wycofany 10.08.10, 18:21 Bezrobotny nauczyciel filozofii, niezbyt sprawny fizycznie, bez prawa jazdy. Czekam na oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyle w tym temacie Re: Gdzie może pracować Wycofany IP: 81.218.219.* 10.08.10, 18:25 forum.gazeta.pl/forum/w,23,115170149,115170149,Ogien_z_DU_PY_na_frajera_wyzyskiwacza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Gdzie może pracować Wycofany IP: *.chello.pl 10.08.10, 18:49 znalazłem ci oferty wybierz sobie jedną - telemarketing -kolporter ulotek - portier - wykładowca na uczelni - pracownik administracji - dziennikarz - specjalista ds hr -specjalista ds pr - pracownik w gałeziach kultury rózne stanowiska - fundacje -sprzedawca / handel - nie wymagający mobilności Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 17:09 -telemarketing-próbowałem -sprzedawca/handel-nie wymagający mobilności-jw. -kolporter ulotek- ........litości -portier-status studenta, emeryta, rencisty -wykładowca na uczelni-znajomości -pracownik administracji-jw. -dziennikarz-jw. -specjalista ds hr-jw. -specjalista ds pr-jw. -pracownik w gałeziach kultury rózne stanowiska-jw. -fundacje-jw. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 18:14 to co próbowałeś, to rozumiem, ze się nie nadawałeś? Czyli wiemy więcej do czego niezdatny jesteś. Ale coś w sumie potrafisz, poza jęczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Gdzie może pracować Wycofany 10.08.10, 18:52 wiemy już, że Wycofany za wiele nie może i nie potrafi. A co umie, co może zaoferować pracodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizneswoman Re: Gdzie może pracować Wycofany IP: 193.106.84.* 10.08.10, 21:44 wycofany napisał: > Bezrobotny nauczyciel filozofii, niezbyt sprawny fizycznie, bez > prawa jazdy. Czekam na oferty. Jakie? Matrymonialne??? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 01:36 wycofany napisał: > Bezrobotny nauczyciel filozofii, niezbyt sprawny fizycznie, bez > prawa jazdy. Czekam na oferty. Tylko tyle nie potrafisz ? Chińskiego też nie znasz, a tego nie napisałeś. Pierwszy raz widzę prezentację pracownika, w której pisze o tym, czego nie potrafi. Czy kogoś jeszcze dziwi, że pracy znaleźć nie może ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
rabart Re: Gdzie może pracować Wycofany 12.08.10, 00:08 A co ma napisać? Dopóki nie zna wujka, ciotki, stryja to może sobie napisać cokolwiek a pracy nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazjenka Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 12:34 Jak jest u Ciebie z obsługą komputera i językami? Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 16:52 to teraz każdy potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
kazjenka Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 17:58 > to teraz każdy potrafi A wyobraź sobie, że ja nie potrafię Powerpointa obsługiwać, znam tylko podstawy Excela (i tylko dzięki temu, że uczyłam się sama) i umiem obsługiwać Worda, nie mam prawa jazdy, a pracę tak. Może kup książkę do jakiegoś bardziej specjalistycznego programu (np. Symfonia do fakturowania) i się go naucz, to może Cię wyróżnić. A jeśli chodzi o języki - nie wmawiaj mi, że każdy zna je biegle. Może warto zainwestować niewielką sumę pieniędzy w audiobook lub kurs online np. angielskiego biznesowego. I przestań w końcu uważać, że większość prac jest tylko po znajomości. Sama mam pracę w mediach bynajmniej nie dzięki znajomościom, ale dzięki temu wolontariatowi w 2 miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
rabart Re: Gdzie może pracować Wycofany 12.08.10, 00:07 > I przestań w końcu uważać, że większość prac jest tylko Praca jest tylko po znajomości. Ja znam doskonale dwa języki obce, skończyłem dwa kierunki studiów, obsługa Worda i Powerpointa to żaden problem dla mnie, a pracy szukam już prawie dwa lata bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazjenka Re: Gdzie może pracować Wycofany 14.08.10, 12:54 Czyli nie masz tego, czego najbardziej potrzeba na rynku - doświadczenia? Ja jestem na trzecim kierunku studiów, 3 języki, stypendia zagraniczne, a ruszyło się z moją pracy wtedy, gdy poszłam na bezpłatne praktyki. Zresztą, tu nawet nie chodzi o to, czy masz rację. Chodzi o to, że jeśli wierzysz, że nie masz pracy przez okoliczności od Ciebie niezależne (jak znajomości, wiek itp.), to nie masz po co się starać. Po co iść na wysyłać CV, skoro nie ma się znajomości? Nawet jeśli masz rację, że 99% pracy jest po znajomości, to możesz przegapić ten 1%, bo w znalezienie tego nie wierzysz. Dziwne, że mnie ciągle się trafia ten 1%, jeszcze żadnej pracy nie dostałam po znajomości. "Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, bezczelne kłamstwa i statystyki." że tak Marka Twaina zacytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 13:09 A jako nauczyciel, chocby etyki? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Gdzie może pracować Wycofany 11.08.10, 13:21 A gdzie pracuja Twoi wspolabsolwenci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca zawodowy możesz zacząć pisać książki IP: *.chello.pl 11.08.10, 16:12 dobrze by było gdybyś zaczął chlać, ćpać, wdawać się w bójki w barach, posiedział trochę w aresztach - będziesz miał legendę i o czym pisać ludzie to kupią moze nawet dostaniesz parę milionów $ i odkupią od ciebie prawa do ksiązki na ktorej pdst. nakreca film w holiłudzie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: możesz zacząć pisać książki 11.08.10, 17:17 Gość portalu: doradca zawodowy napisał(a): > dobrze by było gdybyś zaczął chlać, ćpać Trzeba mieć za co. Lepiej niech zacznie malować obrazy. Taka martwa natura na przykład - pusty talerz, pusta szklanka i ogryzek jabłka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: możesz zacząć pisać książki IP: 193.106.84.* 11.08.10, 19:18 Nie rozczulaj się nad sobą bo to żałosne tylko du.pe w troki i do zatrudniaka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: możesz zacząć pisać książki 11.08.10, 21:17 wycofany napisał: > mam co jeść Dlatego dołożyłem ten ogryzek. :) Choć podobno kto nie pracuje, ten nie je. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HR menedżer dokonaj zamiany IP: *.chello.pl 12.08.10, 18:39 > > mam co jeść to zamien jedzenie na picie bedzie ok. zacznij dilowac dragami 10% bedziesz mial kase na to zeby czesc przećpać no i zalatwi to sprawe pójścia do pudła na jakiś czas, bo taka łajza jak ty na pewno wpadnie w pierwszym miesiący "pracy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz pan Re: dokonaj zamiany IP: *.chello.pl 14.08.10, 19:15 mendo weż się mendo pisowska do roboty ! a nie jęcz. Odpowiedz Link Zgłoś