Gość: Lidka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 14:45 Mam ogromną prośbę. Kupiłam czarny wypoczynek 3+2+1 z szarymi poduchami. Jak mam dobrać dodatki , wystrój pokoju i kolory żeby ten pokój nie był taki szary...... Pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dosia Re: pomóżcie umeblować IP: 195.217.253.* 24.07.03, 15:00 Kolorowe dodatki? :)) Tzn. jakis jeden kolor we wszystkich odcieniach, albo dwa kolory. DObrze powinna pasowac zielen - ale nie jestem pewna, moze troszke zoltego do tej zieleni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: pomóżcie umeblować IP: 212.160.117.* 24.07.03, 15:29 ja bym pomalowala sciany na waniliowo, reszte dodatkow (zaslony, dywany, itp.) tez jasne, na pewno bedzie fajny kontrast, widzialam juz takie polaczenie jest swietne;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: pomóżcie umeblować IP: 217.153.60.* 24.07.03, 16:32 ja mam wypocxzynek cały szray (dosyć ciemny) do tego waniliowo/bezowe sciany, melbe czeresnia i dużo fajnych czerwono - bordowych dodtaków z ogromnym bczerwonym obrazem na ścianie i jest b. fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pomóżcie umeblować IP: *.novartis.com 24.07.03, 16:52 U nas do szarej kanapy dobralismy ciemne meble i jasna podloge. Sciany niestety musza zostac biale (mieszkanie wynajmujemy). Dodatki: Byly czerwone, byly pomaranczowe, w takich tez kolorach ogromne obrazy (mojego autorstwa :) A zielenia sie tylko rosliny ... Odpowiedz Link Zgłoś
otka7 Re: pomóżcie umeblować 24.07.03, 21:36 Ja mam wypoczynek b. ciemno szary, meble czarne, ale w większości ażurowe, tzn, otwarte półki, a do tego jasno-popielata podłoga i niebiesko-popielate ściany, srebrny sprzęt rtv i dużo zieleni - kwiaty. Ale pokój jest b. jasny - na całej ścianie okna, z białymi firanami, chociaż myślę też o kremowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: pomóżcie umeblować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 22:21 Dziekuje bardzo za wszystkie rady. Postaram sie cos ze wszystkich wybrać. Niestety nie mogę skopiować waszych pomysłów, bo podłogi mam buk - panele, ściany białe i nie mogę nic zmieniać, bo mieszkanie jest wynajmowane. Niestety. Może teraz ktoś pokusi się o jakieś nowe pomysły? Ta czerwień mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś