Gość: Leszek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 20:27 Zepsula sie mi pralka Polar. Naprawa jest droga i mechanik radzi mi kupic pralke Inesit Co o tym sadzicie i jaki typ czyli ile obrotow 1000 czy 800? Bede wdzięczny za rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: Pralka Indesit i jaka?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 21:08 Proponuje Elekrolux tyle samo kosztuje a lepsza firma Odpowiedz Link Zgłoś
japier Re: Pralka Indesit i jaka?? 04.11.03, 08:20 Zostań przy Indesicie.Mam taką od czterech lat. Nic się nie działo, a mam małe dzieci taże kumasz ile prania się robi. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Pralka Indesit i jaka?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 15:53 ,Dzięki pozdrawiam Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: Pralka Indesit i jaka?? IP: *.aster.pl / 10.72.7.* 05.11.03, 09:49 Mam Indesit od chyba 6lat i też nic właściwie się nie działo. Prałam często piorę często prawie codziennie. Miałam kłopot z łożyskami ale to podobno moja wina bo wkładałam za mało bielizny np. jedne jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
vievioora Re: Pralka Indesit i jaka?? 07.11.03, 16:44 mam indesita z suszarka juz 2 lata. super. tylko tyle że jest troche głosna. biorac pod uwage funkcje i cene (1.6 tys) majac druga szanse tez bym ja kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Pralka Indesit i jaka?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 20:31 Serdeczne dzieki ale co myslicie o obrotach Czy to jest ważne Odpowiedz Link Zgłoś