Gość: młody IP: *.chello.pl 16.07.10, 12:04 Powiedzcie mi dlaczego na proste stanowiska biurowe jest wymagane wykształcenie wyższe? Czy osoba zaczynająca studia musi pracować na zmywaku albo śmigać na budowie czy też wykładać towar na półki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Student do łopaty? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 12:20 zazwyczaj wymagają wykształcenia średniego i znajomości angielskiego, nie przesadzaj. mnie bardziej dziwi, że w niektórych ofertach proszą o list motywacyjny! trzeba udowodnić, że to w TEJ właśnie firmie chcesz odbierać pocztę i układać spinacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Student do łopaty? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 12:22 poza tym, zgodnie z rzeczywistością, należałoby zmienić tytuł wątku na: Student na słuchawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przejety Re: Student do łopaty? IP: *.coopervision.eu.com 16.07.10, 13:00 Czy osoba zaczynająca studia musi pracować na zmywaku > albo śmigać na budowie czy też wykładać towar na półki? I to zeby sie kurzylo. Jak nie - wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Student do łopaty? 16.07.10, 18:45 Będzie ci ciężko bo większość magistrów historii już macha łopatą, a zmywaki zajęte od dawna przez politolożki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelski student Re: Student do łopaty? IP: *.nplay.net.pl 16.07.10, 20:11 Problem chyba ogólnopolski, a na pewno lubelski, ja próbuję zanaleźć teraz coś na weekendy, i nic poza słuchawką/akwizycją/konsultantką firmy kosmetycznej tragos Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Student do łopaty? 16.07.10, 20:28 Mnie kilka lat po studiach nie chcą nawet na stróża bo nie jestem rencistą. Odpowiedz Link Zgłoś