Dodaj do ulubionych

drzwi wewnętrzne- help!!!

30.10.03, 14:44
Jakie drzwi wewnętrzne polecicie, czego się wystrzegać,czym kierować.
Piszcie bo jestem skołowany ilością producentów,materiałów itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rob Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: 217.153.92.* 30.10.03, 15:57
      Tez jestem zainteresowany wymiana drzwi wew. Slyszalem ze Porta jest niezla
      oraz stolarka Wolomin. Chetnie uslysze cos wiecej na ten temat. Moze mozecie
      polecic sklep gdzie nie zedra z nas i kogos do montazu tych drzwi?
      Pozdr.
      • Gość: elam Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: 81.190.67.* 01.11.03, 17:14
        Jeśli drzwi to tylko firma ENTRA z Pruszcza Gdańskiego, ale nie wiem czy mają
        salony poza Trójmiastem. Drzwi są bardzo ładne, dobrze wygłuszone i solidne.
        Jedyny ich mankament to cena, najtańsze kosztują 1000zł.
        • Gość: http://edition.cnn Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:19
          polskone ma bardzo dobre
      • Gość: Venus Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:42
        Porta niestety nie ma naturalnej okeliny. Tzn. ma tylko jedną i ją podbarwia na
        różne kolory. Jeśli chcesz fajne drzwi z forniru naturalnego i to szybko, to
        tylko Technidoor na Wale Miedzeszyńskim. Możesz do nich napisać -
        info@technidoor.pl. Naprawdę doradzą i weź z montażem. Dostaniesz wtedy
        gwarancję na montaż i będziesz miał pewność, że wszystko będzie OK.
    • Gość: Venus Re: drzwi wewnętrzne- help!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:38
      Może już znalazłeś odpowiedz i otzymałeś właściwą pomoc. Jeśli nie to bardzo
      polecam firmę Technidoor na Wale Miedzeszyńskim. Mają badzo bogatą ofertę
      holenderskich drzwi wewnętrznych i bardzo szybkie terminy realizacji. Ja
      kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Doradzą Ci i pomogą naprawde fachowo. Jedno
      co ważne, to weź montażystę od nich bo dostajesz wtedy gwarancję na montaż i
      wszystko działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka