Gość: Darek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 07:43 Połozenie glazury, terakoty, podlączenie białego montażu, zrobienie ekranu na rury, w łazience i kuchni. Jesli znacie kogos kogo byscie poelcali to chetnie skorzystam z namiarów. Darek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk IP: 195.187.84.* 04.09.03, 11:46 Podam namiary - pisz na mój priv: rollyn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leonlos Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk 04.09.03, 14:47 polecam swoje uslugi. wiecej szczegolow na priv. leonlos@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagaja Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk IP: 190.1.3.* 04.09.03, 15:01 Znam swietnego fachowca, ktory wlasnie konczy remont mojego mieszkania napisz na moj mail telefon do Ciebie to dam Ci namiary? dagaja@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Tel do fachowca od łazienek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:10 A bez zadnych ceregieli odrazu podaje namiary na solidego goscia: p.Sylwester Gajc tel 0 694 791 707 Sprawdzony i nie drogi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Tel do fachowca od łazienek IP: 212.76.37.* 18.09.03, 08:47 Odradzam pana Gajca - Robi reklamuje go na tym forum od dawna, a tymczasem jest on drogi i niestety wcale nie jest solidny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jusia919 Re: Tel do fachowca od łazienek 08.08.17, 16:17 Ja również serdecznie odradzam. Sylwester Gajc to dobrze umie tylko rękę po pieniądze wyciągać. Ścianki g-k postawione krzywo i teraz płacę więcej za meble, ceramika nie trzyma płaszczyzny, brak fug, o silikonie to chyba całkiem zapomniał. Ten Pan potrafi tylko fuszerkę odwalić. Poproszony o poprawki zagipsował ścianę i pomalował bez docierania. Później zupełny brak kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pibs Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 21:09 witam - odradzam korzystanie z Pana o tym adresie leonlos@gazeta.pl - żałuję, że skorzystałem z jego usług - oto krótki opis: - wykonał 1/3 pracy - znikał na kilka dni i nigdy nie informował o tym i o powodach - zawszemusieliśmy go ponaglać - nie posprzątał po sobie (a obiecywał) całość tłumaczył innymi zleceniami (co to kogo obchodzi) Jeżeli zdecyduje się Pan/i na korzystanie z jego usług to prosze do zakończenia pracy nie płacić mu całości - istnieje ryzyko, ze więcej sie nie pojawi. Więcej szczegółów na maila pibs@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk 17.09.03, 06:47 Polecam swoje usługi. Ceny przystępne,PROFESJONALIZM,SOLIDNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly do janrenovate IP: 156.24.231.* 17.09.03, 12:23 bede miala do zrobienia: - lazienka 4 m2 - glazura do sufitu, obudowa wanny, podlaczenia wszelkie: wanna, umywalka, sedes, pralka, terakota, montaz kinkietow przy lustrze, montaz lustra, montaz suszarki pod sufitem, montaz oswietlenia gornego, w lazience beda tylko odplywy wc i woda - reszta do zrobienia - kuchnia ok. 5 m2 - podloga terakota, 2 sciany glazura, podlaczenie wody + zlew, podlaczenie kuchni elektrycznej - 3 pokoje - polozenie paneli (tych tanszych) +listwy ok. 42 m2 podlogi - oscieznice + montaz drzwi 2 pokoje + lazienka /drzwi kupie ja/ - przedpokoj ok. 3 m 2 polozenie terakoty - balkon 6,5 m2 polozenie terakoty - zaluzje na trojdzielne drzwi balkonowe i dwa okna ok. 160x200, 160x140 - wstawienie luksfer w luke w scianie lazienki ok.10 kafli - ew. pomalowanie trzech pokoi i 1 sciany w kuchni za ile moge to zrobic i jak dlugo to zajmie? licze na rabaty przy zleceniu prac w calym mieszkaniu i czas nie dluzej niz 1 mc praca marzec - kwiecien 2004, osiedle przy Carefourze na Targowku adres e-mail: f.l.y@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edyta41 Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk 17.09.03, 13:43 Polecam ekipę remontowo_budowlaną. Robią solidnie, tanio, czysto i co było dla mnie wazne trzymają się terminów. Podaję namiary Pan Bogdan tel. 605 827 612 Pan Zbyszek tel. 605 827 614 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk IP: 212.76.37.* 18.09.03, 08:46 Odradzam pana Gajca - Robi reklamuje go na tym forum od dawna, a tymczasem jest on drogi i niestety wcale nie jest solidny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 12:44 Jak był drogi to po co go zatrudniałaś,(jezeli wogóle to zrobiłaś),jak nie solidny to znaczy że go zatrudniłaś bo skusiłaś się niską ceną. Koleżanko kręcisz coś a może to jego konkurencja.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk, IP: 212.76.37.* 25.09.03, 22:44 "Jak był drogi to po co go zatrudniałaś,(jezeli wogóle to zrobiłaś),jak nie solidny to znaczy że go zatrudniłaś bo skusiłaś się niską ceną. Koleżanko kręcisz coś a może to jego konkurencja.... pzdr" Zatrudniłam go, ponieważ polecali go w internecie, budził zaufanie i przede wszystkim spieszyło mi się z remontem. Niestety pan Sylwek okazał się niesolidny. Nie jestem konkurencją i nie kręcę kolego w przeciwieństwie do ciebie - tak się dziwnie składa Norman, że masz identyczny adres internetowy jak reklamujący pana Gajca Robi! Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonna Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk 22.09.03, 13:15 Moje dwie lazienki a takze kuchnie i lazienke tesciow robil super gosc. Tanio, profesjonalnie, z wlasna inwencja i szybko. Napisz na mojego maila, dostaniesz namiar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jobek Re: Warszawa - szukam fachowca do remontu łazienk 26.09.03, 16:57 HEYKA !!!! Zadzwoń do fachowca POLECAM 602 511 191 - Paweł POZDRAWIAM.Robert Odpowiedz Link Zgłoś