Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

to bez sensu

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 21:55
    to cale forum o pracy. jest straszna hujnia i mozna sobie pisac takie glupoty jak w watkach ponizej.
    jakis przygup sie cieszy ze ma iles tam , zaraz drugi pieprzy z zagranicy ze nie wie ile netto a sam
    zbiera ogorki na czarno itd. rady , porady, a moze poprawcie sobie numer buta bo macie
    nieodpowiedni dla waszego pracodawcy , dziewczyny wy wysylajcie razem z CV zdjecia ze
    swierszczykow, a to przeciez jest wszystko bez sensu. pracodawcy nie maja roboty! i nawet gdyby
    chcieli to nie zatrudniaja w wrecz redukuja... sa tez uklady ktorych nie przeskoczycie nawet gdybyscie
    skakali wszyscy jak adam i sven razem! szczesliwi zatrudnieni w zachodnich firmach gdzie wszyscy
    sie kochaja i maja wyprane leby w dazeniu do zysku firmy - wielka pieprzona iluzja sukcesu.
    czyjego...? a prawda wyglada duzo smutniej. pieprzyc wszystkich pracodawcow !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Y Re: to bez sensu IP: *.tele2.pl 13.02.02, 23:45
        święta racja, Panie X
      • Gość: Z Re: to bez sensu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 00:27
        MOCNE SŁOWA, ALE NIESTETY MASZ RACJĘ
        Mnie już mdli od tej propagandy sukcesu jaką trzeba sobie na siłę wpajać i
        sprzedawac się,sprzedawac za wszelką cenę... Niedobrze mi się robi, że nie
        można być sobą
        • agentkauswaw Re: to bez sensu 14.02.02, 00:58
          Gość portalu: Z napisał(a):

> MOCNE SŁOWA, ALE NIESTETY MASZ RACJĘ
          > Mnie już mdli od tej propagandy sukcesu jaką trzeba sobie na siłę wpajać i
          > sprzedawac się,sprzedawac za wszelką cenę... Niedobrze mi się robi, że nie
          > można być sobą

Jest to prawda, ale najważniejsze żeby było czym wymiotować, gorzej jak żołądki
          zrą soki trawienne, a i pracodawca wtedy bogiem jest, bo płaaaaaci!!!!!
          pozdr
          • wook Re: to bez sensu 14.02.02, 19:23
            Moi drodzy, tą całą nagonkę na szkolenia i dążenia do sukcesu napędzają nie
            tyle potencjalni pracodawcy, co wybujałe ambicje pracowników firm doradctwa
            personalnego. To oni wymyślaja idiotyczne testy lub bezkrytycznie ściagają je
            z firm zachodnich, absolutnie nie biorąc pod uwagę realiów polskich i naszej
            mantalności. To oni organizują obozy integracyjne które z normalnych
            uczłowieczonych osobników, tworzą zespoły robotów nastawionych tylko na zysk,
            bez uczuć i zdrowego koleżeństwa. To taka a nie inna polityka personalna
            spowodowała, że w pracy nie ma już kolegi czy koleżanki, jest tylko rywal
            który w każdej chwili może zająć nasze miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka