Gość: kasia IP: *.chello.pl 14.07.10, 11:04 zagląda tu ktoś i może mi coś więcej na temat tej pracy powiedzieć? staram się o pół etatu i sama nie mogę podjąć decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: poczta polska - ekspedient praca 14.07.10, 13:13 miałem krótka i burzliwą nieprzyjemność pracować na poczcie (syf i debilizm przełożonych - im wyżej tym debilniej) pół etatu to na poczcie zwykle cały etat (sporo zależy od miejsca gdzie będziesz pracowała) plus pozostawanie po godzinach (zdziwisz się ... - nieodpłatne) odpowiedzialność całkiem spora, ale jak na początku nauczysz się pracować przynajmniej poprawnie to problemu nie będzie - kłopotem będą skur**** z kontroli (bardzo przepraszam, piszę na podstawie doświadczeń z zakompleksionymi inspektorami z Tarnobrzega, podczas gdy kontrole z Kielc to... sama przyjemność)- pozwolisz że nei będę rozwijał myśli, mam nadzieję, że Ciebie będą odwiedzali przynajmniej tacy profesjonaliści jak ci z kielc - będziesz musiała realizować plany sprzedażowe, co oznacza, że twój dom będzie suto zaopatrzony w drogie produkty niskiej jakości sprzedawane w placówkach pocztowych ogólnie możesz spróbować, przez 3 miesiące próbne przekonasz się co to i jak się to je, a potem zdecydujesz fajny jest kontakt z ludźmi, choć czasami i anielska ciepliwość nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś