bonka_64 14.07.07, 15:47 mam pytanie ,czy jest gdzies wątek o niesolidnych fachowcach?,wydawało mi się ze gdzies go kiedyś widziałam,w jaki sposób mogę zrobić anty reklamę panu który ogłasza sie w internecie a który mnie wykiwał ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonka_64 gdzie się podział pan Darek 16.07.07, 19:18 Nie jest fair że jest wątek polecane ekipy, a nie można krytykować fachowców którzy nie są fachowcami, różnie to bywa niektórzy są naciągaczami.Został skasowany mój post w którym ostrzegam przed pewnym panem który wziął ode mnie pieniadze i nie zakończył swojej pracy ,a zapewniam że jeszcze trochę miał do zrobienia.Ten pan po moim smesie że zrobię mu antyreklamę zlikwidował nr telefonu i swoją stronę www gdzie polecał swoje usługi szybko,fachowo,tanio?Nie jest wytłumaczeniem to że konkurencja będzie niszczyła się nawzajem bo to samo działa wdrugą stronę, w wątku polecane ekipy każdy może polecać sam siebie.Opisując firmę która nas naciągnęła możemy zapobiec temu ze ktoś inny nie da się nabrać na taką FACHOWOSĆ, a zapewniam że jeżeli ktoś jest uczciwy nie likwiduje z dnia na dzień swojego nr tel i strony ,ponieważ nie ma nic do ukrycia. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lussi Re: gdzie się podział pan Darek IP: *.energoprojekt.pl 18.07.07, 13:02 A może trzeba stworzyć taki wątek? Ja niestety nie umiem, ale będę próbowała. Mam podobny problem. Nie wykazałam dość czujności przy dobudówce domku na działce (jakieś 12 m kwadr.)Umowę podpisałam z firmą ARD BUD Paweł Bobrowski z Nadarzyna ul. Żułwińska 16.Myślałam że jestem mądra. Pracę odebrałam ,zapłaciłam. Teraz, po ok. dwóch tygodniach, kiedy jest sporo do poprawienia (Nieszczelność dachu,położenie izolacji pod mokrym dachem - nie wiem,) on się wypina na mnie. Po sprawdzeniu okazało się , że nie ma zarejestrowanej działalności gospod.Co mogę zrobić aby odzyskać część pieniędzy za materiał i robociznę dla innej ekipy? Też chciałabym zrobić mu antyreklamę - czy to takie nieetyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: gdzie się podział pan Darek 18.07.07, 13:18 nie wiem, czy etyczne, czy nieetyczne, ale kontrowersyjne na pewno. W przypadku takich wątków nie ma możliwości zweryfikowania podawanych tu przykładów. Sam wykonawca tez nie może odnieść się do stawianych zarzutów. Nie kwestionuję tu Waszych przypadków, ale jak odróżnić Wasze wpisy od wpisów nieuczciwych kllientów lub złośliwej konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie się podział pan Darek IP: *.chello.pl 23.07.07, 11:12 Taki wątek widziałm kiedyś na forum Muratora. Uważam, ze potrzebne jest też info o niesolidnych "fachowcach". Odpowiedz Link Zgłoś