Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH

17.04.04, 18:31
    Szukam wszelkich informacji które mogłyby mi pomóc w znalexieniu pracy na
    platformie.
    Obserwuj wątek
      • vitalia Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 10:51
        No to bardzo uważaj ,bo ogłaszają się firmy,które oszukują.Praca na platformach
        jest niestety bardzo obwarowana przepisami,które niestety są bardzo ściśle
        przestrzegane przez firmy i bardzo ciężko się tam dostać.Nie wierz ogłoszeniom
        w stylu 400$)) tygodniowo,bo to absolutna bzdura,i nie chodzi mi tylko o
        wysokość zarobków,ale chętnych ,autentyczne firmy nigdy nie szukają przez
        ogłoszenia.Muszą to być wtsokiej klasy specjaliści.Nawet zwykły marynarz musi
        przejść specjalistyczne kursy,które sam opłaca,a są one bardzo kosztowne.
        • Gość: mariola Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 11:37
          hej Ja też jestem z Gdyni:)
          stad ten mój post:))
          • vitalia Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 12:04
            No to może więcej się orientujesz jak to jest z zatrudnianiem marynarzy>bo
            ludzie z głębi Polski czasami mają dziwne o tym pojęcie...Pozdrawiam .ładną
            mamy pogodę ,,,,,nareszcie.
        • r7girdi Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 18:01
          a o jakich kursach masz na myśli?
          i czy ludzie z "doświadczeniem na morzu" są w tej pracy mile widziani?
          • vitalia Re: PRACA NA PLATFORMACH WIERTNICZYCH 18.04.04, 21:32
            Kursów jest dużo Ale dla kadry oficerskiej są jeszcze dodatkowe a najnowszym
            wynalazkiem jest kurs antyterrorystyczny,dla starszych oficerów i kapitanów.A
            samo doświadczenie na morzu to też za mało,to wszystko zależy od typu
            statku.Chemikaliowce,,dodatkowy kurs i przeszkolenie.ROwnież na tankowce są
            inne kursy.Zadzwoń do jakiejś agencji to Ci powiedzą///

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka