moblister 24.11.08, 16:18 Ja tez nie wyobrażam sobie braku garażu, a ostatnio jeszcze założyłem sobie naped do bramy garażowej faac. Super sprawa i bardo duża wygoda, tym bardziej że mam na jednym pilocie i garaz i bramę bardzo duża wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadeusz40 Re: Miejsce na samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:11 Racja świetne rozwiązanie ja mam napęd do garażówki od faac już ze 2 lata i sprwuje się wyśmienicie. A samo rozwiazanie bardzo ale to bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efil Re: Miejsce na samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 10:18 A tu się zgodzę bardzo wygodne rozwiązanie garażówka na automat zwłaszcza na zimę to super sprawa nie trzeba na mróz wychodzic, żeby otwierać itd. Ja mam automat faac i działa mi wyśmienicie i jeszcze fajnie wyglada normalnie jak spodek latajacy pod sufitem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Miejsce na samochód IP: *.48.jawnet.pl 02.12.08, 16:50 napedy fuck o zywotnosci do 10 lat a dupa rosnie... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś