Dodaj do ulubionych

Developer - dom jednorodzinny

IP: 212.190.74.* 28.06.06, 16:44
Zastanawiam sie nad zleceniem wybudowania domu firmie, ktora zajmie sie
wszystkim - tj, i budowa i wszystkimi pozwoleniami. Sa juz u nas takie firmy,
prawda? Czy ktos ma doswidczenia z taka firma i czy to w ogole jest realne???
Obserwuj wątek
    • rispetto Re: Developer - dom jednorodzinny 28.06.06, 22:29
      Tak samo jak są deweloperzy budujący mieszkania, tak też są deweloperzy
      budujący domy jednorodzinne. Taniej będzie, jeśli kupisz jakiś "seryjny" dom
      budowany na jakimś większym osiedlu niż gdy zlecisz budowę wg swojego projektu
      na swojej działce. Zwróć jednak uwagę na zakres robót i rodzaj materiałów
      użytych do budowy takiego domu.
      • Gość: Aqua Re: Developer - dom jednorodzinny IP: 212.190.74.* 29.06.06, 09:22
        Dzieki za odpowiedz!

No wlasnie domu na seryjnym osiedlu juz sie tyle naszukalam i nic mi nie
        odpowiada (albo dom albo lokalizacja) i wlasnie postanowilam kupic dzialke i
        cos na niej wybudowac wg projektu, ktory mi sie podoba. Niestety nie mam czasu
        ani kwalifikacji, zeby wybudowac ten dom i szukam firmy, ktora to zrobi.
        Wiarygodnej firmy.

Robi to np. Pyzel development, ale na tym formu znalazlam niezbyt pochlebne
        opinie na temat tego developera.

Jest tez MULTI budujace domy we wspolpracy z archipelagiem (program "dom w
        paczce"), ale wlasnie nie moge znalezc opinii na ich temat...
    • jaroszman Re: Developer - dom jednorodzinny 29.12.14, 18:32
      U nas projektowaniem domu i wykonawstwem od A do Z zajęła się firma Steindel. Bardzo polecam, są słowni - trzymają się terminów i nie mają wygórowanych cen. Możecie poczytać o nich na ich stronie www.steindeldom.pl Naszym znajomym ostatnio również ich poleciliśmy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka