Gość: nosek IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 21:45 Czy ewentualna zabudowa takiej wanny to duży kłopot? bez zabudowy nie bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: wanna narożna IP: *.acn.pl 07.11.03, 15:59 Chodzi ci o zaokrąglenia w zabudowie? Mój glazurnik najpierw obłożył wanne bloczkami ytong (nie pamiętam co z nimi konkretnie robił), potem na te bloczki nakładał glazurę. Płytki przed przyklejeniem nacinał i lekko wyginał tak, żeby wyszło zaokrąglenie. Męczył się z tym, bo były duże, ale wyszło ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: wanna narożna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.11.03, 17:04 Tak, chodzi o zaokrąglenia, jak duże były te płytki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: wanna narożna IP: *.acn.pl 09.11.03, 19:03 Tak mniej więcej 25x36 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo7 Re: wanna narożna IP: *.k1.isko.net.pl 09.11.03, 20:11 też mam wanne narożną , mój glazurnik najpierw zamurował wannę 5 centymetrowymi bloczkami ytong , ale ustawiontmi pionowo , potem układał na to glazurę ale bez docinania . Aby wanna nie wystawała za wysoko podniesiono poziom podłogi o 12cm . Wyszło rewelacyjnie polecam . Mi także nie podobała się plastikowa obudowa do wanny .Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś