Dodaj do ulubionych

Absurdy zrzutek

27.06.26, 08:57
Pani Stopomasażystka uległa wypadkowi.
Wiem, że to nieobowiązkowe, że każdy może zbierać na co chce, ale skoro każdy może zakładać, to też każdy może oceniać.
"wczasy nad oceanem, budowa domu, prywatna operacja"
Uwierzyłabym w ten termin, gdyby nie mój brat, taka sama operacja - termin 7 dni od wypadku, refundacja NFZ.
Obserwuj wątek
    • lajtova Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 09:30
      Dopóki nie ma obowiązku wpłacenia a nawet wchodzenia na te strony z zrzutkami to nic mnie nie obchodzi.
      Nigdy na nic nie wpłaciłam.
      Zamiast na chore pieski i dzieci z rakiem wolę wydac na kolejny wyjazd. Sama albo z rodziną.
      • 71tosia Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 19:40
        Dlaczego nikt z forum chyba nie jest zaskoczony?
    • geez_louise Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 10:23
      Chyba jej klienci i fani wpłacają. A zawsze sądziłam, że te rolki o zarabianiu na luksusowe życie zdjęciami stóp to tylko żarty.
      • hailey_bieber2004 Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 11:53
        Ciekawe, że stopy ze zdjęcia takie dość dyskusyjne.
        Czasem na tik toku trafia mi się kontent tego typu (oglądam dużo ciuchów i butów) - i z reguły te charakterystyczne rolki, które udają prezentację butów, a tak naprawdę służą przekierowaniu na OF - to zwykle takie modelowe, harmonijne i wypielęgnowane.
        • geez_louise Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 13:30
          Stopy są trudne do sfotografowania. Mam je całkiem ładne i regularne chodzę na pedi, ale biznesu nie zrobię, bo poległam na zdjęciach.
        • weronika_ozankowa Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 15:50
          Jakie dyskusyjne? Normalne stopy.
          Większość stóp na tych pokazowych zdjęciach jest szczupła, z długimi palcami, a mnie to po prostu obrzydza uncertain
    • kanna Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 11:57
      Dokładać się nie będę, ale opis wypadku brzmi dziwacznie. uncertain
      • heca007 Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 14:04
        Czemu ocean dużą literą? I nie wierzę, że termin operacji złamania jest za 9 miesięcy. Przecież kość się zrasta.
        • glanaber Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 15:32
          Ja też nie wierzę. Gdy uległam wypadkowi (w Polsce co prawda i nie w oceanie), to prosto z wypadku trafiłam do szpitala na NFZ i operacja, również na NFZ, była po 3 dniach.
    • alpepe Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 18:04
      Może to taki rodzaj zapłaty? Ona ma klienta, klient płaci na jej zrzutkę, może są mniejsze podatki przez to?
    • nick_z_desperacji2 Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 18:15
      Moim zdaniem, zrzutki można robić na wszystko, o ile się w opisach nie kłamie. Gdyby pani napisała, że ma fantazję zrobić operacje prywatnie, to ok. Ale twierdzenie, że nastawienie czy zespolenie złamania na nfz to rok w kolejce, to zwykłe kłamstwo i za to zbiórka powinna polecieć.
      • chocolate_dog123 Re: Absurdy zrzutek 27.06.26, 19:45
        Btw, pani ta pracuje na szczęście stopami więc niech zakasa nogawki i przyjmuje więcej klientów. Uzbiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka