r7girdi 17.04.04, 18:31 Szukam wszelkich informacji które mogłyby mi pomóc w znalexieniu pracy na platformie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 10:51 No to bardzo uważaj ,bo ogłaszają się firmy,które oszukują.Praca na platformach jest niestety bardzo obwarowana przepisami,które niestety są bardzo ściśle przestrzegane przez firmy i bardzo ciężko się tam dostać.Nie wierz ogłoszeniom w stylu 400$)) tygodniowo,bo to absolutna bzdura,i nie chodzi mi tylko o wysokość zarobków,ale chętnych ,autentyczne firmy nigdy nie szukają przez ogłoszenia.Muszą to być wtsokiej klasy specjaliści.Nawet zwykły marynarz musi przejść specjalistyczne kursy,które sam opłaca,a są one bardzo kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 11:37 hej Ja też jestem z Gdyni:) stad ten mój post:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 12:04 No to może więcej się orientujesz jak to jest z zatrudnianiem marynarzy>bo ludzie z głębi Polski czasami mają dziwne o tym pojęcie...Pozdrawiam .ładną mamy pogodę ,,,,,nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
r7girdi Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 18:01 a o jakich kursach masz na myśli? i czy ludzie z "doświadczeniem na morzu" są w tej pracy mile widziani? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 21:32 Kursów jest dużo Ale dla kadry oficerskiej są jeszcze dodatkowe a najnowszym wynalazkiem jest kurs antyterrorystyczny,dla starszych oficerów i kapitanów.A samo doświadczenie na morzu to też za mało,to wszystko zależy od typu statku.Chemikaliowce,,dodatkowy kurs i przeszkolenie.ROwnież na tankowce są inne kursy.Zadzwoń do jakiejś agencji to Ci powiedzą/// Odpowiedz Link Zgłoś