jmtor1 10.10.07, 21:15 Jeśli w złym miejscu to admin usunie wątek :-) Szukam projektu domu w którym na dwóch scianach prostopadłych nie ma okien Czy takie coś jest możliwe ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rispetto Re: Szukam projektu 10.10.07, 21:25 Czy tak ciężko spojrzeć na wątki u góry forum? Nieprzypadkowo są tam one przyklejone, bo Twoje pytanie nie jest pierwsze i nie ostatnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmtor1 Re: Szukam projektu 10.10.07, 21:28 Widziałam i przejrzałam ale nie wiem na co patrzeć i miałam nadzieje że ktos wskaże kiedunek... Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Szukam projektu 10.10.07, 21:36 Dla ułatwienia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=55993693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudziński Re: Szukam projektu IP: *.cm-6-7c.dynamic.ziggo.nl 29.05.14, 01:28 A ja poszukuję projektów domów drewnianych pracowni MG Projekt, czy wiecie może, gdzie mogę coś takiego znaleźć? Podrzucicie mi jakiś link? Będę bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv Re: Szukam projektu IP: *.free.aero2.net.pl 29.05.14, 12:12 Pobierz z Urzędu Miasta swój MIEJSCOWY PLAN ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO; przeczytaj go wielokrotnie oraz szukaj objaśnień w internecie; kup bloczek papieru milimetrowego oraz kilka najmiększych ołówków, linijkę i dobrą gumkę; na papierze milimetrowym rysuj swoje domy; znajdź projektanta i daj mu swój projekt a on Ci narysuje i przeliczy technicznie!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany człowiek Re: Szukam projektu IP: 46.239.162.* 30.05.14, 10:18 nie jest to zbyt skomplikowane : duomo.pl/projekt-gotowy/d_technologia-szkieletowy/manufacturer-mgprojekt.html Odpowiedz Link Zgłoś
5nagietkow Re: Szukam projektu 30.05.14, 14:31 Widziałam gdzieś taki projekt, ale nie pamiętam gdzie to było. Ja tymczasem szukam bloga tej pracowni - www.mgprojekt.com.pl/. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie mogę go znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
5nagietkow Re: Szukam projektu 30.05.14, 14:32 Chodzi mi oczywiście o to biuro, bo coś link się źle wkleił www.mgprojekt.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
leechu84 Re: Szukam projektu 25.04.15, 21:59 moim zdaniem jest to możliwe. sam miałem kiedyś taki pomysł. obsługiwało mnie to biuro projektowe - ELMIR. Jeśli chcesz się budować w łódzkim to polecam dobrzy specjaliści Odpowiedz Link Zgłoś