Dodaj do ulubionych

domy budowane w technologii VELOX

IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.06, 12:34
Bardzo proszę o wasze opinie i spostrzezenia na temat budowy domów w
technologii VELOX. Czy warto? Jakie są plusy i minusy? Może ktoś z obecnych
na forum mieszka w takim domu? Czy ten system sie sprawdza, czy takie domy są
ciepłe zimą?
Będę wdzieczna za opinie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: tecza Re: domy budowane w technologii VELOX IP: 195.116.202.* 17.07.06, 12:55
      Hej.
      Mieszkam w domu wielorodzinnym wybudowanym w takiej technologii.
      NIe wiem nic o kosztach budowy. Natomiast wiem na pewno, ze zima w srodku jest
      cieplo. Mieszkanie mamy 70m. Ogrzewamy je piecem gazowym. Srednia kwota jaka
      placilismy za gaz /ogrzewanie, woda, i gotowanie/ to 160,- miesiecznie w okresie
      od ok. listopada do polwy marca. Pamietac jednak nalezy, ze otoczeni jestesmy
      innymi mieszkaniami z wyjatkiem dwoch scian ktore wychodza na wschod i na zachod.

pozdrawiam
      • Gość: kicia Re: domy budowane w technologii VELOX IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.06, 13:15
        Dziękuję Tęcza za opinię :)
        Zastanawiam się nad kupnem domu od dewelopera, cenowo wygląda to tak: 1400 zł
        za m2, z zewn dom wykończony (elewacja, dach, drzwi wejściowe, doprowadzone
        przyłącza do budynku), wnętrze do wykonczenia, tylko ścianki działowe, żadnych
        instalacji.
        Może ktoś jeszcze moze się wypowiedzieć na ten temat?
        pozdrawiam :))
    • Gość: japa Re: domy budowane w technologii VELOX IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.06, 11:16
      Też jestem zainteresowany tematem. Może ktoś jeszcze może cos od siebie dodać???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka