Gość: ak IP: *.radio.com.pl 13.08.03, 19:33 co wiecie o lodówkach tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bankroot Re: Westfrost IP: *.pekao.com.pl 14.08.03, 07:39 są najlepsze na rynku europejskim bankroot Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Westfrost 14.08.03, 09:21 Gość portalu: bankroot napisał(a): > są najlepsze na rynku europejskim Vestfrost to dobre lodówki, ale żeby od razu najlepsze ? zayzayer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: Westfrost IP: *.pekao.com.pl 14.08.03, 09:42 Vestfrost to bardzo dobre lodówki. Rzeczywiście narażam sie mówiąc, że najlepsze (to jest tylko i wyłącznie moje zdanie), każdy ma swoich faworytów. Większośc moich znajomych ma Vestfrosty (polecałem im) i nie wiedzą co to jest popsuta lub głośna lodówka. Błogosławią mnie (w tym pozytywnym znaczeniu). Firma robi tylko sprzet chłodniczy i specjalizuje się w tym. bankroot PS. Czy naprawiałeś kiedyś Vestfrosta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Westfrost prosba do Bankroota IP: 217.153.60.* 14.08.03, 13:36 mam na oku Vestfrost BKF 420 silver , ale takze / pod wzgledem gabarytowym i wzornictwa/ rozwazam Candy CPDC 401 VZX- ale co do tej ostatniej mam mieszane uczucia co do jakości, od 9 lat uzytkuje skandilux i nie wiem co to warczaca lub zepsuta lodowka, zmieniam kuchnie i musze zmienic lodowke , co mi radzisz? dzieki za pomoc i pzdr. kb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: Westfrost prosba do Bankroota IP: *.pekao.com.pl 14.08.03, 14:18 czuję sie wywołany do odpowiedzi, ale chyba niewiele Ci pomogę. Autorytetem jest na pewno Zayzayer. To nie jest moja branża, interesuję sie sprzętem AGD wtedy, gdy coś kupuję. Niestety nie znam tej lodówki (do nowego mieszkania kupiłem Siemensa, bo nie mogłem znaleźć Vestfrosta do zabudowy). Trudno mi polecic w ciemno tę lodówkę, ale daję sobie głowę uciąć, że nie będziesz z nią miała kłopotu. Design Vestfrosta nie był nigdy oszałamiający, ale nie był tragiczny. Poza tym ekstraklasa. Przy wyborze sprzętów kieruję się zasadą, że najlepsze rzeczy robią specjaliści. Vestfrost robi tylko sprzęt chłodniczy, nie robi pralek, okurzaczy, samochodów, statków itp.(Liebherr zdaje sie robi też dźwigi ;)) Stosują znakomite sprężarki DanFrosta. reasumująć ja bym brał Vestfrosta pozdrawiam bankroot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Westfrost prosba do Bankroota IP: 217.153.60.* 14.08.03, 15:19 dzieki, a poza tym to Skandynawia, a ja ma do niej sentyment jezeli chodzi o sprzety pzdr. kb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: Westfrost IP: *.srvsquid2.gln / localhost 20.08.03, 14:36 Mam lodówkę tej firmy od wielu lat (kolor czerwony) i jestem z niej bardzo zadowolona. Niska awaryjność, funkcjonalna. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś