Gość: Marek IP: *.man.polbox.pl 15.05.03, 09:24 Witam, jakiego producenta fugi polecacie do glazury i terakoty? Pozdrawiam i czekam na rady, Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asik Re: Fugi - jaki producent? IP: 62.148.83.* 15.05.03, 09:56 Polecam Mapei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Fugi - jaki producent? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 15.05.03, 20:15 Ja również polecam Mapei, są droższe niż inne, ale co jest ważne przy ciemnych kolorach fug nie dają jasniejacych smużek na ciemnym kolorze, co inni producenci np. Atlas lub Cersanit nie wyeliminowali ze swoich produktów Odpowiedz Link Zgłoś
sntx MAPEI 16.05.03, 09:30 Gość portalu: Marek napisał(a): > Witam, > jakiego producenta fugi polecacie do glazury i terakoty? > > Pozdrawiam i czekam na rady, > Marek KUP MAPEI JESZCZE JEDNA ZALETA TO TO ZE MAJA SILIKONY W KOLORZE FUG BO DO OKOLA WANNY NIE DAJE SIE FUGI TYLKO SILIKON PZDR SNTX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulos Re: MAPEI IP: 194.181.152.* 16.05.03, 14:26 Ale gdzie ją kupić w Warszawie. Potrzebna mi jest o kolorze jasny beż ale nie mogę nigdzie jej dostać a wiem, że taki kolor MAPEI ma w palecie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: MAPEI IP: *.pekao.com.pl 16.05.03, 14:36 chyba żartujesz ? każdy porządny (i nieporządny) sklep powinien je mieć: Castorama, Genbud, bartycka bankroot Odpowiedz Link Zgłoś
nailz Re: MAPEI 16.05.03, 15:19 Jedz na Bartycka, ja tam kupowalem swoja - tez jasny bez.Wlasciwie w kazdym punkcie z fugami znajdziesz jasny bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Fugi - jaki producent? IP: *.spray.net.pl 16.05.03, 15:56 Najlepsze moim zdaniem sa fugi firmy Mapei, nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Pamiętaj tylko żeby nie rozrabiać na raz całego opakowania bo dosyć szybko wiąże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś