Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Motywacja za burtą

18.01.11, 12:30
    Te artykuły z działu praca są naciągane żeby tylko coś napisać. Przecież to są rzeczy wszystkim wiadome, a robi się z tego temat godny artykułu...
    Jak chcecie coś ciekawszego to powiem wam, że ostatnio widziałem ogłoszenie o pracę dla sprzedawcy stacji paliw za minimalne wynagrodzenie gdzie pracodawca żądał obok CV listu motywacyjnego...
    Obserwuj wątek
      • Gość: janvsz Re: Motywacja za burtą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 14:42
        Pracując w handlu nauczyłem się między innymi że niem rzeczy oczywistych!
        Co do listu motywacyjnego do pracy na stacji paliw to i tam obsługa powinna utrzymywać odpowiedni poziom.
      • Gość: xiunc Czy taki list może być? IP: *.stk.vectranet.pl 21.01.11, 16:13
        Chcę pracować na waszej stacji paliw gdyż uwielbiam zapach benzyny a moje dodatkowe zainteresowania będą w tej pracy bardzo pomocne gdyż jestem piromanem i lubię oglądać duże płomienie.
        • Gość: poborowy Maniek nie, taki jest lepszy: IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 18:24
          Chcę słuzyć w armii, ponieważ planuję zapie...ć czołg i wjechać nim do sejmu, gdzie będę strzelał do tych kretynów, złodziei i cynicznych sku...synów.
      • Gość: Lusia Re: Motywacja za burtą IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 22:57
        A nie żądał referencji? Może żadał potwierdzenia, że pracownik nie wypije ropy?:)Co za debilny świat.
      • Gość: Ja Motywacja za burtą IP: 91.209.116.* 24.01.11, 10:09
        Co za bełkot. Przecież to są "oczywiste oczywistości" i każde dziecko to wie. Po co z takich pierdół tworzyć od razu artykuł...i tak większość ludzi pracuje dla kasy, bo co mi po fajnym projekcie, super atmosferze czy spełnianiu marzeń jak by mnie nie było stać na wygodne życie, bo szef jest sknerą. Liczy się głównie kasa, bo po to człowiek w ogóle pracuje. Reszta też jest ważna ale to są dopiero kolejne miejsca w piramidzie potrzeb. A marzenia? Ja marzę o wylegiwaniu się na dominikańskiej plaży w asyście najpiękniejszych kobiet no i co? Na takie życie trzeba gdzieś najpierw zarobić. Nie wiem jak można marzyć o samej pracy w GW :D Przecież patrząc na jakość artykułów tam muszą zatrudniać gimnazjalistów, bo pewnie płace są tak niskie, że żaden fachowiec by na nie nie przystał.
      • dpp.maketing Może w pracy, ale w całym życiu szczęście 24.01.11, 12:12
        I takie przesłanie niosą za sobą wpisy w ###_*.dpp ddpppp.blogspot.com/

System 8.8.8 jest wspomniany w odcinku 006_Zarost_krasnala_Hałabały.dpp
        ddpppp.blogspot.com/2011/01/006zarostkrasnalahaabaydpp.html
        • Gość: Kaja HR duża firma Re: Może w pracy, ale w całym życiu szczęście IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 14:54

A ja uwielbiam pisac takie durne artykuły o niczym bo to moja pasja
      • Gość: witalis Motywacja za burtą IP: *.is.net.pl 03.02.11, 21:06
        A polskich firmach najczęstsza motywacją jest grożba utraty pracy - "pracuj, albo, cię zwolnie ... na twoje miejsce jest mnóstwo chętnych, ... twoją pracę może wykonywać dobrze wytresowany szympansza ksiść bananów więc nie podskakuj tylko do roboty!!!" - i to by było na tyle w kwesti motywacji u wiekszości polskich pracodawców!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka