Gość: pikot IP: *.skm.pl / 80.51.246.* 24.11.03, 15:22 Przymierzam się do zakupu wewnetrznych drzwi firmy KenDoor (model barcelona, fornir cedrowy). Będę wdzięczny za wszelkie uwagi użytkowników drzwi tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: drzwi KenDoor IP: 213.17.160.* 24.11.03, 17:02 ja kupilem 2 szt barcelony w czeresni...ale jeszcze nie rozpakowalem. zdecydowalem sie na zakup z uwagi na dosyc korzystny wygląd i niewygórowana cenę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAINT Re: drzwi KenDoor IP: *.crowley.pl 24.11.03, 17:34 Ja mam równierz mam zamiar kupic barcelone i również cedr :-) Też jestem ciekwa opinii uzytkowników. Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAINT Re: drzwi KenDoor IP: *.crowley.pl 25.11.03, 11:35 Cenowo barcelona około 1000 PLN/Szt Odpowiedz Link Zgłoś
luc5 Re: drzwi KenDoor 25.11.03, 09:40 Mam te drzwi od 2 tygodni. W mieszkaniu prezentują się jeszcze ładniej niż w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatam Re: drzwi KenDoor 27.11.03, 10:03 A gdzie kupowaliście KenDoor? Widziałam wczoraj takie w Obi, maja na nie 10% rabatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: drzwi KenDoor IP: *.chello.pl 27.11.03, 13:16 Przedstawicielstwo KenDoora jest w Warszawie na ul. Modlińskiej. Zobacz na stronę firmową www.kente.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: drzwi KenDoor IP: 212.76.37.* 27.11.03, 13:03 drzwi kednora sa bardzo ladne i wszytskim je polecam. Kupilam je okolo 6 miesiecy temu. Na poczatku chcialam kupic czeresnie ale okazalo sie ze ma duzo slojow, a cedr jest bardzo stonowany i potem ciemnieje i wyglada BARDZO ATRAKCYJNIE wcale nie gorzej od czeresni ktora jest drozsza. wszytscy ktorzy do nas przychodza podziwiaja nasze drzwi. Tez jestem bardzo zadowolona. MAmy z tej firmy dwa modele: jeden z kolem, a drugi z 4 kwadracikami. Super polecam naprawde. I wcale nie sa drogie w porownaniu z innymi firmami. Odpowiedz Link Zgłoś
pikot2 Re: drzwi KenDoor 27.11.03, 14:51 a jakie wybrałaś szyby, jeżeli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
beatam Re: drzwi KenDoor 28.11.03, 08:28 Czy masz te drzwi (tzn. koło i kwadraty) obok siebie? Ja mam wejście do sypialni i łazienki tuż obok i nie wiem, czy drzwi kwadraty/prostokąty i koło (to się chyba nazywa bulaj czy jakoś tak) nie będa się gryzły stylistycznie... Beata Odpowiedz Link Zgłoś