Dodaj do ulubionych

meble kuchenne - poszukuję

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 19:21
Poszukuję firmy do zaprojektowania i wykonania mebli kuchennych - Warszawa,
tanio, najchętniej firmy spoza Warszawy - tel. 0505 470 402.
Obserwuj wątek
    • busstop Re: meble kuchenne - poszukuję 29.12.03, 09:51
      www.meblewach.com.pl
      • Gość: Marcin Re: meble kuchenne - poszukuję IP: *.com.pl 30.12.03, 09:39
        Napisałem na maile i otrzymałem po chwili:
        <meble@meblewach.com.pl>: host meblewach.com.pl[194.42.46.98] said: 553 5.3.0
        <meble@meblewach.com.pl>... User unknown: meble@meblewach.com.pl (in reply
        to RCPT TO command)
        • busstop Re: meble kuchenne - poszukuję 30.12.03, 12:28
          ja tam telefonowałem
          na stronie są numery telefonów
          maili nie próbowałem wysyłać, ale jeśli są problemy, może warto by im było
          podczas rozmowy o tym napomknąć
          • Gość: AK Brrr - Az sie wzdrygnolem IP: 5.1.* / *.ms.com 30.12.03, 17:19
            tak paskudnych mebli dawno juz nie widzilem. ciezkie byle jak wykonane - 2
            zdjecie z gory, prawa strona - ma widoczne golym okiem rozne kolory dzwiczek -
            i to na wizytowce firmy.
            Brrr
            AK
            • busstop Re: Brrr - Az sie wzdrygnolem 30.12.03, 17:31
              to prawda, stronę www mają do d... meble pokazane na stronce są wogóle
              jakieś "wieśniackie", ale to co mają w samymy tylko salonie wystawowym znacząco
              odbiega od tego badziewska na stronie
              wykonanie samych mebli jest bardzo porzadne. tak więc meble wykonywane przez tą
              firmę i zakupione tam przeze mnie bardzo się różnią od tych na stronie www.
              są solidne i niedrogie. zaznaczam jednak, ze nie były to najtańsze rozwiązania
              oferowane przez tą firmę. trzeba wiedzić, czego się chce (dobrze poznać ofertę
              i szczególiki wykonanai mebli drogich producentów), a w firmie
              www.meblewach.com.pl można mieć to samo za ok. 60% ceny (tak było w moim
              przypadku gdy porównywałem z ofertą Forte). te same szuflady, uchwyty,
              drzwiczki, okleiny brzegów z pvc itd itp
    • Gość: Anex Re: meble kuchenne - poszukuję IP: 212.69.75.* 30.12.03, 15:56
      TS Interiors, projektują również same meble. (22) 670 08 72.
    • Gość: julia Re: meble kuchenne - poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 15:28
      Poszukaj producenta mebli kuchennych, będzie taniej. Niestety w salonach
      wystawowych nie zdradzają producenta.Wydaje mi się,że w Chodzieży jest całe
      zagłębie mebli kuchennych. Ja znalazłam producenta w Hajnówce. Wyliczył cenę
      mebli na ok.8tys zł, podczas gdy za te same meble wykonane przez niego, ale
      zamawiane w salonie panienka krzykneła mi 14tys.
      • Gość: KasiaK Re: meble kuchenne - Do julii IP: *.spray.net.pl 19.01.04, 22:40
        Mam prosbe czy mozesz skontaktowac sie ze mna przez maila. Zastanawiam sie co
        to za firma ktora w hajnowce ma swojego stolarza. Bo ja mam dokladnie ta sama
        sytuacje. W salonie mi facet krzyknal 20 tys a przyznal sie ze maja barwione
        meble w Hajnowce u kogos - oczywiscie nie powiedzial u kogo. Mozesz mi podac
        namiary na tego stolarza??

Pozdrawiam
        Kaska
    • Gość: emilia Re: meble kuchenne - poszukuję IP: 62.233.197.* 11.01.04, 22:42
      moge przeslac foto kuchni zrobionej przez stolarza sopza Warszawy ( jest
      zupelnie inna niz te ze str.meblewach.pl ) pisz witkocha@poczta.onet.pl .Ja
      jestem b.zadowolona; mam dokładnie to co chciałam.
    • Gość: Iwona Re: meble kuchenne - poszukuję IP: *.acn.waw.pl 19.01.04, 12:14
      polecam firmy z Radomia :)))) znajomi przez pol roku nie moga sie doczekac na
      skonczenie kuchni, ops szmelcu z BRW - jak sie okazalo
      • Gość: Klaudia Re: meble kuchenne - poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 19:11
        Chce kupic meble ATLAS .Czy ktos wie jak sie sprawuja?
    • Gość: Kasiak Re: meble kuchenne - do Julii IP: *.spray.net.pl 19.01.04, 22:48
      No tak fajnie by bylo jeszcze zostawic maila
      mysza@wsi.edu.pl

Kaska
    • Gość: troll Re: meble kuchenne - poszukuję IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.04, 18:15
      PROSZE KATEGORYCZNIE NIE SZUKAC MEBLI Z FIRMY WUBIL UL. GROCHOWSKA 10, BO
      TERMIN REALIZACJI MOZE BYC NAWET TRZY MIESIACE. I MOZNA DO NICH DZWONIC,
      GROZIC, PROSIC A I TAK MAJA KLIENTA W D.PIE. TRAGEDIA. TYLE BEZROBOCIA A
      ZATRUDNIAJA PALANTOW BEZ KRZTYNY ODPOWIEDZIALNOSCI. CHYBA ZE TO JEST TAKA
      POLITYKA FIRMY, TO JA PRZEPRASZAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka