Gość: Tomek-Dortmund Re: Duży mały dom IP: *.versanet.de 18.09.08, 08:54 szkoda ze tak malo zdjec, tym razem gustowne rozwiazania architektoniczne, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
sombreross Re: Duży mały dom 18.09.08, 09:35 szczególnie spodobał mi się świetlik umieszczony w tarasie - doświetlający piwnicę! Inspirujący pomysł! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell1 Re: Duży mały dom 18.09.08, 10:14 tak szyba w podlodze faktycznie bardzo inspirujacy pomysl zupelnie jak parkiet na suficie w dodatku to nie taras tylko beton oblozony papa po ktorej nie sposob chodzic w upal poza tym spoko pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem_czego_chce Duży mały dom IP: *.centertel.pl 18.09.08, 12:30 hm...niby wszystko ładne, schludne itd. ale dla mnie zimno i takie wszystko poukladane.... nie bylyby mi tam dobrze i domowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
pantera22 Duży mały dom 18.09.08, 16:18 a to ciekawe że w prawie każdym artukule...domownicy mają zaprzyjźnionego architekta...projektanta...rzeźbiarza....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezbiarka Re: Duży mały dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 11:39 no własnie przyjaznie sie z tyloma ludzmi i jakos nic z tego dla mnie nie wynika, bo każdy przyjaciel chce czegos za darmo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Duży mały dom IP: *.u.itsa.pl 19.09.08, 12:40 Czy ci ludzie nie maja ani jednej ksiązki w całym domu ?!! Ani jednego obrazu ! Tak wygladaja domy dorobkiewiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
migaczi1 Re: Duży mały dom 19.09.08, 19:16 zgadzam się olka. Przez to dom staje się nieludzki i zimny. Nie posiedziałabym tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swordman przeciez to czysty minimalizm IP: *.aster.pl 06.10.08, 21:13 i na tym to polega, czyli schowac wszystko tam gdzie sie da, a na wierzchu im mniej tym lepiej, zupelnie jakby tam nikt nie mieszkał i ze w kazdej chwili moze wpasc jakas ekipa z gazety czy tv obejrzec nasza chate. Podobno minimalizm jest trendy teraz wsrod mlodych karierowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
venglin1 Re: Duży mały dom 28.10.08, 15:50 czepiacie się, to dobrzy ludzie, bo mają psa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Duży mały dom 28.10.08, 17:05 E... tam od razu dobrzy... Mają psa bo teraz taki model rodziny obowiązuje 2+pies (o dzieciach się myśli potem - o ile w ogóle). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezbiarka Re: Duży mały dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 11:40 masz racje , większosc domów w Polsce to regały z duperelami i kryształami, ksiazek zero ale za to wypasione kompy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Duży mały dom IP: *.centertel.pl 17.01.09, 21:30 Latem widoki z okien tego " zimnego " domu sa jeszcze do zaakceptowania , ale zima wnetrze domu i jego otoczenie przyprawia o depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Duży mały dom IP: *.centertel.pl 17.01.09, 21:47 Caly ten dom z ogrodem to jak wystawa do sfotografowania ,bo napewno nie do zamieszkania przez rodzine z dziecmi.Do tego domu pasowalyby jeszcze "dwie stare mumie" plci odmiennej ,milczacy lokaj w liberii /dodatkowo zajmujacy sie utrzymaniem ogrodu i drobnymi naprawami / i sprzatajaco-gotujaca sluzaca /do wszystkiego /.Gdybym otrzymal taki dom w spadku ,natychmiast bym zmienil jego wystroj na bardziej przytulny i "cieply ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik Re: Duży mały dom IP: 77.223.216.* 15.02.09, 20:25 mi się bardzo podoba, oczywiście wprowadziłbym parę swoich zmian. Jak ktoś lubi góralskie chaty, czy bardziej ciepłe wnętrza to niech nie nagania że ten dom nie ma uroku. Każdy ma idywiduwalny gust - ja to lubię a specjalnej kariery nie robię choć jestem jeszcze młody. Odpowiedz Link Zgłoś