Gość: gork IP: *.atm.com.pl 03.01.04, 17:28 Czy ktos korzystal moze z uslug firmy SUMA (maja swoje stoisko w OBI na Ursynowie)? Czy jest to firma solidna i godna polecenia? Za wszelkie informacje i opinie z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: troll Re: Warszawa-meble kuchenne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.04, 17:53 Prosze sie dowiedziec czy cokolwiek maja wspolnego z firma WUBIL z ul. Grochowska 10 w Warszawie. Jesli tak - musi sie Pan liczyc z mozliwoscia dwumiesiecznego montazu kuchni tak jak ja sie bujam do tej pory. Jesli nie - ryzyko i tak istnieje o ile NIE WPLACI PAN CALEJ SUMY PRZED MONTAZEM. POLOWA PRZED - POLOWA PO I ZADNEGO GADANIA. Jesli firma nie bedzie chciala tak zrobic - prosze szukac innej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Warszawa-meble kuchenne IP: 62.233.197.* 11.01.04, 22:25 ja nic nie wiem o tej firmie , ale jezeli chcesz moge dac Ci namiary na sprawdzonego stolarza sopza Warszawy. Ma wiele fajnych pomysłów i rozwiązań , solidny i co wazne nie jest drogi. Po tel. pisz witkocha@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś