slt-22 27.08.08, 22:12 Co myślicie o tym człowieku? Pamiętam tylko, że chcąc kupić odtwarzacz DVD "zasięgał" porady u "kolegów" z pracy, gdzieś ok. miesiąca, po to aby wydać 125 PLN. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slt-22 Re: Sławomir Kamiński Lider 27.08.08, 22:14 Jakby ktoś nie kojarzył kolesia to powiem tylko, że można go rozpoznać po zapachu... Odpowiedz Link
jan832 Re: Sławomir Kamiński Lider 28.08.08, 13:51 Z tego co piszesz to człowiek ma zmysł analityczny, lubi poznać dogłębnie sytuację zanim podejmie decyzję - chodzi o kupno DVD. Jak to się sprawdza w TC na linii kiedy nie ma czasu podrapać się po D, to inna kwestia. Jeśli chodzi o zapach to przykre, ale są prysznice w firmie i nikt nie pobiera opłaty za ciepła wodę a mydło to HR zakupi dla pracowników w ramach troski firmy z punktu BHP. Odpowiedz Link
gankop Re: Sławomir Kamiński Lider 03.09.08, 11:37 kojarzę kolesia, świński blond, krzaczaste brwi i niemiły zapach.. ostatnio obiło mi się o uszy, że powyższy kolega zamiast kupować bagażnik na rowery, dostał od jakiegoś patafiana przyczepkę do samochodu i tam sobie uspawał jakiś stelaż, co miało służyć jako "bagażnik na rowery". A zapomniałbym najważniejszego kolega uwielbia obiadki na stołówce... APEL do kolegi ridera(lidera): - myj się jak idziesz coś jeść świnio Odpowiedz Link
gankop Re: Sławomir Kamiński Lider 03.09.08, 11:49 Team Lider Sławomir Kamiński zm. A to tak na naprowadzenie.... Odpowiedz Link
mielczareczek Re: Sławomir Kamiński Lider 03.09.08, 20:52 To kolega który na pierwszym miejscu stawia siebie i tylko siebie, czuje się bogiem w firmie, ale poza bramami Technicoloru jest nikim(zwykłym słoikiem). Pewnie żałuje, że poszedł na okulickiego bo tam nie ma obiadków Odpowiedz Link
e-technicolor Re: Sławomir Kamiński Lider 04.09.08, 19:42 Bogiem to on może być przy swojej linii jego Bogowie obserwują go z balkonów przeszklonych biur. Posady bogów co to im wszystko wolno są dawno rozdane oczywiście bogów za płotem posesji Julianowska 65 A, bo nie za bramą zakładu. Odpowiedz Link
zabieniecpl Re: Sławomir Kamiński Lider 16.09.08, 17:05 Osibiście nie mam do Sławka żadnych zastrzeżeń. W pracy jest ok. Wymagający troche ale w sumie to od niego sie tego oczekuje. Odpowiedz Link
weeks Re: Sławomir Kamiński Lider 03.09.08, 20:40 a poza tym śmierdzi mu z gęby i lubi lizać tyłki przełożonym Odpowiedz Link
almerka-0 Re: Sławomir Kamiński Lider 03.09.08, 21:08 to zwykly baran zerujacy na innych takich trzeba tepic!!! Odpowiedz Link
taki_sobie_ok Re: Sławomir Kamiński Lider 09.09.08, 21:19 miałem "przyjemność" z nim robić, to znaczy on tylko mnie opierdalał ale szkolił mnie ktoś inny - w porządku gość - dobrze że od nich uciekłem bo chyba od tego smrodu nie dał bym sobie rady.. lubi skurwiel grać w takie samolociki, jak by się trafił to bym go tirem przejechał! Odpowiedz Link
patch1111 Re: Sławomir Kamiński Lider 10.09.08, 23:31 Nie chcę bronic Sławomira, ani zachwalać. Dla mnie jest obojętny. Pomyślałem tylko, że Sławomir to typowy przełożony z TC (wg tego co o nim piszecie). Żadnej odpowiedzialności, opierdalanie się, gnojenie nowych i... prosta droga do shifta hahaha Odpowiedz Link
e-technicolor Re: Sławomir Kamiński Lider 11.09.08, 00:26 Tak to jest dobry sposób a w TC jedyny który działa, można by rzec KTO Z KIM PRZESTAJE TAKI SIĘ STAJE - CHŁOPAK JEST NIEWINNY WSKOCZYŁ MIĘDZY WRONY KRACZE JAK I ONE. Odpowiedz Link
slt-22 Re: Sławomir Kamiński Lider 11.09.08, 19:54 to nie jest wytłumaczenie, gnojenie, podpierdalnie, czepia śie, itc.. to jest wytłumaczenie że on akurat dostał taką a nie inną funkcję w szeregach tej wspaniałej firmy.. może jesteś za młody i trochę nie znasz historii, ale takim ludziom w auschwitz dawano funkcję KAPO! Odpowiedz Link
e-technicolor Re: Sławomir Kamiński Lider 11.09.08, 20:47 Rozumiem Ciebie, ale jeśli masz ( tzn Sławek ma )przyzwolenie od góry na takie działania to co można zrobić - zadziugasz Go. Używając Twojego przykładu, dobry kapo mógł zawsze liczyć na łaskawość SS - manów, kapo wybrał taki sposób na przeżycie w obozie gdyż dochodził do wniosku że ma większe szanse na przeżycie a w TC ma większe szanse na awans lub lepszą kasiorkę. Odpowiedz Link
ljolly4 Re: Sławomir Kamiński Lider 12.09.08, 14:29 Kapo, SS... Ludzie! Czy nie przeginacie? Tak z imienia i nazwiska, czy to nie jest łamanie regulaminu forum? Jeśli macie odwagę cywilną zwróćcie uwagę bezpośrednio, a nie zaniżacie poziom f. Technicoloru. Odpowiedz Link
e-technicolor Re: Sławomir Kamiński Lider 12.09.08, 19:33 Może sprostuję nie chodzi o Sławka, z nim zawsze można porozmawiać po pracy wyjaśnić nieporozumienia i po sprawie - chodzi o podejście TC do pracowników. Odpowiedz Link
slt-22 Re: Sławomir Kamiński Lider 15.09.08, 21:44 mylisz się kolego, w tym temacie chodzi tylko i wyłącznie o Sławomira K. 123 Odpowiedz Link
operator2007 Re: Sławomir Kamiński Lider 19.09.08, 08:41 Fakt ,że Sławek Kamiński to opierdalacz .Podobnie jak jego szwagier Andrzej Ł.Najchętniej by nic nie robili i wysługiwali się innymi .Na Okulickiego podobno całymi godzinami oglądali tylko T.V i nic .A ty zapierdalasz jak mały samochodzik.I jeszcze uważają sie za mądrzejszych od innych.A kto kończył szkołę średnia zaocznie żeby z Technicolorku nie wypier...lili.Szkoda słów ....Nie powiem jednk ,że od tych kolegów śmierdzi .Takie gadanie jest podłe. Odpowiedz Link
gankop Re: Sławomir Kamiński Lider 19.09.08, 17:12 operator2007 napisałeś fakty i ja też chcę coś dodać od siebie: SIERDZI OD NIEGO JAK Z CHATY BEDUINA! Odpowiedz Link
cichy_lowca Re: Sławomir Kamiński Lider 20.09.08, 23:41 Tak sobie czytam to forum i dochodze do wniosku, że schodzi ono na psy.Postanowilem sie zalogowac ,żeby stanąc w obronie kolegi którego dobrze znam.Uważam że te wasze teksty dotyczące Sławka są nieprawdziwe i okrutnie obelżywe.Dlacego nie wyrzywacie się shiftach tylko na niewinnym czlowieku?Jak panowie mądrale byście sie czuli ,gdyby to Was tak potraktowano???Nie było by wam przykro??Bądż co bądż chłopak pracuje tu bardzo długo i może sie czuć kimś ważnym dla firmy.Ja tez dlugo pracuje i wiem ze nadejdzie taki czas gdy szefowie docenia nas ,z dużym stazem pracy.Uwazam go za normalnego faceta z którym mozna sie dogadac .Raz nawet sie z Nim sciąłem ale mysle ,ze nie czuje do mnie juz zlosci .A co do smrodu o którym mówicie wszyscy tak duzo.Wiadomo że pracują z nami osoby nie naduzwające mydła ,gorącej wody i pasty do zębów.Jednak Sławek do takich ludzi nie nalezy.Nigdy od niego nic nie poczułem .Wystarczy uprac sobie ubranko robocze i popracować jeden dzien ,żeby dojśc do wniosku że samemu sie śmierdzi.Tak panie i panowie ,zajzajer jest taki jakby zesrało sie sto starych bab i 30 wielbłądów razem wziętych.Na dobrą sprawe to trzeba by prac ubranie codziennie.Takie sa warunki pracy na replikacji.I nie pomoże nawet to że czlowiek wyleje na siebie flakon perfum i jest jak chodzaca perfumeria .Ubranie smierdzi nawet po praniu.A ci wszyscy co twierdza inaczej sa durnymi ignorantami.Nie wszystko zloto co sie swieci .Można mieć na głowie strój a przy dupie z łopatą stój.. Odpowiedz Link
slt-22 Re: Sławomir Kamiński Lider 27.09.08, 22:27 cichy_lowca napisał: Takie > sa warunki pracy na replikacji.I nie pomoże nawet to że czlowiek > wyleje na siebie flakon perfum i jest jak chodzaca > perfumeria .Ubranie smierdzi nawet po praniu.A ci wszyscy co > twierdza inaczej sa durnymi ignorantami.Nie wszystko zloto co sie > swieci .Można mieć na głowie strój a przy dupie z łopatą stój.. drogi kolego Jacku, pracując jeszcze na zm. A, byłeś pod skrzydłami prawego i dobrego lidera jakim jest Grzegorz(szacunek), to nie ma w tym nic dziwnego że dla ciebie pierwszym wrogiem na polu widzenia jest SM. Ja jednak nie miałem takiego szczęścia jak ty i właśnie dlatego założyłem ten temat... Odpowiedz Link
jacek_replikacja Re: Sławomir Kamiński Lider 28.09.08, 17:53 slt-22 > dla ciebie pierwszym wrogiem na polu widzenia jest SM. > Ja jednak nie miałem takiego szczęścia jak ty i właśnie dlatego założyłem ten > temat... Kolego ,nie rozsiewaj plotek.Jaki SM??Może to jakiś Sado-Maso ??Nie kojarze człowieka. Odpowiedz Link
almerka-0 Re: Sławomir Kamiński Lider 05.10.08, 19:21 jacek_replikacja napisał: > slt-22 > > dla ciebie pierwszym wrogiem na polu widzenia jest SM. > > Ja jednak nie miałem takiego szczęścia jak ty i właśnie dlatego > założyłem ten > > temat... > > Kolego ,nie rozsiewaj plotek.Jaki SM??Może to jakiś Sado-Maso ??Nie > kojarze człowieka. suń się kolego wazeliniarzu jak ci nie pasi to się zwolnij , a nie robisz z siebie kozł ofiarnego, ty niedorajdo! Odpowiedz Link
end_of_job Re: Sławomir Kamiński Lider 05.10.08, 19:31 o, trol nam sie pojawil. uwaga nie karmic Odpowiedz Link
jacek_replikacja Re: Sławomir Kamiński Lider 06.10.08, 02:52 almerka-0 napisała: > jacek_replikacja napisał: > > > slt-22 > > > dla ciebie pierwszym wrogiem na polu widzenia jest SM. > > > Ja jednak nie miałem takiego szczęścia jak ty i właśnie dlatego > > założyłem ten > > > temat... > > > > > Kolego ,nie rozsiewaj plotek.Jaki SM??Może to jakiś Sado-Maso ?? Nie > > kojarze człowieka. > > suń się kolego wazeliniarzu jak ci nie pasi to się zwolnij , a nie robisz z > siebie kozł ofiarnego, ty niedorajdo! Sama sie suń.A jak chcesz to koledzy z replikacji Cie posuną.Ja tu nikogo nie obrażam .Te swoje przemyślenia na poziomie podstawówki zachowaj dla siebie .Nikt nie każe Ci zabierać głosu . Odpowiedz Link
weeks Re: Sławomir Kamiński Lider 12.10.08, 21:10 nie wiem kim jest slt22, i nie obchodzi mnie to, ale ma troche racji, S.K nic nie robi tylko siedzi u PANA KIEROWNIKA w "gabinecie" i snuje swoje nadnaturalne opowieści, badz pomysly dotyczace, np. jak zrobic ze srubokrta klucz do kół. Odpowiedz Link
almerka-0 Re: Sławomir Kamiński Lider 19.11.08, 19:54 kolega s.k. znowu wraca na julianowską. znowu będzie miał "dostęp" do obiadków i bliżej do lizania dup wyższym przełożonym - byc może niebawem zobaczymy go jako kierownika.... przecież ma szkolenia na Managera i maturę w trybie eksternistycznym. Odpowiedz Link
mielczareczek Re: Sławomir Kamiński Lider 06.12.08, 19:12 taa, sranie w banie przecież ten głąb nie nadaje się nawet na konserwatora łopaty a co mówić o kierowniku! tu już wyrobił sobie renomę, ponieważ był jednym z pierwszych i dlatego jest teraz liderem, bo jak by teraz się przyjął to z jego intelektem, co najwyżej, everclean... albo zlecenie Odpowiedz Link