Gość: elon IP: *.p.lodz.pl 05.01.10, 18:44 Witam! Idę jutro na rozmowę na kontrolera jakości do CRI. Pracował ktoś moze w tej firmie? Interesuje mnie jak wygląda rozmowa i jakie sa stawki godzinowe. Z góry dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: CRI Outsourcing Solutions IP: *.lodz.mm.pl 06.03.10, 23:08 8,30zł netto za godzinkę, weekendy 50% więcej, nocki 20%. Praca nie wymagająca, kierownik super koleś... Co najważniejsze ludzie i atmosfera bardzo przyjazna ;) Ogólnie polecam wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: CRI Outsourcing Solutions IP: *.lodz.mm.pl 06.03.10, 23:11 Dodam, że praca polega na kontroli uszczelek do drzwi do Dacii Logan w zakładzie Hutchinson na Kurczakach... Ewentualnie można pracować na Lodowej ale tam sprawdza się uszczelki do samolotów i nie mam pojęcia jaka panuje atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: CRI Outsourcing Solutions IP: *.lodz.mm.pl 06.03.10, 23:13 8,30zł netto za godzinę, nocki +20%, weekendy 50%. Praca na 3 zmiany. Atmosfera bardzo przyjazna, kierownik bardzo pozytywny człowiek :) Trzeba przyjść i się samemu przekonać co i jak bo każdy lubi co innego i ma inne ambicje. Dodam, że praca polega na kontroli uszczelek do drzwi do Dacii Logan w zakładzie Hutchinson na Kurczakach... Ewentualnie można pracować na Lodowej ale tam sprawdza się uszczelki do samolotów i nie mam pojęcia jaka panuje atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinusia Re: CRI Outsourcing Solutions IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.10, 16:29 ja od poniedziałku zaczynam na kurczakach , z dojazdem troszke nei ciekawie (z retkini ) ale da się rade :) Mam pytanie czy to jest cos w rodzaju gilette ?? hmm , bo także tam byłam i zniechęciłam się już na samym kursie bhp ;/ Także ciekawi mnei czy to nie jest ciężka praca dla osoby która zaczyna dopiero pracować :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś