Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

poczta polska - ekspedient praca

IP: *.chello.pl 14.07.10, 11:04
    zagląda tu ktoś i może mi coś więcej na temat tej pracy powiedzieć?
    staram się o pół etatu i sama nie mogę podjąć decyzji.
    Obserwuj wątek
      • mariusz-ef Re: poczta polska - ekspedient praca 14.07.10, 13:13
        miałem krótka i burzliwą nieprzyjemność pracować na poczcie (syf i debilizm
        przełożonych - im wyżej tym debilniej)

pół etatu to na poczcie zwykle cały etat (sporo zależy od miejsca gdzie będziesz
        pracowała) plus pozostawanie po godzinach (zdziwisz się ... - nieodpłatne)
        odpowiedzialność całkiem spora, ale jak na początku nauczysz się pracować
        przynajmniej poprawnie to problemu nie będzie
        - kłopotem będą skur**** z kontroli (bardzo przepraszam, piszę na podstawie
        doświadczeń z zakompleksionymi inspektorami z Tarnobrzega, podczas gdy kontrole
        z Kielc to... sama przyjemność)- pozwolisz że nei będę rozwijał myśli, mam
        nadzieję, że Ciebie będą odwiedzali przynajmniej tacy profesjonaliści jak ci z kielc
        - będziesz musiała realizować plany sprzedażowe, co oznacza, że twój dom będzie
        suto zaopatrzony w drogie produkty niskiej jakości sprzedawane w placówkach
        pocztowych

ogólnie możesz spróbować, przez 3 miesiące próbne przekonasz się co to i jak się
        to je, a potem zdecydujesz

fajny jest kontakt z ludźmi, choć czasami i anielska ciepliwość nie wystarczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka