mnich42 22.04.10, 00:17 WITAM! Chciałem zapytać operatorów i operatorki o pracę w techni. Czy lubicie swoją pracę, atmosferę w niej, ludzi którzy z wami pracują?? Czy są pracownicy zadowoleni z wykonywanej pracy i płacy w firmie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 25.04.10, 15:26 Średnio w kwestii... Może jakieś szczegóły? Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 25.04.10, 16:59 Średnio bo mało czasu dla siebie tylko praca i praca,,,,,,,,,,,,,,końca nie widać,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Wstyd mi też za niektórych operatorów Osaczają te dziwczyny sezonowe a one wyraźnie mają już dość i robią dobrą minę do złej gry Pewnie bidne chcą jakoś doczekać końca dnia Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 25.04.10, 19:55 Dokładnie. Zachowanie godne dzieci w podstawówce. Co prawda sezonowi też są różni... niby studenci, a czasami żal człowieka ściska jak się słyszy o czym rozmawiają i co sobą reprezentują. No, ale są i tacy którzy się w tym super odnajdują... Tak praca w techni i te zmiany... Jeszcze jak ktoś ma blisko to ok. ale większość dojeżdża. Bardziej ludzie męczą jak praca. Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 26.04.10, 21:03 ...a tak swoją drogą to czego chcieć więcej: w domu żona w pracy sezonowe...aż miło :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 26.04.10, 22:03 Niby tak z tym, że sezonowe często same nakręcają sytuacje i mają ubaw robiąc z operatorów... "kolegów do towarzystwa". No i wygląda to nieco... żałośnie patrząc z boku. Jarają się jaj koń na owies:) No sorki, ale taka szczera prawda (raczej smutna). Trochę taktu, kultury owszem porozmawiać, ale u większości zachowanie dziecka w podstawówce. Właściwie racja, bo przy dziewczynach ze zlecenia można się prężyć, "co to nie Ja", a u żony już to nie przejdzie:)) Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 26.04.10, 22:17 U mojej żony przechodzi:) u Twojej nie? Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 26.04.10, 23:37 Dla mnie liczy się tylko żona, więc dziewczyny ze zlecenia traktuje normalnie bez przesadnego cukrowania. Mam koleżanki w pracy i kolegów do rozmowy, a młodzi mają pstro w głowie. Oczywiście są wyjątki też mam parę osób ze zlecenia z którymi się kumpluje. W techni ściany mają uszy, wszyscy Cię obserwują i gadają za plecami, ale tak jest w każdej pracy. Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 15:43 OOOOOOO! Podejście godne podziwu. Widać, że facet oddany żonie w całości...nie to co inne nygusy :) Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 16:29 pepinina skąd wiesz,że oddany w całości? Pożyczałaś? Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 19:27 pepinina po prostu zna się na ludziach:) A pożyczać to można cukier;) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 19:55 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Jaki rezolutny ten mnich:) Jeden post a ochrzan dla dwojga:> Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 20:13 Ochrzan...??? Nie no bez przesady:) to był raczej komplement;) Swoją drogą strasznie martwe to forum:/ Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 20:38 Komplement:/ Akurat! ..i wcale nie zgadzam się, że pożyczyć można cukier........cukier można wcisnąć tak jak kit, ściemę lub bajer Odpowiedz Link
curriculavita Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 21:57 Martwe forum? wcale nie! Pare osób hula Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 22:29 curriculavita napisała: > Martwe forum? wcale nie! Pare osób hula I dobrze, bo na forum powinno się coś dziać...;) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 22:25 pepinina napisała: > Komplement:/ Akurat! ..i wcale nie zgadzam się, że pożyczyć można > cukier........cukier można wcisnąć tak jak kit, ściemę lub bajer To w końcu kogo bronisz?? To Ja z żartem a tu proszę... ok. widzę wrogie nastawienie:/ A cukier jest do słodzenia...sobie;) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 22:39 Ten post miał wyrażać smutek! a nie wrogość! Wyraził wrogość? Nie! to nie tak miało być:)Do słodzenia sobie hm.. tak, sobie też trochę trzeba :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 22:59 Smutek... to nie w moim stylu;) Ciężko mi jest zachować powagę, bo ogólnie jestem zdania, że uśmiech daje nam -radość, dobry nastrój, lepsze nastawienie do życia, pracy, innych ludzi, często i nam samym. Jeśli Ja jestem wesoły w dobrym humorze i innym się udziela, to jest bardzo fajny widok. Szczególnie w pracy dla rozluźnienia atmosfery i ogólnie w życia wśród ludzi. Wydaje mi się, że tacy ludzie mają łatwiej, bo potrafią podnieść się z każdej opresji. A słodzić trzeba przede wszystkim sobie, tak wymaga kultura i są tacy którzy nie słodzą;)) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 06.05.10, 23:36 Uśmiech owszem, powinien gościć!Podobno widok uśmiechniętej osoby uruchamia obszar mózgu, który odpowiada za odczuwanie przyjemności.Ja też jestem pogodna, ale smutek też musi istnieć dla kontrastu...bo jak zrozumieć radość skoro nie zna się smutku? Docenisz wtedy?...i są też sytuacje, gdy trzeba spoważnieć żeby wyrazić czy coś nam się podoba czy nie. Fajnie mieć dystans i traktować sprawy pół żartem pół serio. Wtedy zawsze bedzie ok Najgorsze są kompleksy Ja nie mam ani grama Każdy ma w sobie coś cennego, więc nie warto ich nabywać:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 07.05.10, 00:06 Życie samo często sprowadza nas do smutku, złości czy przygnębienia, ale sęk w tym jak sobie z tym radzić? Jedni palą, inni jedzą jeszcze inni krzyczą. A Ja wszystko staram się zakryć optymizmem i uśmiechem. Jestem osobą pewną swego więc błahostki okrywam w żart i śmiech. Wiadomo, że są sytuacje kiedy odechciewa się wszystkiego, ale życia samo w sobie jest ciężkie więc warto go sobie umilać, czyli nasze słodzić;) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 07.05.10, 23:24 :) Z jakiej racji mnie obśmiewasz przed snem?????:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 07.05.10, 23:43 Obśmiewam...:/ Nie:) Fajnie, że mam z kim pisać na tym "niby" żyjącym forum. Co prawda nie na temat, ale zawsze to rozmowa. Choć preferuje rozmowę w której mogę rozmówcy spojrzeć w oczy, a tak... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 00:00 Ja też taką preferuję...bo teraz to skąd mam niby wiedzieć czy obśmiewasz, droczysz się ..a może kpisz:) ..tym bardziej, że wypierasz się z wielkim zaangażowaniem:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 00:13 Ale z czego i kogo tu obśmiewać, czy kpić??? A poza tym szanuje ludzi i takie zachowanie jest zupełnie nie w moim stylu. My tu tylko "słodzimy" jeśli już;)) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 00:30 Można np mnie lub jeszcze chętniej Ciebie:)Żartuję w moim stylu też to nie jest :) .-) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 00:37 Tak z nas to mogą czytający:) bo urządziliśmy sobie "prywatne" forum;) Kapeczke zeszliśmy z myśli przewodniej i ciężko na nią coś powrócić...:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 07:13 Biorąc pod uwagę liczbę postów to mnisi wątek jest przewodni :)) Odpowiedz Link
drugi-timi Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 11:29 Widzę że ładnie się komunikujecie, może czas na spotkanie...Pozdr... Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 19:04 drugi-timi bawi się w swatkę;) Spotkanie... może...??:) Ale póki co miło znaczy "ładnie się komunikujemy" -dobrze powiedziane;) Może czas na założenie nowego postu Np. "Lekcje ładnej komunikacji"?:) >>mnisi wątek jest przewodni dzięki pepininie współprowadzącej;D Odpowiedz Link
curriculavita Re: Pytania do operatorów...??:) 08.05.10, 22:27 hm...ja to nie wiem czy ona może:) najlepiej ją o to zapytać:) Odpowiedz Link
sebo86 Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 13:19 to ja proponuje :D założyć nowy post " Wolne dziewczyny Wolne chłopaki w Technicolor " Jak już swatać :D to po całości. Kto wie :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 14:39 JESTEM ZA!!:) Ciekawe co na to pepinina i reszta Pań oraz Panów??? Ale dla tych w związkach też coś wymyślimy;)może... "małżeńskie refleksje...") Albo zrobimy KONKURS na nazwę postu osób w związkach(małżeńskich) Na zachętę DO WYGRANIA... smyczka z logo TECHNI lub super, ekstra ekskluzywna wycieczka dokoła TECHNI, oczywiście z osobistym przewodnikiem:)??;) Także powoli nie bijcie się o nagrody wiem, że robią wrażenie, ;), ale przeznaczone są tylko dla jednej osoby. Możemy częściej urządzać tego rodzaju KONKURSY jeśli tylko znajdą się sponsorzy tak hojni jak ten który ofiarował nam tą wycieczkę roku :D POWODZENIA !!:D Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 17:57 Wycieczka? :0 Dookoła Techni? :0,:0 ..SUUUPER!!! :)) To ja w to wchodzę...:D Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 18:29 Tak..przewodnika trzeba koniecznie dołączyć do zestawu..najlepiej jako bonus:)... albo wycieczka z niespodzianką:gdy zwycięzca uda się po odbiór nagrody...przewodnik będzie czekał przyczajony:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 21:02 Widzę, że pepininie podoba się wycieczka tylko ze względu na przewodnika;) Zapomniałem dodać, że będzie on po 80tce z dredami, bardzo niski, chudy i szczerbaty na maxa;) Chyba Cię pepinino troszkę rozczarowałem, ale gdyby i to nie poskutkowało to muszę Ci powiedzieć, że Ty nie wygrasz, właśnie ze względu na przewodnika:) JESTEŚ ZDYSKWALIFIKOWANA!;D Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 21:50 A ja zapomniałam dodać, że też jestem po 80tce :), :), :) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 22:24 Widzę, że ktoś tu zabawe potraktował poważnie...i dodam jeszcze, że doskonale wiem kim jesteś...i spodziewałam się więcej dystansu do siebie Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 22:34 Poważnie? Jasne, że poważnie;) Jeśli wiesz kim jestem to podaj jakiś szczegół po którym sprawdzę, że faktycznie mnie znasz...? Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 22:30 yyyy... tak... to wiele wyjaśnia;) wiekowo będziecie pasować:) To może was skontaktuje?? Ale Pan Warcisław z tego co słyszałem jest w szczęśliwym związku:( Na szczęście;D Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 22:55 sorry, ale odeszła mi ochota na dalszą rozmowę z Tobą ..i nie chcę zdradzać Twoich danych przez wzgląd byłą już sympatie do Ciebie Cieszę się, że udało mi się Ciebie lepiej poznać bo w realu byłeś inny Masz racje, że się zawiodłam :( To tyle Miłego wieczoru lub jak wolisz Bobranoc Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 09.05.10, 23:15 Nie bardzo wiem o co tu chodzi jaką sympatie i niby czym Cię "zawiodłem". No, ale dobrze niech i tak będzie. Tylko co Cię tak oburzyło, bo nie bardzo rozumiem?? Piszemy na wesoło bez przekleństw i nudy. Alle jeśli tak stawiasz sprawe to... mi miło się pisało. Dobranoc... Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 08:43 ja też się pogubiłam o co chodzi pepi :) ,może nie wierzy w swoje możliwości wygrania, ale ta wycieczka roku robi zajedwabiste wrażenie i ja w to wchodzę , smycz też się przyda żeby ten przewodnik chodził tak jak ja chcę:) przydałyby się jeszcze kajdanki , ale nie można być zachłannym :) Odpowiedz Link
marko-54 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 09:04 o i magdziolek z R2 ze zmiany C od czerwca przystąpiła do boju:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 14:49 A może magdziol spotkamy się w realu i zmierzymy swoje możliwości! bo na forum to można tylko cwaniakować!Zobaczymy jakie są twoje:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 15:46 Widzę, że spory które powstały są wywołane przez "przewodnika". Więc dla Pań proponuje GPSa;) Mniejszy, sprawniejszy i bezpieczniejszy;) >>Do pep...niny> Czemu jesteś tak bojowo od wczoraj do nas nastawiona?? Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 15:55 do nas? mnie w to nie mieszaj Zaatakowałeś dziewczyne i głupio sie pytasz? Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 15:57 do nas?? mnie w to nie mieszaj Zaatakowałeś dziewczyne i głupio się pytasz.. Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:35 Mówiłem o mnie i mandziołku, to po co się wcinasz operatorr jeśli Ciebie to nie dotyczy?? Zaatakowałem... a to dobre:) ludzie trochę myślcie i umiejcie żartować, wszystko jakieś ponure! Właściwie nie, jest kilka osób z dystansem do siebie i innych NA SZCZĘŚCIE! Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:01 A Ty pepi>nino do mandziołka. Ogólnie masz fajne sposoby na rozwiązywanie spraw... GODNE PODZIWU... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:06 mnichy,ale masz dowcip...boki zrywać..Twój żart był taki :-| Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:41 Pewnie, że mam. I jeszcze samej wczoraj Ci się to podobało, a teraz obrażona tylko o co????????? Mówiłaś o dystansie, właśnie widać komu go brakuje. Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:42 Masz mnichy na dzisiaj jeszcze jakiś żart żenujący? Czy na tym jednym zakonczył sie repertuar? Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:44 Jeżeli uważasz,że mi się podobało to znaczy, że nie znasz mojego dowcipu:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:47 Sam się mnichy nie wcinaj do operatorra Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 16:56 Żarty dopasowuje do rozmówców. Jeśli Ci nie pasują to w czym masz problem?? Pisz z osobami twojego humoru, dowcipu i dystansu, oby ktoś się odezwał przed końcem roku. Twój dowcip... Zaczniesz z kimś pisać i nagle oznajmisz mu, nie zna Twojego żartu i zaczniesz go obrażać, no faktycznie masz imponujący plan. Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:01 Daj mi spokój! Dobrze wiesz, że pierwszy mnie obraziłeś... Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:06 No dobrze, tylko czym??? Po co psuć miłą (wczorajszą) atmosferę? Sporo piszemy więc powiedz co Cię tak oburzyło i wszystko wyjaśnimy:) Ja jestem za zgodą...:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:23 Nie lubię wracać do przykrych rzeczy a już napewno wspominać..Pisz sobie z kimś kto ci dorównuje poziomem...! bo ja podobno nie...teraz to pojechałeś!..nie smak już jest! Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:17 mnich42 napisał: > yyyy... tak... to wiele wyjaśnia;) wiekowo będziecie pasować:) To może was skon > taktuje?? Ale Pan Warcisław z tego co słyszałem jest w szczęśliwym związku:( > Na szczęście;D > Jeśli chodzi o tego posta, to źle go zrozumiałaś:))) Na szczęście jest w związku, chodziło o to, że jest zajęty- ma żonę, więc Ty nadal zostaniesz wolna. Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:23 Faktycznie dwojako można to zrozumieć, ale nie miałem nic złego na myśli. Nie obrażam ludzi bez powodu lub z błahego powodu, a w tym przypadku braku powodu. To jak pepi>nino ZGODA?? Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:28 Śmieszne to tłumaczenie postu ...tym bardziej, że nie wiesz kim jestem Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:30 ... bo nie umiesz połączyc faktów, ale teraz to lepiej, że nie wiesz Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:36 Oj już przestań. Widać, że lubisz być w centrum uwagi, ale są też inni. Pewnie ,że reprezentujemy inne poziomy. Gdybyśmy byli podobni to nie obrażałabyś się, bo i o co. Nie lubię przesady więc jeśli nie chcesz kompromisu to trudno. Znajdą się inni rozmówcy, bo przecież nic na siłę... Mylisz się bardzo... A Ty niby wiesz z kim piszesz? Gratulacje! Odpowiedz Link
operatorr Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 17:51 Daj już spokój tej dziewczynie! Co Ona Ci zrobiła, że ją tak obrażasz!! Odpowiedz Link
orlica-swobodna Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 18:00 Mnichu brzydko to rozegrałeś! Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 18:01 Czy Ty operatorr umiesz czytać? Ja obrażam, to ciekawe... jakiś nowy wątek się pojawił. Operatorr jeśli to jest Twoja metoda na wygranie wycieczki to próbuj, może ktoś Ci ją odda... z żalu. Czytanie ze zrozumieniem poćwicz! Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 18:15 Nie rozumiem dlaczego jesteś do nas tak wrogo nastawiony Odpowiedz Link
drugi-timi Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 18:56 Mnich pisze o wygraniu wycieczki... To jaki konkurs jest w Techni...? Tylko wycieczki są do wygrania...? Ile jest wycieczek do wygrania i do jakich miejsc...? Widzę że macie poważne problemy... Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 20:52 pepinina napisała: > Nie rozumiem dlaczego jesteś do nas tak wrogo nastawiony Do was... widzę, że zakładasz fanklub powodzenia. I zdaje się, że to Ja zadałem Tobie to pytanie... Robisz zamieszanie, że niby Cię obraziłem, a teraz to...?? Albo robisz sobie z nas jaja, albo widzisz, że pisanie nam idzie i chcesz się przypomnieć. Zdecyduj się wreszcie, czy jesteś obrażona, czy nie, a może chodzi Ci tylko o wygraną?:) Z mojej strony co do Ciebie jest ok mimo rozczarowania... Byłaś moją faworytką do zdobycia nagrody… Odpowiedz Link
r_8 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 19:43 Witaj mnich42, ja kiedyś pracowałam jako operator w techni , bardzo lubiłam swoją prace i odnajdywałam się w niej,ale ze względu na ludzi którzy jak zostało tutaj opisane "męczyli" przy pierwszej okazji -odeszłam. Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 20:07 Zapamiętałeś mnie sobie Marko, ciekawe czym sobie zasłużyłam:)Co do pepi nie wiem czemu nie wyluzujesz i nie potraktujesz tych postów po jajcarsku, jestem babą i uważam że baby mają zawsze racje, ale tu jestem za mnichem , może mamy podobne poczucie humoru , bo ja się świetnie bawie czytając go , tak trzymaj ożywiłeś troche to forum:)jak wygram tą wycieczke to się szykuj na osobe towarzyszącą w koło techni>>xd Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 20:29 m_magdziolek2 napisała: > Zapamiętałeś mnie sobie Marko, ciekawe czym sobie zasłużyłam:)Co do pepi nie > wiem czemu nie wyluzujesz i nie potraktujesz tych postów po jajcarsku, jestem > babą i uważam że baby mają zawsze racje, ale tu jestem za mnichem , może mamy > podobne poczucie humoru , bo ja się świetnie bawie czytając go , tak trzymaj > ożywiłeś troche to forum:)jak wygram tą wycieczke to się szykuj na osobe > towarzyszącą w koło techni>>xd Dzięki magdziolek2 widać, że jesteś spoko osobą:), ale dla tego, że mnie poparłaś, a temu, że masz poczucie humoru, którego inni powinni Ci pozazdrościć;) Już myślałem, że tymi postami wszystkich obraziłem, ale widać są pozytywni ludzie:) >> A co do konkursu jestem zaszczycony... takie uznanie:) Dobrze, że techni jest spore to i wycieczka będzie dłuższa:) Z naszym poczuciem humoru będzie bardzo, bardzo wesoło;) I coś mi się zdaje, że wiem kto wygra...;D Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 20:38 mam nadzieje że wygra poczucie humoru. a co do spaceru to podtrzymuje, w razie jak w realu sobie podpadniemy to możemy w sadzawce się podtopić:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 21:08 W sadzawce... ok na zmianę:) Ale jeśli, a raczej mamy podobne poczucie humoru to się zaśmiejemy, ogarnie nas głupawka;) Mamy sobie podpaść w realu, a czemu? Nie no szkoda psuć wycieczki, wiesz wszyscy będą zazdrościć więc będziemy musieli trzymać fason do samego końca, a topić możemy Pana Warcisława (przewodnika):) Ciekawe ile dniowa jest ta wycieczka i czy będziemy mieli dużo do zwiedzania wezmą aparat. Taka wycieczka musi mieć miejsce w albumie, dla przyszłych pokoleń z napisem OSTRZEŻENIE :D:D:D Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 21:36 to bierz aparat bo jak przystało na ropuche , bedę rechotać w tej sadzawce jak nic:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 22:12 hahaha:D dobre;) To porechotamy razem, zawsze to raźniej:) Tak sobie wyobrazić dwoje ludzi w tej "sadzawce" rechoczących to coś mi się wydaje, że albo by stali jak wmurowani, albo by się przyłączyli;) Pewnie zamontują nam bicze wodne w końcu ma być ekskluzywnie do tego jakieś zjeżdżalnię, chyba nawet jedna tam już jest;) Jak nam do szczęścia wiele nie potrzeba. I nawet z takiego bajorka potrafimy zrobić super jacuzzi :D Debeściaki z nas!:) Odpowiedz Link
barkodzik Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 00:27 Ty mnich nie udziewlaj sie tak.Tak sie sklada ze znam twoje imie i nazwisko...Moze to ci da do myslenia bo jak je ujawnie wtedy to beda jaja.............................. Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 09:30 Najpierw przeczytaj regulamin tego forum.Jasno jest napisane że niki mają byc(w luźnym tłumaczeniu)nie do rozpoznania żeby ułatwić anonimowość wypowiedzi.A jeśli chcesz ujawniać czyjeśc dane bez względu jaką masz pewność co do ich trafnośći to delikatnie mówiąc jest to TYLKKO naruszenie regulaminu,chociaż dla mnie to świństwo. Forum jest jakieś niemrawe,jak mnich zaczął temat"o dupie Maryni" i w końcu je troche rozruszał to raptem hura na niego , nic dziwnego że nikt niechce tu pisać,a może właśnie taki luźny temat nie związany bezpośrednio z pracą jest dobrą metodą na odstresowanie się od przebywania w tym gnieździe żmij jak sami piszecie o TC. LUDZIE WYLUZUJCIE !!!!!!! I czasem się uśmiechnijcie. Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 10.05.10, 20:15 Witaj r_8 I dobrze zrobiłaś:) Ludzie potrafią strasznie męczyć, być dwulicowi i z zerową rezerwą do innych. W pracy dodam wspólnej pracy chyba milej i chętniej się pracuje w fajnym i "swojskim" towarzystwie, niż być trącanym wzrokiem i gardzonym. Ale z gromnicą szukać takich ludzi z podobnym nastawieniem. Za pochwałę od szefa/kierownika spaliliby na stosie... Odpowiedz Link
orlica-swobodna Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 10:05 Dzięki temu, że ludzie są anonimowi wypowiedzi są bardziej szczere. Przypinanaie sobie nawzajem łatek z czyimiś danymi będzie złe. Odpowiedz Link
barkodzik Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 11:07 Tak orlico w pewnym stopniu masz racje tyle tylko ze co za duzo to nie zdrowo.A i wiem na 100% kim jest ten caly mnich.Ale nie powiedzialem ze ujawnie jego dane,mam swoje zasady.Ale kiedys moze powiem mu pare slow prosto w twarz,pozyjemy zobaczymy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 17:06 Ten cały mnich jest podobnie jak Ty człowiekiem, tylko różniącym się od Ciebie pod wieloma aspektami. Ale co Ja będę Ci tłumaczył… Dziwią mnie takie osoby z czyn masz problem? Jeśli Ci nie pasuje o czym sobie piszemy to nikt Cię nie zmusza do wyrażania opinii. Lepiej pisać o Techni?? Tylko po co?? Każdy, kto tam pracuje lub miał okazje pracować wie jak jest. Jednym się podoba innym nie. Wątpię, że osoby po 8 godz. pracy idą do domu i z chęcią zaczynają pisać o zakładzie pracy i współpracownikach. Jeśli masz jakiś problem w tym o czym piszemy to bardzo chętnie usłyszę Twoje uwagi. Nie właściwie to mam je w nosie, ale to będzie piękny widok dojdziesz i co…?? Co mi powiesz? W czym tkwi problem?? Zanim coś napiszesz w takiej formie to się zastanów. >>Co za dużo to nie zdrowo<<… a od kiedy to śmiech szkodzi?? Jeśli wolisz bardziej ponure posty to Twoja sprawa. Lepiej jak Ty zepsuć miłe i śmieszne rozmowy, bo znasz mnicha… no normalnie już gdzieś to słyszałem. Znasz mnie jak Ja drugie imię Twojej sąsiadki. Ale lepiej będzie dla Ciebie barkodzik, żeby mnich się nie dowiedział kim Ty jesteś, uwierz, że dla chcącego nic trudnego… A od straszenia są duchy i baba-jaga i waż słowa, bo jaja to będą jak Ja podejdę do Ciebie… >Konkurs nie dotyczy pytania: Kto zna mnicha… Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 11:07 Z mojej strony to były żarty :) Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 19:00 Ups....a przez chwile było miło i zabawnie.Miało być fajnie , a wyszło jak zawsze szkoda :( Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 19:29 To magdziolek umówcie się bo na forum to małe szanse na prywatność Mnich co prawda żonaty, ale widać,że chętny On poligamiczny Ty widać "nowoczesna" Idealny duet Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 21:18 Oczywiście, że się umówimy nie widzę problemu przynajmniej wtedy nikt nie zakłuci nam miłej rozmowy. Pepi ponoć mnie znasz... i jestem żonaty:) Poza tym z magdziolkiem już się umówiliśmy. Cała wycieczka jest nasza;) Będziemy się śmiać od rana do wieczora, ale wszystko Ci pepi opowiemy;) Wyślemy kilka fotek z pozdrowieniami... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 21:27 Nie, dziekuje nie trzeba:) Chodziło o to, że wiem kim jesteś, ale faktów z Twojego życia nie znam To miłej randki Nie utopcie się w tym bajorku:)Uważajcie też na bakterie i glony:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 21:43 Ooo... jaka troskliwa pepi... milutka jesteś;) Topić będziemy się nawzajem dla rozrywki:) Glony poprawiają cerę, a bakterie odporność, więc wszystko mile widziane:) Ta wycieczka jest przepełniona samymi atrakcjami...;) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 22:26 bakterie odporność:), ale chyba nie te z bajorka:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 22:46 Bakterie są załączone do wygranej więc będziemy korzystać;) Kilka Ci prześlemy z fotkami. Ciekawe czym tam podjedziemy, chyba nie busem:)) W bajorku będzie motorówka i jacht to wiemy. Ciekawie się zapowiada tylko gdzie moja faworytka...?? Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 22:51 Nie wiem, nie odpisała mi jeszcze Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 23:25 jestm , jestem, Doczytałam się o nowych atrakcjach i spać niemogę:) ale siedzę cicho może jeszcze coś dorzucić. Chociaż i tak zapowiada się super. A złotej rybki w tym bajorku nie ma przypadkiem :)( pytam tak z czystej zachłanności babskiej) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 23:45 :) Dobrze Cię znów... czytać;) Złota rybka... ona spełnia trzy życzenia, a Ty masz wycieczkę "mnie do towarzystwa";) jacht, przewodnika. Faktycznie zachłanna jesteś?? A lubisz się dzielić? Bo wiesz, też bym chciał skorzystać z tych luksusów;)) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 11.05.10, 23:37 Mam nadzieje, że magdziolek jeszcze się odezwie...?? Zapanował bałagan i po śmiechu. Szkoda, bo miło się pisze z ludźmi, którzy umieją się wpasować i śmiać z drobnych spraw. Ale to nic piszemy dalej:) Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 12.05.10, 07:28 Jacht - nie , lubie orginały , może arke zbudujemy:) A złotą rybkę to chciałam prosić , żeby wszystkim zazdrośnikom którzy nie umnieją się bawić zrobiła wielkiego pryszcza na nosie. Wtedy zajmą się swoją biedą, i nie będą psuć zabawy innym. A drugie życzenie to żeby w tym bajorku były pstrągi, bo jak przystało na taką ekskluzywną wycieczkę musi być obiado-kolacja , a taka świeża rybka mniam...........Trzecie oddam tobie , żebys znał chamskie serce :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 12.05.10, 11:42 My arkę zbudujemy... fajnie to już po nas;) Pryszcza na nosie:) Takiego jak Hogata w smerfach:)) Pstrąga? To takie mało ekskluzywne danie, myślałem o żabich udkach, ale menu jeszcze ustalimy:) Nałapiemy świetlików w słoik będzie nastrojowo;) Powiedz, że chciałaś napisać DAMSKIE serce?:) Moje... może jeśli kolacja, miłe towarzystwo to kwintesencją byłby piękny zachód słońca i połyskujące w nim wodne lilie, które otoczyłyby naszą arkę ciesząc swym urokiem i zapachem...;) Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 12.05.10, 20:38 Oczywiście że damskie serce:) A swoją drogą jak na mnicha to jesteś , bardzoooooooooooooooooooooo romantyczny. Ale będę się upierać przy pstrągach bo je uwielbiam :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 12.05.10, 23:18 No tak u nas w klasztorze romantyzm jest surowo zabroniony:) Więc tyle co tu mogę się wykazać;) A Ty znowu z tym pstrągiem... jakiś kompromis musi być, może żabki na przystawkę, a Twoje pstrągi zagoszczą przy obiedzie? mmmmm... ominęliśmy deser, a to znowu moja działka:) Może Ja przygotuje deser, a Ty pstrągi?:)))) Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 13.05.10, 15:45 No ze mnie już takie uparte stworzenie :)Desery uwielbiam , więc się już nie moge doczekać:)Wspominałeś coś o kompromisie - oki ja rezygnuje z rybki ty z żabek i