Dodaj do ulubionych

posadzka granitowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 00:15
Bardzo prosze o info dotyczace kosztow polozenia posadzki z granitu,
kamieniarz w Gdansku powiedział mi, ze od 600zl/m2 (material z robocizna) w
gore. Wczesniej slyszalam, ze koszty nie przewyzszaja znacznie normalnej
terrakoty. Bede wdzieczna za wszelkie informacje, takze o doswiadczeniach z
granitem w mieszkaniu.
Pozdrawiam przedswiatecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisa Re: posadzka granitowa IP: 193.0.117.* 23.12.03, 10:20
      Polecam kamień naturalny. Sama mam w domu wszystkie posadzki z marmuru i
      granitu stopnie, blaty i łazienki.
      Musisz się jednak liczyć z wyższą ceną za ułożenie. A także wyższą ceną kleju
      do kamienia naturalnego. Musisz wziąć doświadczonego kamieniarza, nie zlecaj
      tego glazurnikowi, bo zniszczy materiał i narazi Cię na koszty.
      U mnie układał wszystko wg mojego projektu pan, który układa granity i marmury
      w kościołach. Wziął mniej niż życzyli sobie w W-wie (był z Opolskiego). Jestem
      bardzo zadowolona z kamienia.
      • Gość: ppo555 Re: posadzka granitowa IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 28.12.03, 19:21
        Lisa

a mozesz podzielic sie informacja, ile kosztowal Cie ten kamien (gdzie
        kupowalas) oraz ewentulanie namiar na tego fachowca (no i oczywiscie ile on
        wzial z metra)

bardzo dziekuje
        p
        • Gość: marta Re: posadzka granitowa IP: 193.111.166.* 29.12.03, 09:16
          na wysokości zjazdu na Skierniewice z Katowickiej jest ogromny skład
          kamieniarski, napisane jest, że cena kamienia (pocadZki) za metr juz od 80 czy
          100 zł
          • Gość: ppo Re: posadzka granitowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 22:58
            dzieki; nie masz przypadkiem numeru telefonu do nich?

pozdrawiam,
            Piotr
          • Gość: ppo555 Re: posadzka granitowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 23:00
            dzieki, a nie masz przypadkiem numeru telefonu do nich?

pozdrawiam,
            p
            • Gość: marta Re: posadzka granitowa IP: 193.111.166.* 02.01.04, 08:53
              jak będę znów tam przejeżdżać to zapiszę... firma nazywa się interstone - może
              to jakoś pomoże - obiecuje najdalej za 2 tygodnie podać numer
              • Gość: ppo Re: posadzka granitowa IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 02.01.04, 10:40
                Marta,
                wielkie dzieki; zdecydowanie pomoglo - po nazwie znalazlem wszystkie potrzebne
                mi namiary; dzieki i wszystkiego najlepszego w nowym roku ;-)

pozd
                p
                • Gość: marta Re: posadzka granitowa IP: 193.111.166.* 02.01.04, 11:34
                  nie ma sprawy - równiez pozdrawiam i życzę samych pomyślności
                  • sayyesssss Re: posadzka granitowa 26.09.14, 11:45
                    witam, ponawiam wątek bo liczę na waszą pomoc... słyszalam sporo, ze posadzka granitowa jest troche gorszej jakosci niz marmur (przynajmniej takie opinie kraza po forach). z tego powodu zdecydowalam sie na posadzke marmurowa, ktora zamowilam tutaj www.marwen.com.pl/ i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam... bo im czytam wiecej to mam wiekszy metlik w glowie
                    • nigolla Re: posadzka granitowa 26.09.14, 15:17
                      moja siostra od nich zamawiała i były jakieś problemy, nie pamiętam o co chodziło, ale generalnie była mocno niezadowolona
    • jacob46 Re: posadzka granitowa 15.05.15, 20:07
      witam,

koszt położenia posadzki granitowej wcale nie przewyższa aż tak bardzo zwykłych materiałów. Kwestia dobrania odpowiedniej ekipy oraz materiału. Zapraszam zapoznać się z blogiem na www.gagagranit.pl
      Witam, zapraszam do zapoznania się z artykułem który przedstawił jeden z producentów kostki granitowej.

płyta granitowa

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka