Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych-IDEA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:32
    Czy ktoś z was pracował lub pracuje jako PH w Idei???
    Bardzo proszę o opinie na tema tej pracy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Galapagos Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: *.aine.pl 25.02.04, 22:11
        Pracowałem, w Erze.
        ODRADZAM
        • Gość: Ania Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 26.02.04, 09:02
          A na jakim stanowisku pracowales w Erze?? Moze moglbys mi pomoc? Mam miec
          rozmowe w sprawie pracy jako autoryzowany doradca biznesowy w erze wlasnie
          (dokladnie Bamalt) i niewiem czego sie spodziewac, na czym polega dokladnie ta
          praca i czy warto w takim razie.
          • Gość: Lolek Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: 213.17.150.* 26.02.04, 10:53
            Zwykła akwizycja i tyle, po miesiacu sie" wypalisz" i sam zrezygnujesz, to jest
            tak jak bys wciskał ulotki ludziom którzy ich nie chcą tylko ładnie jesteś
            opakowany w gangolek.:)
            • Gość: Ania Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 26.02.04, 12:51
              Dzieki za info. Mowisz akwizycja, hmmm ciekawe jeszcze jaka kase oferuja, bo
              tam jest opcja posiadania wlasnej dzialalnosci gospodarczej. Zobaczymy jak mi
              to przedstawią na rozmowie.
              pozdrawiam
              • Gość: pn Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:46
                heh ta dzialnosc to nie opcja tylo przymus, bez tego ni rusz... tylko mamia na poczatku bo by zadnego kadydata juz nie skaperowali, to co sie dzieje terz w "akwizycjach" komorkowych, bankowych, ubezpieczeniowych i innych przedstawicielstwach to przypomina lapanki, hehe. Ludzie sie juz pokapowali o co chodzi w tym intetresie i malo maja chetnych, bo albo naiwnych, albo desperatow, albo z innych bajek;-)
                • Gość: Krzyś Re:Pn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:43
                  Zamilknij człowieku i nie wypowiadaj się więcej w moich postach bo jesteś
                  poprostu żenujący. A jak czytam że jeszcze do tego szukasz pracy jako
                  Przedstawiciel Handlowy to mnie pusty śmiech ogarnia. Siedź sobie na forum
                  nawet 24h na dobę ale nie wypowiadaj sie więcej i broń Boże nie doradzaj nikomu

A i jeszcze jedno nie odpowiadaj na ten post
                  daruj sobie
              • Gość: Ollka Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 26.02.04, 22:13
                Bylam na rozmowie w Erze odradzam- szukasz klientow i od tego masz zarobek- (na
                rozmowie powiedziano mi ze przez pierwsze miesiace mozesz zarobic np 10,000zl a
                i mozesz tyle stracic.....

Dziekuje za taka prace

Pozdrawiam
      • Gość: balbi__ Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych IP: *.proterians.net.pl 26.02.04, 14:53
        Hejka!
        Mój szwagier pracował w idei właśnie.
        Dostał samochód służbowy (matizek) i oczekiwano od niego wyników.
        Na pewno będziesz musiał nakłaniać ludzi do kupna czegoś co każdy już ma i nie
        zawsze chce zmieniać. (nowe numery plany taryfowe itp.)
        Jeśli jesteś w tym dobry to da się zarobić.
        Na marginesie mój szwgier już tam nie pracuje:)
        Pozdrawiam i powodzenia
      • pendragon_pl Re: Przestawiciel Handlowy ds klientó biznesoeych 26.02.04, 22:44
        Tak przy okazji. Niech mi ktoś sprecyzuje czym rózni się sposób traktowania
        klienta biznesowego od klienta indywidualnego? Telekomunikacja Polska S.A. nie
        potrafi odpowiedziec na to proste wydawałoby się pytanie, więc może ktoś z Was
        da rade sensownie to wytłumaczyć?
        Bardzo proszę. Tylko konkretnie, bez zbędnych wywodów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka