Dodaj do ulubionych

budowa studni

05.01.07, 11:28
czy ktoś budował albo ma jakiś namier na firmę zajmującą się wierceniem
studni? Szukam i nic nie moge znaleźć w okolicach krakowa.
Dzięki!!!!!
Obserwuj wątek
    • czajnik5 Re: budowa studni 05.01.07, 13:19
      widocznie nie przyłożyłeś się do szukania. Z ciekawości wpisałem w google
      dokładnie to samo, co Ty wpisałeś w temacie, dodatkowo wpisałem Kraków. Jest
      tego dużo.
      • cesarus Re: budowa studni 06.01.07, 16:50
        a pod jakim hasłem? bo ja wpisując studnie głębinowe lub same studnie kraków
        otrzymuję dane dopanoramy firm, yellow pages i innych przeglądarek oraz mnóstwo
        innych włącznie ze studnią życzeń. W panoramie i w yellow pages nie ma lub jest
        tylko jedna firma zajmująca się tym dla osób prywatnych. Ot, dlatego moja
        prośba. Nie staram się chodzić na łatwiznę, ale miałam nadzieję, że ktoś może
        pomóc.
        • Gość: mif Re: budowa studni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:53
          Np.:
          www.pf.pl/portal/YP5?countByOffer=323&searchInResults=&cats=7380&pageNumber=0&resultsPerPage=10&gbDis
          trict=0&toolbar=0&countByName=16&gbCity=0&letter=&keyword=Studnie&gbVoivodeship=
          0&sortBy=0&categoryId=7380&city=&wimax=241&pg=0&tl=-1&id=5900208&catid=7380&wi=0

www.hydropol.com.pl/
          itd.
      • Gość: Sas Re: budowa studni IP: *.net81.citysat.com.pl 06.01.07, 17:07
        A ile moze kosztować budowa studni . Sas
    • Gość: gość55 Re: budowa studni IP: *.magma-net.pl 06.01.07, 21:03
      mnie wiercenie studni na głębokość 11 metrów kosztowało 1200 zł i zrobili to
      panowie-działkowcy posiadający sprzęt do wiercenia ok.Wrocławia
    • Gość: świerszcz Re: budowa studni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 21:33
      i z jakiej firmy w końcu korzystałeś? Bo ja zastanawiam się nad kupieniem instalacji z remara, ale jeszcze się waham
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka