Dodaj do ulubionych

poradźcie nam coś... proszę..

19.12.06, 12:27
podpisalismy umowę na wynajem kawalerki na 3 lata...

musimy wyremontować troszkę łazienkę ponieważ nie ma płytek przy wannie, ściana pomalowana jest farbą,i tynk jest pęknięty myślę że od wody - wilgoci, chcemy położyć coś co będzie łatwo zmywalne np. jakaś okleina albo specjalna tapeta.. nie chcemy kłaść płytek.. czy ktoś był w podobnej sytuacji..

teraz kończymy studia, za 8 miesięcy ślub, zbieramy na budowę własnego domu bo działkę pod Poznaniem dostaniemy od rodziców w prezencie .. więc sami rozumiecie.. musimy także kupić meble.. wykładzinę bo w pokoju jest zniszczony parkiet, chcemy także odmalować całe mieszkanie na kolory które nam sie podobają a poza tym chcemy sie troche urządzić na te 3 lata...

mam jeszcze pytanie co położyć na ścianę przy kuchence gazowej??

z góry dziękuję..
Obserwuj wątek
    • Gość: lop Re: poradźcie nam coś... proszę.. IP: 81.210.16.* 19.12.06, 15:27
      poznaniaczki co? kafelki za drogie. nic nie kladzccie - teraz beton modny
      mozecie twierdzic ze styl nowoczesny.
    • Gość: mif Re: poradźcie nam coś... proszę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:51
      W obu przypadkach (kuchnia, łazienka) sam laminat (0,7mmm), jaki przyklejony
      jest do blatów kuchennych. Przykleja się go, bezpośrednio na ścianę butaprenem
      (żadnym innym klejem, np. montażowym). Smaruje się przygotowaną, dociętą
      powierzchnię laminatu i ścianę. Po odczekaniu 10 min. przykłada się laminat do
      ściany i wyciska powietrze od środka w kierunku brzegów. :)
      • Gość: mif Re: poradźcie nam coś... proszę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:53
        Laminat do dostania u meblarzy, bo trudno ich nazwać stolarzami :), kuchennych.
        • soleil08.09.2007 Re: do lop 19.12.06, 17:48
          nie mój drogi .. nie poznaniaczki... i nie za drogo... tylko wyjamujemy to mieszkanie.. a przede wszystkim studiujemy... w Poznaniu.. zaraz za drogo a co Ty z Warszawy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka