Gość: P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:56 Witam, Zapraszam do obejrzenia zdjęć z budowy mojego domku: www.walaszek.pl/category/budowa/ Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bob [...] IP: *.chello.pl 26.09.06, 07:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: Zdjęcia z budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 08:00 Do P: Nie przejmuj się, ten typ ("bob" vel "ekipa" vel Laskowski z Atutowej)tak ma - to żyje i żyć chce. Dla niego każda technologia, która nie opiera się na wylewaniu ścian w gipsowo-styropianowych szalunkach jest stratą czasu, pieniędzy i świadczy o ułomności inwestora. Pewnie zarzuci Cię zaraz różnymi wyliczeniami, tabelkami itp. - nie musisz tego czytać, rób swoje i miej z tego - poniekąd słusznie - satysfakcję. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zdjęcia z budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:57 Witam, Dzięki za Twoje zdanie. Nie interesują mnie tabelki, wyliczenia itd. Swoje już na ten temat przeczytalem, widziałem na żywo i swoje wiem. Nie jestem z tych, którzy ulegają wpływom więc bez obaw ;). Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Zdjęcia z budowy 26.09.06, 08:16 Szkoda, że nie masz więcej tych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zdjęcia z budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:59 Witam, Mam więcej zdjęć, ale te pokazują najlepiej aktualny stan rzeczy. Poza tym aktualnie budowa jest właśnie na takim etapie jak widać. Jak już będzie coś więcej zamieszczę coś więcej. Zapraszam do regularnych odwiedzin :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
tomek555555 Re: Zdjęcia z budowy 26.09.06, 21:45 A co to ma być za budynek? Altanka? Bo technologia budowy jakas taka dziwna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Zdjęcia z budowy IP: *.48.jawnet.pl 26.09.06, 22:02 widze ogrodzenie od strony lasku jezeli moge ci cos doradzic to kup czym predzej dzialke do lasu nigdy sobie nie wybaczysz jak ktos postawi tam gargamela;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zdjęcia z budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:10 Jak tylko skończę to co zacząłem :) Poza tym w planie zagospodarowania przestrzeni, to mają być pola i nieużytki (ze względów historycznych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Zdjęcia z budowy IP: *.rybnet.pl 28.09.06, 12:45 mozna coś więcej o tym domku? ile kosztował ten stan jaki widać na fotkach?ile domek ma mieć m2? pozdrawiam i czekam na dalsze fotki z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
kima2 Re: Zdjęcia z budowy 28.09.06, 19:21 witam Właśnie --daj więcej danych--co to za domek--link do projektu jeżeli jest--koszty i domu i działki--bo fajnie się to ogląda a i doświadczenia,wiadomości nigdy dość--zamieszczam ciekawy link do forum muratora tam kopalnia wiedzy pozdrawiam życze powoodzenia forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=40&sid=b735a8a6e9cca14fb85d1b08cbfbccdc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zdjęcia z budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:57 Witam, Będzie to domek wg projektu gotowego - dokłdnie taki: www.moj-dom.pl/33,szkieletowa,oferta_detail.html#projekt Koszt tego co jest aktualnie widać na zdjęciach jest trudny do określenia, bo negocjowana była z firmą całkowita kwota. Całkowite podsumowanie kosztów zamieszczę na stronie po osiągnięciu stanu deweloperskiego, tj. około stycznia 2007. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zdjęcia z budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:28 Witam, Ruszyły dalsze prace: www.walaszek.pl/category/budowa/ Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akm1971 Re: Zdjęcia z budowy IP: 192.85.110.* 13.10.06, 09:53 Witam, Można wiedzieć gdzie budujesz ten domek? Ja zaczynam w kwietniu. akm1971@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zdjęcia z budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:45 Cześć, Koło Łodzi, koło Aleksandrowa Łódzkiego. Jeżeli masz jakieś pytnia pisz na e-mail. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądalski Re: Zdjęcia z budowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.06, 07:29 Po obejrzeniu zdjęć mamy się czepnąć czegoś czy zachwalać w zachwycie? :))) Jako, że nie ma jeszcze czym się zachwycać to... ten klinkier, dla mnie kaszana :))) szczególnie w domach drewnianych Odpowiedz Link Zgłoś