przechodzimy na ślimaki- też dobre:D Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 13.05.10, 20:41 Myślałem, że do deseru;) Ślimaki bardzo chętnie tylko ile trzeba będzie ich zjeść, żeby się najeść. Może złowimy ośmiornice?:) Taka grilowana w sosie winnym… mniam;) Czyli obiad mamy już ustalony. Na pierwsze zupa z muszli, a na drugie grilowana ośmiornica;) A na deser może… szarlotka na ciepło z sosem awokadowo - piwnym lub bardziej pospolicie jak np.: DANIO:D :D Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 13.05.10, 20:52 Do szarlotki to tylko bita śmietana:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 13.05.10, 22:35 Nie przepadam za taką kompozycją, ale zostanę przy awokado;) Bita śmietana pasuje do wielu potraw np: ślimaki lub Twój karp, czy rekin w bitej śmietanie;) Jeszcze drinki z/ lub pod palemkami i muzyka tylko taka... właściwie to jaką preferujesz??;) Może słynna FRYTKA nam zaśpiewa :D:D Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 14.05.10, 18:29 Żadna Frytka,Jola Rutowicz i innym idiotkom NIE!!!!!Andrea Bocelli, mnie relaksuje i ostanio może być Ewa Farna też miło mi się słucha i kojarze z TC, bo cała drogę do was słuchałam jej w radiu. Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 14.05.10, 22:14 O sorki z Jolą miałem kiedyś okazję rozmawiać i fajna dziewczyna. Wyluzowana, ale i wstydliwa na żywo jest całkiem do gadki;) Andrea Bocelli, jestem za super jest. Farna cicho, ale w remixie. One Republic i Turrnał. Jeśli Farna kojarzy Ci się z techni to czym prędzej wyrzuć ją ze swojego repertuaru ;) Piszesz do was, czyli jeździsz już do techni... Czyli musisz przyuczać się na pomocnika operatora i jak fajna praca?:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 14.05.10, 23:15 Magdziolek w poprzednim wątku napisała "pęcherz można wyćwiczyć, ale domyślam się,że nigdy nie chodziłeś przez tyle godzin z brudną podpaską" 1 kobiety nie ćwiczą pęcherza, tylko inne miejsca 2 nie znam kobiety, która opowiada o brudnej podpasce innym 3 wynika z postów Po co podszywać się pod kobietę Mnichu to dziecinna zabawa Chcesz wzbudzić zazdrość czy co :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 14.05.10, 23:45 Ale o co Ci chodzi? Jaką kobietę?:) Ogarnij się pepi... Walnęłaś jak łysy grzywą o beton ;D Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 14.05.10, 23:49 A to o czym pisze magdziolek to jej sprawa... wolność słowa:) I widocznie tak jest skoro o tym mówi... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 14.05.10, 23:54 Swoją drogą to masz wyobraźnie :) To trzeba mieć też natchnienie i zapał:) Przecież to widać, że te posty pisze facet:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 00:07 Wyjaśnijmy sobie coś. Bo jeśli chcesz powiedzieć, że jestem mnichem i magdziolkiem to się mylisz. No bez przesady. Ale ogólnie to myśl jak chcesz w końcu i tak chodzi tylko o sławę ;D;D Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 00:16 Czuję się w obowiązku żeby Ci powiedzieć, że to widać Zaprzestań Pan Kierownik będzie się później śmiał :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 00:25 Coś czuje, że magdziolek Cię jutro opitoli, że masz ją za faceta, ale znają ją to raczej się uśmieje tak jak Ja;D Pan kierownik, ale czyj? Właściwie to Ja jestem sam sobie kierownikiem:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 00:36 Teraz to dopiero narobiłam Ci roboty na jutro :), ale będziesz musiał się logować...:) ...a ile wymyślać :) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 00:48 Ja i bez takich trików jestem zawsze w centrum, ale spoko podoba mi się:) Może jeszcze za kogoś się podszyje? Pomyśle, pomyślę. Oj pepi masz wyobraźnie i to bardzo bujną:) A co do wymyślania to bardzo chętnie, jestem w tym dobry;)) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 00:55 nie wiesz nic bo o wszystko ją pyasz, ale wiesz, że ją znają :) śmieszne Zakochałeś się, domyślasz się, że to ja i szalejesz... to co nic nie mówiłeś:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 01:04 Ale zazdrosna i te analizy... super. A może to Ty piszesz ? Ogólnie nie przywiązuje wagi z kim tylko jak pisze. Lubisz dużo wiedzieć, być w centrum fajnie, tylko jest nas tu wielu, znaczy troje;) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 01:15 oj już nie bądź taki hyc do przodu...dobrze wiesz, że jak pojawiałam się na horyzoncie to Ci się horyzont zawężał Uważaj żeby z nas nie zrobiło się czworo Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 01:21 .dobrze wiesz, że jak pojawiałam > się na horyzoncie to Ci się horyzont zawężał. To znaczy?? Nie no ogólnie fajnie, że coś siędzieje i że ludzie chcą pisać. Z was czworo ok, ale Ja jestem sam;D Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 01:29 to znaczy ja nie wiem co tam jeszcze Ci się działo:)nie mówiłeś nigdy , ale miałeś fajny wyraz twarzy wtedy Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 01:37 Działo z czym?? >>miałeś fajny wyraz twarzy wtedy <<to znaczy o czym mowa?? Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 01:49 o twarzy:)mnichu jeżeli okaże się, że ten magdziolek istnieje to będziesz u mnie spalony Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 12:22 Omijając fakt, że Ty już jesteś spalona:)) Tak ewidentnie próbujesz zabłysnąć tylko brak Ci sprytu, bo piszesz tak, że ciężko jest się połapać i rozezna w Twoich słowach. Ale taka już jesteś i musimy to zboleć. Proponuje zająć się normalnym luźnym pisaniem, a nie dochodzeniami kto jest kim, bo i tak nic Ci z tego nie przyjdzie. Ale jeśli chcesz to mogę znać Twoje dane bez większego wysiłku... Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 16:35 pepi lecz się !!Ale nie na głowe bo już za późno:)Jestem osobą bardzo bezpośrednią i moje wypowiedzi mogą kogoś dziwić , bulwersować itd.Na szczęście mi to WISI, ci co mnie znają , akceptują i kochają mnie taką jaka jestem , a jest to bardzo pokaźne grono i to jest dla mnie NAJWAŻNIEJSZE.Jeśli nie podoba ci się post to po co się cały czas wcinasz? Fajnie jak więcej osób bierze udział w dyskusji jest ciekawiej i zabawniej , ale ty się zachowujesz jak małe niedopieszczone dziecko , które za wszelką cene próbuje ściągnąć na siebie uwagę. Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 16:51 widać magdziolku, że masz głowę pustą jak grób po ekshumacji dlatego za twoje rady dziękuję a jeśli chodzi o sympatie to ja znam takie osoby, które mają kiepskie zdanie na twój temat Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 16:58 tak ciekawe kto taki w TC zna mnie żeby mieć o mnie jakiekolwiek zdanie :) a co do pustych .. , przyganiał kocioł garnkowi :) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 17:07 są takie opinie o dziewczynie, która tam pracowała, ale to może być nie o tobie bo twoje istnienie jest wątpliwe:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 17:53 Co złego, że odkryłam mnichu prawde O co ta agresja Nie zdradziłam kim jesteś i nie zamierzam O co te wyzwiska Bawiłeś się jak dziecko to teraz się wstydź...tyle dobrego, że sam przed sobą Nie musisz mnie znosić Wiem kim jesteś, ale nie za bardzo się znamy Chciałam zobaczyć czy się dogadamy i czy jesteś dobrym człowiekiem bo na forum ludzie są szczerzy i spontaniczni, dlatego pisałam w taki sposób...taki był plan, chciałam Cię sprowokować Wiem już, że się nie dogadamy i że mnie nie akceptujesz...tyle chciałam wiedzieć Odpowiedz Link
m_magdziolek2 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 20:30 zapomniałaś że mnich jest szczęśliwie żonaty o czym pisał na forum , a ty mi o tym życzliwie donosiłaś.A z twojego postu wynika że interesuje cie jako mężczyzna w pełni tego słowa znaczeniu.I kto tu jest nieszczery ? Dobry człowieku:)A co do twoich teori spiskowych - najwięcej podejrzeń zawsze ma ten co ma sam coś na sumieniu. Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 15.05.10, 21:02 Pepi dobrze, że z nami jesteś:) Coś się dzieje mamy sławę, a o to nam wszystkim chodzi;) Myślę magdziolku, że pepi... jedzie na wyciedzkę razem z nami;) Jest spoko, czasem ciężko rozszyfrować posta którego pisze, ale była i jest z nami NA DOBRE I ZŁE;)) A to się liczy...:) Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 05:36 magdziolek(podobno:))napisała:"zapomniałaś, że mnich jest żonaty o czym mi życzliwie doniosłaś a wynika, że interesuje cię jako mężczyzna" Mnie nie interesują żonaci mężczyźni.Mogą być jedynie kolegami. Uważam, że nie zbuduje się szczęścia na czyimś nieszczęściu i że to co dajemy komuś później do nas wraca.Dlatego nie zdradzam,nie "odbijam" ..a związek wyłącznie z miłości..i w przeciwieństwie do ciebie mam gdzieś czym ktoś podjedzie, co " dorzuci" i ile ma kasy. Pieniądze mogą zaspokoić jedynie potrzeby fizyczne i można je nabyć.Mam pewne zasady, które nie pasują do twoich "nowoczesnych".To, że z kimś piszę i żartuję to jeszcze nic nie znaczy. Chciałam tylko zobaczyć jaki jest mnich Chciał wzbudzić zazdrość, więc dałam mu trochę rozrywki..co by się chłopak nie nudził..ale na forum bawiłam się ..zresztą widać jakim żartobliwym językiem to wszystko pisałam. Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 12:40 Pepi... czy Ty wszystkie posty musisz brać do siebie? To są żarty, śmiejemy się, a Ty wszystko na poważnie. >>Chciałaś tylko zobaczyć jaki jest mnich>> i co fajny, czy nie?;) Chyba tak skoro piszesz i tyle o nim mówisz:) Wiem pepi..., że chcesz wiedzieć kim jestem, bo to widać po postach i widać też, że kompletnie ściemniasz z tym, że wiesz kim jestem. Chciałaś wzbudzić zazdrość... to Ci nie wyszło, bo wzbudziłaś zamęt swoją osobą. Na forum wszyscy się bawimy nie jesteś sama, a jeśli myślisz, że wszyscy są szczerzy, a Ty jedna nas wkręcasz to się grubo mylisz... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 21:26 Ja chciałam wzbudzić zazdrość??? Czym???...tego nie rozumiem Już mam dość tych żartów, które na zewnątrz wygladają jak awantura Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 21:43 Oooj pepi... nie denerwuj się:) Sama mówiłaś o zazdrości i takich tam robiąc z siebie ofiarę, ale twoja sprawa. Jak masz dość to ok. nic na siłę. Awantura tylko o co?;)) A niech wygląda jak chce w końcu po to są posty... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 21:55 Ja nie wiem o co, ale pare razy nie było mi do śmiechu Ja używam takiego języka żeby było widać, że to żart, ale teraz to już nie jestem pewna czy to tak widać Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 22:38 Faktycznie, bo my tu pepi... obrażamy kogoś, czy co?? Ciężko Cię pojąć i ciągle coś masz do tego co i jak piszemy. Miałaś racje, gdybyśmy się znali to tylko na "cześć- cześć", bo zdecydowanie lubię się otaczać ludźmi spontanicznymi, wesołymi, a nie wymyślającymi nowe problemy. Coś zaczynasz nie wychodzi i pretensje. Piszesz, że chciałaś sprawdzić tylko kogo i co, a właściwie po co?? Uważasz się za taką mądrą i poukładaną więc co robisz w Techni?? Właściwie z Twoim nastawieniem to pasujesz do ekipy. Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 23:06 Mnichu dobrze wiesz, że w postach ciągle mnie wtrącasz do rozmowy, więc odpisuję Jeśli sobie tego nie życzysz to nie pisz o mnie Pochwaliłam Twoją postawę na początku a Ty pociągnąłeś temat Później Ty napisałeś post podobno na żarty a ja na żarty się obraziłam Myślisz, że tylko Ty możesz żartować? Ja też nie miałam pewnosci czy Twój post to żart. Do Techni kiedyś przyjeżdżałam,jak wiele innych osób, więc sobie teraz czytam co tam słychać ..nie spodziewałam się takiego ataku na żarty Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 23:28 Dobrze, że ludzie piszą i coś się dzieje, ale niech się pozytywnie dzieje. Mnie techni nie interesuje, ale forum tego właśnie dotyczy. Fajnie, że znalazło się parę osób w tym Ty pepi... z którymi można na spontanie rozmawiać. Tylko od pojawienia się magdziolka masz pretensje... Ataku... bez przesady, a co Ty mi winna , że mam Cię atakować na forum?;) Trochę luzu i pozytywnego nastawienia do innych pepi... Wiara w siebie też by Ci się przydała, bo wszystko do siebie bierzesz, albo się obrażasz. Może to Twoja gra... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 16.05.10, 23:51 Mnichu ja staram sie bawić tymi samymi klockami co osoby uczestniczace w zabawie...nie ukrywam też, że zaskoczyłeś mnie, że bajerujesz całe zlecenie równo bo ani powyższe posty ani postawa w Techni na to nie wskazywała, wiec Ci dogryzałam, ale to było na żarty Żałowałam, że nie pogadaliśmy dłużej w Techni, ale teraz wiem, że nie mam czego, bo taka postawa to nie moj typ Mam dość pewności siebie,żeby robić sobie jaja z takich rzeczy Głupio mi tylko, że jednak nie znam się na ludziachNie wiem jak to sie stało, ale naprawdę poznałam,że to ty Troszkę prowokowałam,ale to było dla jaj Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 01:02 Ja bajeruje zlecenie... hahaha wiesz jednak masz poczucie humoru ukryte głęboko, ale masz. Ja ich nawet nie znam. I to właśnie była moja prowokacja jak i inne, bo nie po to ukończyłem dwa kierunki studiów, żeby tyrać w Techni, Mylisz mnie z kimś i to bardzo. Już podobno to Ja jestem magdziolkiem i takie tam. Żałowałaś... ale nie mnie… Swoją drogą gdybyś mnie znała to wystarczyło zapytać, a nie prowokować skoro i tak mało się dowiedziałaś. Pamiętaj, że szczerość wyczujesz w spojrzeniu, czy zachowaniu, a nie jak ktoś pisze. Ile książek nas fascynuje mimo tego, że są fikcją, czyjąś wyobraźnią. Więc przestań oceniać innych , bo nie o to tu chodzi. Jeśli kogoś znasz z piszących to daj mu spokój i pisz jak z człowiekiem, a nie “bo Ja Cię znam i wydawałeś się inny” Po co to komu, czy posty są zatytułowane “ZNAM CIĘ”?? A jeśli kogoś znasz to miej tą satysfakcje, że masz małą przewagę, ale zdrową. Twoja sprawa jak postąpisz… tylko po co jest się pogrążać i wmawiać, że wiesz kim jest dana osoba, może ktoś się przyłączył gościnnie jak Ja... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 09:18 ...ale ja piszę jak z człowiekiem Przeznaczyłam parę procent na możliwość pomyłki Nie rozumiem tylko zdania "Twoja sprawa jak postąpisz" ..ja nie mam w planach żadnych działań...to tylko zabawa, miałam dobre intencje pisząc, że znam Mogę się mylić, ale faktem jest, że na forum ludzie czasami pokazują rzeczy, które ukrywają na co dzień Miewam dobrą intuicję i odniosłam wrażenie szczerości co do osoby za którą Cię biorę, ale jesli to ta sama intuicja to teraz też powinnam mieć rację Mam dobre zamiary...i piszę jak potrafię inaczej nie umiem Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 13:13 Pewnie szczerość na forum istnieje, jeśli już to dotyczącej pracy i ludzi w niej, a nie spraw osobistych. Jestem szczerą osobą na tyli ile mogę tu być. Ciebie ciężko wyczuć, niby szczerze, a jakieś intrygi, sprawdzenia ludzi prowadzisz. Ja wole pisać bez zbędnego domysłu z kim, jak, o czym. Jeśli piszesz jak z człowiekiem to daj spokój czy ktoś jest szczery, czy nie, bo i tak to tylko domysły. To nie jest forum dotyczące porad, gdzie ludzie czytają i biorą je do siebie. To luźne pisanie. Wątpię, że magdziolek faktycznie zakasa rękawy i bierze się za budowanie arki, choć kto wie ...;D >>Piszesz jak potrafisz>> to przyznaje, że masz specyficzny rodzaj pisania. Robisz na forum ofiarę, a mnie stawiasz w mało ciekawym świetle. Tylko po co... >>bo inaczej nie umiesz<<. Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 14:00 ..a myślisz, że Ciebie łatwo wyczuć? Ty zagrałeś swoją rolę a ja swoją ...napisałam ,że się domyslam kim jesteś ot tak, nie żeby sprawdzać Skoro sam przyznajesz, że to żarty to jak mogę Cię stawiać w złym świetle??? Może to nie były żarty skoro tak piszesz?...a poza tym jeżeli nie podoba Ci się mój rodzaj pisania to są przecież inne osoby .. nic na siłę Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 15:00 Tak aktorzy z nas jak z Kuby Wojewódzkiego ;D;D W złym świetle, bo czytający posty pomyślą tak jak miało to już wcześniej miejsce, że faktycznie Cię obrażam. Odegrałaś scenkę... mniejsza z nią. Rodzaj pisania jeśli jest na poziomie kultury osobistej to zawsze mi pasuje. Trzeba znać słownictwo i umiar w wypowiadaniu się o innych. Pisz jak chcesz tylko dajmy już temu spokój> proponuje rozejm i przejście na milsze tematy... Odpowiedz Link
pepinina Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 15:24 Rozejm ok, ale na milsze tematy rozmawiam tylko gdy jestem faworytką:), więc chyba się nie uda:) Odpowiedz Link
mnich42 Re: Pytania do operatorów...??:) 17.05.10, 16:15 Wszystko się okaże w pisaniu:) ale umiem iść na kompromis, właściwie to faworytów może być dwoje;) Podzielimy się sławą ;D;D Odpowiedz Link
katarina.31 Re: Pytania do operatorów...??:) 19.05.10, 14:30 PRAGNĘ POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM CZYTELNIKOM, KTÓRZY DOTRWALI AŻ DO TEGO MOMENTU. POCZĄTKOWO HISTORIA MIAŁA DOTYCZYĆ WYŁĄCZNIE PRACY OPERATORÓW, ALE PÓŹNIEJ TWÓRCZOŚĆ NABRAŁA ROZMACHU. WIADOMO, ŻE ROMANS, ZAZDROŚĆ I RÓŻNEGO RODZAJU AWANTURY WZBUDZAJĄ NAJW