japier 30.10.03, 14:44 Jakie drzwi wewnętrzne polecicie, czego się wystrzegać,czym kierować. Piszcie bo jestem skołowany ilością producentów,materiałów itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rob Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: 217.153.92.* 30.10.03, 15:57 Tez jestem zainteresowany wymiana drzwi wew. Slyszalem ze Porta jest niezla oraz stolarka Wolomin. Chetnie uslysze cos wiecej na ten temat. Moze mozecie polecic sklep gdzie nie zedra z nas i kogos do montazu tych drzwi? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elam Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: 81.190.67.* 01.11.03, 17:14 Jeśli drzwi to tylko firma ENTRA z Pruszcza Gdańskiego, ale nie wiem czy mają salony poza Trójmiastem. Drzwi są bardzo ładne, dobrze wygłuszone i solidne. Jedyny ich mankament to cena, najtańsze kosztują 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://edition.cnn Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:19 polskone ma bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:42 Porta niestety nie ma naturalnej okeliny. Tzn. ma tylko jedną i ją podbarwia na różne kolory. Jeśli chcesz fajne drzwi z forniru naturalnego i to szybko, to tylko Technidoor na Wale Miedzeszyńskim. Możesz do nich napisać - info@technidoor.pl. Naprawdę doradzą i weź z montażem. Dostaniesz wtedy gwarancję na montaż i będziesz miał pewność, że wszystko będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:38 Może już znalazłeś odpowiedz i otzymałeś właściwą pomoc. Jeśli nie to bardzo polecam firmę Technidoor na Wale Miedzeszyńskim. Mają badzo bogatą ofertę holenderskich drzwi wewnętrznych i bardzo szybkie terminy realizacji. Ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Doradzą Ci i pomogą naprawde fachowo. Jedno co ważne, to weź montażystę od nich bo dostajesz wtedy gwarancję na montaż i wszystko działa. Odpowiedz Link Zgłoś