Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie o Dar Natury.

IP: w3cache.* / 81.219.246.* 26.05.04, 16:37
    CO powiecie o pracy Przedstawiciela Handlowego firmy Dar Natury. Ile płacą,
    jaka umowa i jaka praca.
    Dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: agata Re: Pytanie o Dar Natury. IP: 195.205.63.* 27.05.04, 19:12
        cześć
        kuzynka rok temu zrezygnowała z pracy jako ph w d.n.po tym jak zmienili system
        premiowania i zaczęła gówno zarabiać,na początku (pracowała tam 3 lata)
        wychwalała firmę pod niebiosa,zarabiała ok.3500 ale wiem że na auto miała jakiś
        limit,z tymi samochodami też było ciężko bo trzeba było czekać,i dopiero jak
        się wykazała na okresie próbnym to dostała matiza,teraz z tego co wiem jest
        jeszcze gorzej,bo pehowców podzielil na opiekunów terenu i drugich
        takich "lepszych"co mogą podpisywać umowy gdzie chcą.kończy się to tym,że
        taki"lepszy"jeździ po całym terenie podpisuje umowy na urządzenia i jest
        odpowiedzialny za nie 3 miesiące,jak klient zrezygnuje po 3 miesiącach to
        prowizja za umowę jest zabierana opiekunowi danego terenu.po za tym teraz
        sprzedają też nałęczowiankę i perier i żeby na tym zarobić to trzeba by było
        sprzedawać tą wodę tirami.pozdrawiam
      • Gość: trojan Re: Pytanie o Dar Natury. IP: *.toya.net.pl 28.05.04, 22:32
        Pracowalem 5 tam lat jako informatyk, obecnie jest nie najlepiej, mozesz liczyc
        na jakies 800 zl + prowizja ,umowa o prace, kase zabieraja ci z prowizji jak
        klient zrezygnuje. Ogolnie rynek jest nasycony darem natury, woda kosztuje tyl
        co cocacola w przeliczeniu na litry. Klienci pozbywaja sie tego. Wyjdziesz na
        miasto i albo kazd mial dn, albo ma , albo slyszal a nie chce. popracujesz tam
        3 mc i cie zwolnia za brak wynikow. Kiedys bylo lepeiej ..to prawda, ale odkad
        wykupilo ich Nestle...wszystko sie zmienilo. Jezeli nie masz nic innego na oku
        mozesz sprowac, ale wszystkich lepszych klientow maja juz starzy handlowcy,
        uwazam ze sie nie przebjesz. pozdrawiam
        • Gość: G'Reggie Re: Pytanie o Dar Natury. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 18:43
          Mój szef mawiał: "Dar Natury prosto z dziury". Zrezygnował, bo są tańsze firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka