Gość: kafebiba
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
01.12.10, 19:51
tu jest mój wątek, który gościł kiedyś na pierwszej stronie (tak, tak, kochani:)Na cos się ten mgr przydał........ale co tam..skromna jestem;)
forum.gazeta.pl/forum/w,279,94219069,,czy_szukac_juz_bogatego_meza_czy_jeszcze_troche.html?v=2
Szukam znowu:) Teraz to połowa kobiet w tym społeczeństwie jak rabin uczona jest, więc się muszę streszczać, bo konkurencja duża i mi jakaś uczona babka podstrzeli ..o ile jest jeszcze co...a ja też uczona, aż się pani rekruter mnie ostatnio zapytała co mnie skłoniło do pójścia na kurs...[chyba nowe sposoby rekrutacji mają w tych randstadach i innych :/cholera nie rozgryzłam tego jeszcze]
Apeluję więc: niech się zgłasza taki, co pozwoli mi pracować (bo jak ma nie pozwolić to ja się wypisuję, chociaż na razie pracy nie mam i szansa na jej znalezienie maleje jak widzę razem z kolejnymi kursami, które kończę...ja chyba brzydnę :( No, ale tyle już szukam, że by mi się wysiłek szukania zmarnował, jakbym miała i tak nie pracować, no nie? A jaka to radość jak w końcu się uda - jak w grze w totka).
Szukam więc pracy, ale męża też ...bp chyba powinnam....
tylko niech mnie nauczy gotować, bo przez te szkoły się nie nauczyłam.
ps.pracę niedługo możliwe, że znajdę, bo już w tym roku tyle razy ją straciłam, że chyba umiem ją znajdować, więc może teraz też się uda:)
Dziękuję za uwagę.
kafebiba, na której jeszcze oko można zawiesić