Gość: LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:25 Przepiękny z oddechem , światłem i jednolitą koncepcją wnętrz - zachwyca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenon Przypomina szpital. Brrr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Przypomina szpital. Brrr. IP: *.57.jawnet.pl 30.11.06, 19:13 gorzej mieszkanie dla ekshibicjonistow sypialnia przedzielona szyba z sypialnia dziecka po 3 latach od narodzin trzeba szybe zamalowac czarna farba;) i ten poglos surowicy wszystko odbija dzwieki poza podloga chyba ze to panelaki gosc beknie w drugim koncu mieszkania a zonie sie wydaje ze skurczybyk zaczail sie na nia:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hek_sa Re: Indywidualnie w szeregu IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.12.06, 23:39 Światło, jednolita koncepcja i pustka. Żadnego osobistego akcentu. Hotel, szpital, poczekalnia ? Można się tu zatrzymać na dzień, tydzień, ale żyć w takim wnętrzu brrrrr... nie wytrzymała bym. Moim skromnym zdaniem to mieszkanie dla kogoś kto potrzebuje tylko "mieszkania", a nie DOMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Indywidualnie w szeregu IP: 212.122.223.* 04.12.06, 00:52 Podoba mi sie,ale nie chcialbym w nim mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Indywidualnie w szeregu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.06, 08:50 Zgadzam się. Dom jest nieprzytulny, nieprzyjazny, przypominający laboratorium. Ludzie tam mieszkający muszą być bardzo "zimni". Brrr, powiało chłodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Indywidualnie w szeregu IP: *.geodezja.katowice.pl 19.12.06, 10:02 Piękne mieszkanie, minimalistycznie, spokojne i z klasą, ale według mnie nie do życia. Nie potrafię sobie wyobrazić tam psa i dzieci. Mieszkanie dla zapracowanej bezdzietnej pary, jedzącej na mieście i zatrudniającej sprzątaczkę. Ale piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Indywidualnie w szeregu IP: 195.164.254.* 10.01.07, 17:04 A fuj trudno jest odróżnić w jakim pomieszczeniu się znajdujesz ( nie chciałbym żeby salon wyglądał tak samo jak łazienka, kuchnia, sypialnia, przedpokój.) Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Indywidualnie w szeregu 10.01.07, 17:30 piekne, ale moim zdaniem mistrzostwo polega na zrownowazeniu formy i funkcji. tutaj forma jest przerosnieta. Najwiecej zastrzezen budzi lazienka. Szklane umywalki sa piekne - pod warunkie, ze wytarte. Moge zrozumiec, ze projektant narzuci sobie dyscypline i bedzie przelewal mydlo do dozownika i kupowal szczoteczki w okreslonym kolorze, ale co z pasta? Nie bedzie sie komponowala z blatem, a nie widze tam zadnej szafki:-) Rozumiem, ze w tak duzym domu jest jeszcze inna lazienka/wc, bo ta nie zapewnia niezbednego moim zdaniem minimum intymnosci. Nie chodzi tylko o wucecik, ale tez, teatr cieni za zaslona moze byc krepujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
fathom Re: Indywidualnie w szeregu 16.02.07, 11:56 podzielam zdanie, dla mnie piękna, stylizowana poczekalnia (może na lepsze czasy). Środki czystości usunięto chyba z łazienki, żeby się nie pojawiły posądzenia o kryptoreklamę, ale tak czy inaczej jakoś nie widać dla nich miejsca. Najbardziej rozbroiły mnie zresztą dwie sofy naprzeciw siebie, w środku pustki... Artyzm, ale i sterylizacja na wlasne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimalistka Piękne i nie funkcjonalne IP: 195.205.190.* 16.02.07, 12:02 Umycie tych wszystkich szyb to musi być koszmar, a myć je pewnie trzeba często (np. te w łazience to się przecież zachlapią już po paru dniach) bo żeby to cudo wyglądało cudnie musi być ekstra czyste, każda smugę na szybie, plamkę i kurz będą od razu widoczne w tych pięknie przeszklonych i oświetlonych przestrzeniach. To mieszkanie dla samotnej osoby (bo ja sobie nie wyobrażam, żeby mnie ktoś w łazience oglądał, a dzieci w takim domu to już w ogóle odpadają), którą stać na służbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Łał!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:36 Szczególnie imponująco wyglądał będzie tyłek żony/męża/kochanki wydalający śliczną kupkę, wyzierający zza ogromnej szyby.... A to podcieranie, ewentualnie podmywanie tylka lub innych części ciała. Piękno w najczystszej formie!!!!!Tylko dla miłosników wszelkich form ekshibicjonistycznych Odpowiedz Link Zgłoś
letacla Re: Łał!!!!! 29.08.07, 10:29 Dokladnie to samo przyszlo mi od razu na mysl. Gdyby tam byl tylko prysznic/wanna to moglo by byc mile takie "podgladanie" ale przy robieniu kupy hmm przegiecie. Najlepiej od razu kibelek kolo lozka np ladnie wkomponowany w szafke nocna po co biegac tak daleko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Indywidualnie w szeregu IP: *.icpnet.pl 28.04.07, 16:34 bardzo zimne mieszkanie, nie ma w nim ani troche domowego ciepla.... co to opsesja na punkcie szkla, jedna mala pilka i juz wszystko pobite, nie jest to dom dla pary z dzieckiem, smutny... jest inny, ale nie chialabymw nim mieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Indywidualnie w szeregu IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 23:29 Dom ładny... ale łazienka i hol z tymi metalowymi drzwiami kojarzą mi się dosłownie z kostnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 wszystko pięknie ,ale kto bedzie zap...przy tych t 24.06.07, 13:12 taflach ? bo nie ja , dziekuje , to wszystko jest piekne na foto, zobaczmy to po 10 latach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delgado Indywidualnie w szeregu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 15:44 Dośc wyrafinowany minimalizm połaczony trochę z dętym estetyzmem. Zupełnie to takie kreatywne nie jest po doświafdczeniach Bauhausu i Waltera Gropiusa. Niemniej może się podoba jako przykład formalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kASIA Indywidualnie w szeregu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:07 a MNIE SIĘ NIE PODOBA - MONOTONNIE I "SZPITALNIE" - DOBRE NA KILKA TYGODNI - JAK WAKACJE W KURORCIE...SAMA TERAZ BUDUJE DOM I NIGDY NIE WYBRAŁABYM TAKIEGO STYLU WNETRZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Indywidualnie w szeregu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 00:37 A ja wolę swoje: małe, ciasnme, ale przytulne. Wdać, że mieszkają w nim ludzie z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś