kaatkaa 26.07.06, 18:13 zapomnieliśmy, wszyscy, z fachowcem na czele o kratce wentylacyjnej:/ Łazienka już wykafelkowana pod sufit, jest okno, co robić kuć do przewodu wentylacyjnego i wstawic kratkę czy zostawić tak jak jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menda Re: wentylacja w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:40 Kuć, zdecydowanie. W przeciwnym razie - grzybek, pleśń i takie tam wynalazki. Nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
zoneo Re: wentylacja w łazience 26.07.06, 19:14 e tam nie kuć ... ja mam kratki ale w zime kiedy najbardziej jest lazienka natazona na wilgoc grzyby itp. to i tak kratki sa pozaklejane bo wieje nie milosiernie a zadnego grzyba jeszcze nie bylo jezeli masz plastikowe okno to nie zamykaj go nigdy do konca tylko ustaw na mikrouchylenie ( polozenie klamki pod kątem 45 stopni ) i wtedy bedziesz miec i swieze powietrze i zero wilgoci Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: wentylacja w łazience 26.07.06, 20:01 dodam jeszcze, że to mieszkanie w starym budownictwie i jakoś tak dziwnie w tym mieszkaniu właśnie tego otworu nie było i dlatego chyba wyleciało nam to z głowy nigdy nie było grzyba ani plesni może nie będzie trzeba kuc, kurcze nie wiem....:( dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś