Gość: kreska IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 14:17 Wymarzyłam sobie białą kuchnię (a właściwie aneks kuchenny). Zastanawiam się tylko jak sprawują się meble w takim kolorze w kuchni tzn czy nie żółkną itp. Jakie macie doświadczenia? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fly Re: Białe meble w kuchni IP: 156.24.231.* 10.06.03, 15:26 mam biale meble.... utrapienie...ale wszystko zalezy od tego, jak czesto bedziesz je dopieszczac.. mam te mebelki rok i 8 m-cy... widac paluchy...jakies kropelki...najbardziej przy uchwytach...polki w srodku troche sie wycieraja od garnkow, talerzy.. sprzatam raz w tygodniu (w koncu nie mieszkam w muzeum) a szafki przecieram, jak zauwaze brud... czasem cos Ci chlapnie, i zauwazasz to jak po cos sie schylasz... generalnie - widac zycie kuchni... osobiscie nigdy wiecej nie kupie bialych (nie wiem co mi odbilo???) - tylko kolor... no ale moze znajda sie i zwolennicy (np ktorzy maja gosposie, ktora przeciera te mebelki raz dziennie)... jak nie musisz...nie kupuj... kolorowa kuchnia tez jest mila oku i moze byc czysta jesli jest w niej porzadek... pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś