Gość: Arti IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 23.09.03, 10:35 Witam, szukam dobrej, sprawdzonej i relatywnie taniej firmy przeprowadzkowej. Macie jakieś namiary??? Pozdrawiam Miłego dnia Arti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luc5 Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.ingnn.pl 23.09.03, 10:48 Też szukam. Mam do przewiezienia meble z Poznania do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 14:07 Polecam Stoof przeprowadzki, tani może nie są, ale przeprowadzili mnie sprawnie i bez żadnych zniszczeń. tel. 644 51 61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.etel.net.pl 01.10.03, 16:22 AKSEL - szybka i po całym kraju (podobno poza też ale nie sprawdzałam na sobie. www.przeprowadzka.pl Sprawdziłam i mogę spokojnie polecić minia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.acn.pl 01.10.03, 20:00 Też sprawdziłam firmę Aksel. Rzeczywiście panowie pakują, przewożą i rozpakowują dość sprawnie, ale do mnie spóźnili się ponad godzinę, przeprowadzka trwała kilka godzin dłużej niż zapowiadał pan z firmy, a wielu rzeczy nie mogłam znaleźć, bo pakowali jak leci, z różnych miejsc do jednego pudła i nie zawsze pisali na pudle co w nim jest. Mimo wszystko też polecam - tylko radzę doglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.sejm.gov.pl / 10.20.1.* 02.10.03, 08:47 Również polecam firmę Aksel, ktoś tu chyba miał pecha, albo zmyśla żeby tak po polsku ponarzekać. U mnie byli przed czasem, strannie popakowali i dokładnie opisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.acn.pl 02.10.03, 22:06 Nic nie zmyślam. Było jak napisałam. Panów było kilku i niektórzy robili tak jak trzeba, ale inni niestety nie bardzo. Czy napis KUCHNIA na kilkunastu dużych kartonach to jest opis wystarczający? Dla mnie nie bardzo. Na moje życzenie panowie nie rozpakowywali pudeł w nowym mieszkaniu, rozpakowywałam się sama przez następne dni (choć firma wzięła kasę za całość włącznie z rozpakowaniem, ale to już inna sprawa). Można było zamiast tego napisać talerze, sprzęt czy gary. Oszczędziłoby mi to czasu przy szukaniu konkretnych rzeczy, a dla nich to żadna różnica, tu jeden wyraz i tu jeden wyraz. To samo było rzeczami z innych pomieszczeń. No więc fakty są takie, mimo to przecież napisałam, że ogólnie jestem zadowolona i polecam firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.sejm.gov.pl / 10.20.1.* 03.10.03, 09:05 Mnie się pytano czy sobie życzę usługę z rozpakowywaniem czy bez. W związku z tym cena było dostosowana do zakraeu usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: SPRAWDZONA FIRMA PRZEPROWADZKOWA IP: *.acn.pl 03.10.03, 22:41 A mi powiedziano, że płacę za rozpakowywanie, nawet jeśli go nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś