Gość: pracownik kasa kasa kasa i jeszcze raz kasa IP: *.chello.pl 02.03.10, 16:58 i żeby to złodziejskie "państwo" mi nie zabrało tej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50+ Czego pragną pracownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:46 Ja pragnę być pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Dla mnie się liczy tylko hajs. IP: *.e-wro.net.pl 02.03.10, 20:18 Dla mnie się liczy tylko hajs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Dla mnie się liczy tylko hajs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:21 a ja mam wszystko w d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloom Re: Czego pragną pracownicy IP: 109.243.14.* 02.03.10, 20:46 Powtorze to co napisali poprzednicy: tylko kasa!!! Reszta to takie slodkie pierdzenie na ktore lapie sie studenciakow. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Czego pragną pracownicy 02.03.10, 21:57 Naprawdę wolałbyś zarabiać więcej za wylizywanie łajna z kibla niż mniej za pisanie bzdur na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
klaun.szyderca Re: Czego pragną pracownicy 02.03.10, 22:32 Niemal wszystko ma swoją cenę, a już na pewno praca. Jakby za czyszczenie kibli płacili mi odpowiednio więcej niż za stukanie w klawisze, mogę zacząć od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcx Czego pragną pracownicy IP: *.tvgawex.pl 02.03.10, 22:26 pracowikom zależy na dobrej kasie a jak bedzie asa to pierdoły typu komórka laptop czy auto na weekend kupią sobie sami Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia.1 Czego pragną pracownicy 02.03.10, 23:41 Zarobić i iść do domu. Następny durny artykuł z cyklu co wolisz: służbowy samochód na weekend czy wyjazd na szkolenie w sobotę i niedzielę? Zarobić chcę i nie myśleć o robocie w weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_ego Re: Czego pragną pracownicy IP: *.elartnet.pl 03.03.10, 07:40 Sam jesteś durny - przecież tutaj chodzi tak naprawdę o podejście szefa, który jest przekonany, że wolisz samochód służbowy (i wcale nie jeździsz nim tak, jak należy, ale korzystasz w weekendy)... Boże... Człowieku, czytanie ze zrozumieniem. Poza tym to nie jest artykuł, tylko próba zebrania ankiet...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia.1 Re: Czego pragną pracownicy 09.03.10, 10:57 Nie masz pojęcia, o co chodzi. Najpierw dowiedz się czegoś o metodologii badań ankietowych, a potem się wymądrzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_ego Re: Czego pragną pracownicy IP: *.elartnet.pl 03.03.10, 07:42 wiec podejrzewam, że twoje smęcenie i malkontenctwo oraz zarozumialosc nie maja dla nich zadnego znaczenia i wartosci. Takze... go on, go on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Czego pragną pracownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:54 zależy mi na godnej płacy dopiero potem rozwój i inne duperele Odpowiedz Link Zgłoś
teskowiczowski Szacunku i uprzejmości. 03.03.10, 08:12 O pieniądzach nie wspominam, bo to oczywista zapłata za pracę. I oczywiste że zawsze szef będzie uważał płacę pracownika za wystarczająca a pracownik za zbyt małą. To o czym chciałbym napisać kilka słów, z perespektywy Wielkiej Brytanii, to elementarny szacunek i uprzejmość kadry kierowniczej. Jest to sztuczne i wyuczone, ale bezwzględnie wymagane od managerów. By byli uprzejmi, życzyli udanych wakacji a po powrocie, zapytali jak było, by dziękowali za każdą jedną wykonaną czynność, by nigdy nie uzywali formy rozkazującej a tylko pytającej (i tak wiadomo że jest to polecenie, ale zupełnie inaczej brzmi i człowiek nie czuje się jak najmniej wazna śrubka). Nie krzyczeć, nie obrażać, jeżeli coś się nie zgadza na pasku wypłaty, choćby i godzinę cierpliwie słuchać pretensji pracownika i nie odsyłać go od Kajfasza do Annasza. I długo by tak jeszcze wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Czego pragną pracownicy IP: *.um.krakow.pl 03.03.10, 08:29 Logiki, tylko obiektywna logika daje rozwój, każdy człowiek bez względu na wykształcenie wyczówa obiektywną prawdę lub głopotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czego pragną pracownicy IP: *.chello.pl 05.03.10, 09:03 Naucz się chłopie zasad gramatyki a potem wypowiadaj pisemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Czego pragną pracownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 09:47 Zdaje się, że poprzednicy nie zrozumieli pytania :-) Nie jeden raz zmieniałem pracę bo miałem głupiego albo złośliwego szefa. Generalnie wychodzi to na dobre pracownikowi - ma większe doświadczenie zawodowe i jest bardziej doceniany niż taki co daje sobie na głowie kołki strugać i klepie w kółko to samo. Jeden naprawdę duży projekt został zarzucony bo odszedłem - mimo wielu starań nie udało się znaleźć kogoś kto by mnie zastąpił. Ale wielu moich kolegów zostało u moich byłych pracodawców i wrzody im na żołądku rosną - chyba nie o to chodzi. A pieniądze - zarabiam ich dla firmy sporo, więc firma wypłaca mi co miesiąc pensję - czego chcieć więcej? Jak firma dzięki mnie wypracuje na koniec roku ponadplanowy zysk to podzieli się dochodem (zapowiada się przekroczenie planu o jakieś 200%). Który z moich poprzedników którzy myślą tylko o kasie tak ma? Ale jak przestanie mi się Tutaj podobać to poszukam następnego pracodawcy - proste jak budowa cepa. Ważne by sytuacja była jasna i dla mnie i dla właściciela firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość codzienny Czego pragną pracownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:00 pracownicy vs pracodawcy: www.personalmanager.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Czego pragną pracownicy IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 13:36 smiech na sali... skoro zaznaczam ze nie jestem zatrudniony, to po cholere pytanie jaka mam umowe??? cos kiepsko napisana ta ankieta ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Czego pragną pracownicy IP: 80.50.235.* 04.03.10, 22:46 Kasa, kasa, kasa i święty spokój w wolnym czasie. Koniec roboty o 15.00 i wolny weekend. Z tym, że jakbym musiał wybierać: super kasa za czyszczenie kibli, czy średnia kasa za jakąś ambitną robotę to wolę zarobić mniej, ale chodzić do pracy z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDŹ Czego pragną pracownicy IP: *.lodz.msk.pl 08.03.10, 08:47 nr 1 - podwyżki co najmniej 20%, wpłatne nad godziny ( sknerusy ). nr 2 - awans, umów na czas nieokreślony, stabilizacji. nr 3 - szkolenia zawodowe. nr 4 - finansowanie studiów podyplomowych lub innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia1966 Re: Czego pragną pracownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 23:16 Przede wszystkim powinni Ci kupić słownik ortograficzny.To powinien być nr1 na Twojej liście. Odpowiedz Link Zgłoś