Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel Handlowy

IP: *.biaman.pl 09.02.04, 20:35
    Szukamy osób na stanowisko ph w branży spożywczej . Umowa o pracę niezbędne
    narzędzia, wynagrodzenie składające się z dwóch części podstawa + premia
    uzależniona od wyników. Interesuja mnie osoby z miast Warszawa, Wrocław,
    Poznań oraz Górny Śląsk. Pytania lub cv prosze kirować na adres:
    mariusz148@poczta.onet.pl

Obserwuj wątek
      • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.biaman.pl 14.02.04, 08:58
        Więc ta forma nie diziała.
        Mariusz
        • Gość: Karolina Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 12:44
          Co to znaczy ta forma nie dziala?

Wyslalam maila ... czekamy na odpowiedź - barazie jej brak - ani na tak. ani na
          nie.
          • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.biaman.pl 14.02.04, 19:05
            Na wszystkie maile , a było ich raptem 3, odpowiedziałem. Twojego maila nie
            dostałem.
      • contento Re: Przedstawiciel Handlowy 14.02.04, 11:22
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Szukamy osób na stanowisko ph w branży spożywczej . Umowa o pracę niezbędne
        > narzędzia, wynagrodzenie składające się z dwóch części podstawa + premia
        > uzależniona od wyników. Interesuja mnie osoby z miast Warszawa, Wrocław,
        > Poznań oraz Górny Śląsk. Pytania lub cv prosze kirować na adres:
        > mariusz148@poczta.onet.pl

jedno pytanie czy wymagane jest posiadanie samochodu ?
        >
        >
        • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.biaman.pl 14.02.04, 19:01
          Nie
          • Gość: G. Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.idea.pl 15.02.04, 20:38
            Jasne... samochód niepotrzebny PH jak szewcowi kopyto. To co, tramwajem będzie do klientów jeździł? Już mi kiedyś proponowano taką pracę, ale wyśmiałem rozmówcę. Niech sobie wyobrazi, jak prezes szacownej firmy, dla której załatwiam dostawę czegośtam, odprowadza mnie na przystanek tramwajowy...
            • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 21:26
              Nie chcę być niegrzeczny, po tym co piszesz potwierdza się przysłowie, że
              idiotów nie sieją tylko sami się rodzą!!! Proponuje dokładnie przeczytać
              korespondencję tego wątku!
              Conctento pyta czy wymagany jest samochód. Moja odpowiedź brzmi: nie!!! Na
              początku, czyli rozpoczynając ten wątek,napiałem, że zapewniamy niezbędne
              narzędzia. Ludzie nie osłabiajcie mnie. Jeżeli tak szukacie pracy to nie dziwie
              się, że w tym kraju mówi sie o tak dużym bezrobociu.

PS. Wiadomość dla G.: zapewniamy samochód!!!
      • Gość: pn Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 17:35
        a ja nie "skiruje" ach... @poczta.onet.pl, szacowna firma musi byc...
        • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.biaman.pl 14.02.04, 19:03
          i ma, ale ten podaje po indywidualnym kontakcie!!
          • Gość: Karolina Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 22:24
            Mariuszu - odpowiedziałeś na nasz mail - wyslalam CV do firmy i do ciebie
            jednoczesnie. Podpis Krzysztof, to moj mąż.
          • pendragon_pl Re: Przedstawiciel Handlowy 03.03.04, 14:11
            Widzisz Mariusz jak to jest ? Szukasz pracownika to Ci jeszcze dokopią za to że
            zamiesciłeś tutaj ogłoszenie, dałeś nie taki mail jak powinien być, gdzieś tam
            nie wspomniałeś bezpośrednio że samochód niepotrzebny itp. itd.
            To jest Polska Mariusz, niestety.
            Potem sie dziwią że jest bezrobocie jak w każdym ogłoszeniu od razu dopatrują
            się podstepu.
      • Gość: J. Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 00:56
        chyba jednak coś nie tak z Twoją skrzynką
        ofertę wysłałem 11.02. - do dzisiaj echo - ale zwrotna negatywna,
        że skrzynka pełna - też mi nie przyszła ;

puściłem maila jeszcze raz
        pzdr
        J.

• Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.biaman.pl 15.02.04, 09:35
          Odpowiedź czekała na wysłanie na służbowym laptopie. Już poszła.
          • Gość: Dariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 12:42
            Czy oferta jest jeszcze aktualna?
      • Gość: Mala Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:45
        Nie potrzebujesz faceta 27 lat, ktory pracowal juz jako ph - alkohole, a teraz
        kosmetyka? Wlasnie szuka pracy. Jeden warunek. Chce zarabiac wiecej niz 1500.
        Ma do utrzymania rodzine - mnie tez:)))
      • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 22:32
        Wyczerpałem wszelkie informacje nt. tej oferty. Jezeli ktoś jest nia
        zainteresowany, proszę o przesłanie cv na adres
        mariusz148@poczta.onet.pl
        Mariusz
      • Gość: wojtek_bb MASAKRA !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.02.04, 00:35
        Miałem też skorzystać z takiej formy naboru pracowników do swojej firmy....
        Po tym co tu przeczytałem, przeszło mi chyba na dłużej ):

Na 16 wypowiedzi, tylko kilka rozsądnych, reszta to prawie obelgi.

Cóż Mariusz, mam nadzieję, że był sens tego ogłoszenia i mimo wszystko
        znalazłeś koboś do pracy.

Pozdrawiam

wojtek
        • 0siedem Re: MASAKRA !!! 17.02.04, 09:27
          Nie ma co się dziwić. Taka forma naboru jest mało spotykana i mało znana. poza
          tym jaka firma ogłasza się na forum dyskusyjnym ??? Ja zchęcią bym skorzystał
          ale długo zastanawiałem się nad wysłaniem CV.. i nie wysłałem jaką mam
          pewnośc , że ktoś ogłaszający się na forum nie jest jajcarzem (a adres poczty
          na onecie..) i moje CV nie będzie "latało po jakiś gimnazjalnych korytarzach
          np ????
          Poważne firmy , prowadzą poważny nabór. Ja np. nie czytam drobnych ogłoszeń o
          pracy bo szkoda mi czasu na rozmowę kwalifikacyjną w firmie która sprzedaje
          bezpośrednio ????
          • Gość: Mariusz Re: MASAKRA !!! IP: *.biaman.pl 18.02.04, 21:48
            Tym, którym się wydaje że forum GW, jest jedynym miejscem, gdzie szukam
            kandydatów do pracy, zdecydowanie brakuje fantazji. Buduję zespół i szukam
            współpracowników. Staram się wykorzystywać każdą możliwość do znalezienia
            właściwych osób. Pomyślałem więc, czemu nie spróbowac i w tym miejscu.
            Zamieszczone posty skutecznie wyleczyły mnie z takich pomysłów na długi czas.
            Pozdrawiam
            Wszscy, którzy do mnie napisali, otrzymają odpowiedź.
            • Gość: CONTENTA!!!!!!!!!! Re: MASAKRA !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 23:12
              POPIERAM WSZYSTKICH PRACODAWCÓW !
              TUTAJ NIE MAJĄ OCHOTY DO PRACY. WOLĄ TYLKO PIĆ KAWĘ! I BRAĆ KASĘ NA KONIEC
              MIESIĄCA.
              • Gość: zwykły koleś Re: MASAKRA !!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.04, 23:39
                A ja popieram przyzwoitych ludzi, niezależnie od tego czy są pracodawcami czy
                pracownikami. Wysłałem maila z Cv w odp na to ogłoszenie w dniu 14.02.2004 i
                nie dostałem żadnej odpowiedzi. Czy odpisanie 4 słów : "dzięki nie jesteśmy
                zainteresowani" jest takie trudne lub kosztowne? Dla poważnej firmy na pewno
                nie. Proponuję wszystkim pracodawcom przed rozpoczęciem krytykowania
                pracowników zweryfikowanie własnego postępowania.

p.s. to fakt, że wiele z postów od "potencjalnych pracowników" jest poniżej
                wszelkiej krytyki ale nie wszyscy są tacy sami.

Pzdr
                • Gość: Mariusz Re: MASAKRA !!! IP: *.biaman.pl 20.02.04, 10:02
                  Musze się poprawić. Nie odpowiedziałem na wszyskie maile. ZIGNOROWAŁEM PARU
                  TYPÓW, KTÓRZY ANONIMOWO PYTALI O SZCZEGÓŁY.
                  Mariusz
                  • Gość: zwykły koleś Re: MASAKRA !!! IP: *.acn.waw.pl 21.02.04, 01:03
                    Nie byłem anonimowy i nie dostałem żadnej odpowiedzi..,. Hmm i jak to jest z tą
                    przyzwoitością????
                • Gość: Konrad Re: MASAKRA !!! IP: *.acn.waw.pl 20.02.04, 10:25
                  Chyba jednak w żadną stronę nie wolno przeginać. Ja też wysłałem swoje CV 15
                  lutego - byłem zainteresowany tą pracą ale skoro nie mam odpowiedzi to uznałem,
                  że się nie nadaję albo mają kogoś innego. Jeżeli szukasz pracy to musisz się
                  przyzwyczaić do tego, że często nie będziesz dostawał odpowiedzi na swoje
                  aplikacje. Głowa do góry i powodzenia w szukaniu.

Konrad
              • contento Re: MASAKRA !!! 20.02.04, 09:21
                Gość portalu: CONTENTA!!!!!!!!!! napisał(a):

> POPIERAM WSZYSTKICH PRACODAWCÓW !
                > TUTAJ NIE MAJĄ OCHOTY DO PRACY. WOLĄ TYLKO PIĆ KAWĘ! I BRAĆ KASĘ NA KONIEC
                > MIESIĄCA.

Ale pijąc kawę , w jakis sposób wpływaja na Twój biznes ;-) ,
        • Gość: Ola Re: MASAKRA !!! IP: *.chello.pl 24.02.04, 10:12
          Wojtku, nie zniechecaj sie. Ciagle jeszcze sa osoby, ktore szukaja pracy i w
          taki sposob. Wiekszosc z nich to osoby wyksztalcone z dostepem do komputera i
          jakakolwiek wiedza o technologiach. Jezeli ciagle myslisz o zatrudnieniu kogos
          a moje kwalifikacje przydadza Ci sie wowczas zapraszam do zapoznania sie z moim
          CV. olakaminska.webpark.pl
          A te osoby, ktore sobie robia kpiny czy tez nawet probuja osmieszac, jestem
          pewna ze siedza sobie teraz w pracy, gnebieni przez szefa a w chwili gdy ten
          nie patrzy wchodza na net i wyzywaja sie na innych ;)
      • Gość: Madziara Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.elementy.pl 23.02.04, 20:42
        wszystko mi sie podoba,ale chyba jest maly problem,mieszkam w Toruniu i mam
        taka malutka nadzieje,ze moze szukacie przedstawiciela w wojewodztwie kujawsko-
        pomorskim.Bardzo zalezy mi na pracy w charakterze przedstawiciela
        handlowego.Prosze o odpowiedz na emdul@tlen.pl
      • Gość: Robert Chorzów Panie Mariuszu posłałem swą ofertę... IP: 62.233.153.* 02.03.04, 10:11
        na maila proszę o kontakt :)
      • Gość: Mariusz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.biaman.pl 02.03.04, 11:14
        Szanowni Państwo!
        Odpowiedziałem na wszystkie maile, które do mnie dotarły!!!!! Nie mam wpływu na
        sytuacje, kiedy ktoś wysyła wiadomość a ta nie dociera do adresta bo np. jest
        zawirusowana. Jeżeli chcecie mieć pewnośc, że wasza widomość została
        przeczytana zaznaczajcie opcję: potwierdzenia odczytu tej wiadomości.
        Z drugiej strony patrząc, jeżeli potencjalny kandydat ma problem z tak prostą
        czynnością jak wysłanie maila, to strach pomyśleć co będzie sie działo jak
        dostanie on pracę.

Mariusz
        • Gość: xyz Re: Przedstawiciel Handlowy IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 23:31
          Gościu!nie pierd... że odpowiadasz na każdy mail!! Nie ubliżaj innym, że nie
          nie potrafią odpowiedzieć na list elektroniczny.. Następny z tych, co poczuli
          się ważni...bo oferują pracę. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka