pavlo.1 17.04.08, 14:14 chciałbym sie dowiedzieć o koszt ocieplenia poddasza, chodzi mi o sam dach (folia ,wełna, folia ,płyta g/k na stelażu, przygotowanie do malowania + malowanie)jak to by się przedstawiało cenowo za m\2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsahsg Re: ocieplenia poddasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 21:05 pierwsza folia powinna byc polozona na krokwiach pozniej łaty i dachowka-dekarze ********************************************************* ********************************************************* -ocieplenie 7 zł m2 -stelaż ,folia ,płyty g/k,szpachlowanie-45-50 zł m2 -malowanie dwukrotne z gruntowaniem-kolor 8 zl m2-biała 6 zł m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ocieplenia poddasza IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.08, 07:54 u mnie pierwsza warstwa welny idzie miedzy krokwie 15cm i pozniej stelaz pod plyty i tu druga warstwa welny 5 lub 7cm. Moje pytanie to jak do tego przymocowac folie ? Czy mozna dac folie na pierwsza warstwe i zamocowac ja do krokwi ?? i na to druga warstwa welny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
decocolors Re: ocieplenia poddasza 18.04.08, 11:54 folie crzymocuj do stelarza za pomocą taśmy dwustronnej. www.decocolors.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ocieplenia poddasza IP: *.gorzow.mm.pl 18.04.08, 12:18 serdeczne dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś