Dodaj do ulubionych

Firma Edal Parkiety

IP: 213.17.180.* 05.08.06, 17:30
Czy ktoś może korzystał z usług tej firmy (mają swój sklep w A.Jerozlimskich)
. Chcę u nich zakupić parkiet Merbau. Mają dobrą cenę na ten parkiet 85 zł
netto (to chyba nie jest dużo). Kompleksowo bez listew na 50 m2 zaproponowali
mi cenę 95 000zł
Proszę o pomoc, czy to nie jakaś lipa.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: Firma Edal Parkiety IP: *.crowley.pl 05.08.06, 19:36
      przerzuciłeś się chyba o zero :)) ale i tak robocizna z chemią to 105 zł /metr
      trochę drogo mam wrażenie ... a w którym miejscu w Alejach ta firma? Pozdrowionka
    • piegus33 Re: Firma Edal Parkiety 05.08.06, 19:50
      Faktycznie trochę przesadziłem z tymi zerami. Oczywiście to 9500zł , m2 = 190zł
      (parkiet montaż podłogi wraz z listwami , chemia firmy ICA)

A salon sprzedaży mieści się w A.Jerozlimskich (nie znam nr.)w Opex-ie koło C.H.
      Reduta
      • Gość: gość Re: Firma Edal Parkiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:33
        Ja również zastanawia, się nad zamówieniem parkietu w tej firmie. Jakie są
        Twoje doświadczenia z nimi? Czy doszło do realizacji zamówienia i czy byli
        terminowi?
        Z góry dziekuję za odpowiedz.
      • isa.bel.la Re: Firma Edal Parkiety 05.01.15, 22:09
        Firma Edal podłogi to niestety nieuczciwa firma. Bardzo się na niej zawiodłam. Zaakceptowała pismo reklamacyjne (deski pękły miesiąc od założenia), ale nie wymieniła ich aż do dziś mimo że od pierwszego złożenia reklamacji minęły prawie dwa lata! Teraz nikt z kilku osób, z którymi próbowałam się skontaktować nie odpowiada na maile. Próbowałam przenieść rozmowy telefoniczne do poczty elektronicznej, aby mieć jakikolwiek ślad ustaleń. Nic się bowiem nie działo. Mimo wizyt, telefonów, korespondencji nie udało mi się wyegzekwować naprawy.
        Zgłaszam tę sprawę do Rzecznika Praw Konsumentów. Choćby dla zasady. Nie wolno tak oszukiwać ludzi i zyskiwać nowych klientów!
    • arturosinski Re: Firma Edal Parkiety 08.05.15, 11:03
      Bardzo bobra firma, robiłem zakupy w TTW Opex, proszę załatwiać temat z Panem Piotrem co ustalone to wykonane, Dąb Szczotkowany lakierowany, deska dwuwarstwowa, podłoga idealna, ułożenie mistrzowskie, serdeczne podziękowania dla Pana Montażysty, POLECAM Artur
    • meloddy2 Re: Firma Edal Parkiety 25.04.16, 23:17
      Jestem zdziwiona niektórymi opiniami. Ja już dwa razy zamawialam podłogi z monażem u firmy Edal Podłogi. 1,5 roku temu kładliśmy parkiet w salonie, a w ubiegle wakacje przyszedł czas na wymiane parkietu w pokojach. Panowie z edal wyrobili się w terminie z pracami, a podłoga wygląda naprawdę elegancko. Nie zauważyłam też żadnych pęknięć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka