7magnolia_wawa 10.10.07, 12:18 Dlaczego mój wątek został usunięty??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rispetto Re: Do opiekuna forum!!! 10.10.07, 19:08 Pomijając fakt, że takie wątki ocierają się o spam, to już jest wątek z tego typu pytaniami na bieżącej stronie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=52031647 Poza tym nie podałaś/eś miasta, o które chodzi, więc to także kwalifikuje post do skasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
7magnolia_wawa Re: Do opiekuna forum!!! 10.10.07, 20:27 Pomijając fakt, że takie wątki zakładane są po to aby uniknąć przykrych niespodzianek z firmą budowlana. Pomijając fakt, że w wątku który przytaczasz ale chyba nie rozumiesz jest jasno sformuowane pytanie dotyczące, tu cytat: ,,Planuję budowę domu jednorodzinnego pod Wa-wą. Zastanawiam się nad wyborem firmy budowlanej, na placu boju pozostały cztery firmy - D&G Group, DTM Domy, DQM (z Białegostoku, buduje w Wawie) oraz Dombud-3 Sp.j.,, Tak więc moje pytanie było skierowane do osób, które korzystały z usług firmy wymienionej w moim wątku. Pomijając również fakt, że kilka wątków niżej jest również pytanie o firmę budowlaną i jakoś tobie nie przeszkadzają. Jesteś właścicielem tej firmy i boisz się o reputację, dlatego usuwasz? Odpowiedz Link Zgłoś
7magnolia_wawa Re: Do opiekuna forum!!! 11.10.07, 00:54 Warszawska zarozumiałość :) Wcześniej napisałeś, że: cyt;,,Poza tym nie podałaś/eś miasta, o które chodzi, więc to także kwalifikuje post do skasowania.,, Ciekawe, wcześniej nie wiedziałeś, nie rozumiałes pytania,nie wiedziałeś że pytanie dotyczy Warszawy-teraz już wiesz??? było dla ciebie niewygodne-czyt. jesteś właścicielem albo przyjacielem firmy euro-haus, wiesz że to ....niedomówienie :))) Jesteś z łodzi, albo co gorsza z okolic łodzi??? :)))Z pionek??? Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Do opiekuna forum!!! 11.10.07, 07:41 Możesz szukać fachowca z Koziej Wólki i nie widzę różnicy. Mam prośbę o dopisywanie miasta, z którego ktoś poszukuje fachowca. Bez spełnienia tego warunku posty są i będą usuwane. Jeśli ktoś uważa, że poza Warszawą nikt w Polsce nie poszukuje fachowców to jego problem. Mam nadzieję, że wyjaśniłem sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś