Dodaj do ulubionych

czarna rozpacz!!!!!!!!

IP: *.bluu.net / *.bluu.net 05.10.03, 22:27
Wiem, że to nie jest odpowiednie forum, ale lepszego nie znajduję. Otóż po
remoncie zakupiłam nowy włoski komplet wypoczynkowy.Mimo sprzeciwu męża
uparłam się i postawiłam na swoim.Zapomniałam tylko, że zupełnie brak mi
wyobrażni przestrzennej.Kiedy panowie z firmy transportowej go wnosili mieli
dziwne miny.Teraz wiem dlaczego.W moim pokoiku na 10 piętrze nie widać nic
tylko ten wypoczynkowy.Powinien być o połowę mniejszy.Muszę coś zaradzić,
proszę pomóżcie. Jestem zdesperowana.Sprzedam go (z wielkim bólem serca)
choćby za połowę ceny.Tylko jak to zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.03, 22:51
      Zrob zdjecie i wystaw je na aukcji Allegro.
      Pzdr.
    • Gość: Aga Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.pro-futuro.com 07.10.03, 08:46
      Proszę o zdjęcie oraz informację o cenie. Pozdrawiam.
      • Gość: ,,,,, Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.bluu.net / *.bluu.net 07.10.03, 09:38
      • Gość: ,,,,, Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.bluu.net / *.bluu.net 07.10.03, 09:38
      • Gość: ,,,,, Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.bluu.net / *.bluu.net 07.10.03, 09:39
      • Gość: ,,,,, Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.bluu.net / *.bluu.net 07.10.03, 09:39
        • Gość: bomi Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.bluu.net / *.bluu.net 07.10.03, 10:15
          Przepraszam za te wcześniejsze posty,ale próbowałam naprawić zaciętą
          klawiaturę. Ale do rzeczy.
          Wypoczynkowy to włoskiej firmy "Marinelli" 3+1+1. Sofa rozkładana.Kolor
          brzoskwiniowy lub morelowy.Jak kto woli.Pokryty alcantarą (tj materiał do
          prania ceną zbliżony do naturalnej skóry).Jest mięciutki i bardzo milutki.Ma
          jedną wadę, nie chce się z niego wstać.Jeśli chodzi o zdjęcie to niestety w
          chwili obecnej nie dysponuję, ale możesz go zobaczyć po wejściu na stronę
          www.mebleagata.pl, wybierając producenta "Marinelli" typ m458.Tam jest pokazana
          niestety tylko sofa w kolorze chyba białym.Co do ceny to około 3000 zł.ale
          możemy jeszcze podyskutować.
          Pozdrawiam
          • robox Re: czarna rozpacz!!!!!!!! 07.10.03, 10:41
            Witam, zrób zdjęcia jak możesz i puść mi na maila robox@gazeta.pl

Pozdrawiam
            • Gość: bomi Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.bluu.net / *.bluu.net 07.10.03, 11:27
              Zanim zrobię zdjęcie to trrroszkę upłynie.A może jesteśmy sąsiadami i mógłbyś
              obejrzeć? Ja z woj. śląskiego.
              Pozdrawiam
          • Gość: Aga Re: czarna rozpacz!!!!!!!! IP: *.pro-futuro.com 07.10.03, 10:48
            przykro mi ale ja chciałaby kanapę z prostymi bokami, bez "poduszek" pod
            łokciami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka