Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

City Bank?

IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 03.06.04, 21:28
    Może ktoś wie na czym polega praca w charakterze: Doradca d/s Kart Kredytowych w Pionie Dystrybucji Kart Kredytowych?
    Czy to nie jest po prostu akwizycja?...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Figo fago Re: City Bank? IP: w3cache.* / 81.219.246.* 03.06.04, 21:37
        Tak właśnie jest jak piszesz. Sam kupiłem kartę kredytową od kolesia który
        pszyszedł do nas do pracy z City Banku.
        Your City never sleep.
        • Gość: fajans Re: City Bank? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 03.06.04, 21:54
          Tak myślałem...a swoją drogą jak to kupiłeś karte kredytową? O co chodzi?
          • Gość: Figo fago Re: City Bank? IP: w3cache.* / 81.219.246.* 03.06.04, 22:03
            Normalka. Dostałem kartę kredytową z dopuszczalnym debetem. Było to w 2001 r.
            zapłaciłem wówczas chyba 270 złotych za rok. Takie to były czasy.Wczesniej
            przedstawiłem zaswiadczenie o dochodach.
            • Gość: fajans Re: City Bank? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 03.06.04, 22:31
              jasne...
              dzięki
              • Gość: Gruby bankier Re: City Bank? IP: *.com.pl / *.com.pl 12.06.04, 18:25
                Co tu do rozumienia :) po prostu Citi oferuje karty kredytowe które możesz mieć
                niezależnie od posiadania u nich konta. Przedstawiasz stosowny dokument,
                dołączasz zaświadczenie o zarobkach, uiszczasz opłatę a oni wydają kartę
                kredytową. :) Po zrobieniu zakupów opłaconych tą kartą do ciebie należy
                spłacenie jej w terminie przez wykonanie przelewu na rachunek karty kredytowej
                i tyle... :) Jeżeli dalej zastanawiasz się dlaczego tak chętnie to robią,
                sprawdź ich tabelę opłat i prowizji: oprocentowanie kredytu na karcie to gdzieś
                pomiędzy 30 a 40%.
      • mijka Re: City Bank? 03.06.04, 22:37
        Dowiedz się dokładnie, bo z tego co wiem przedstawiciele handlowi Citibanku
        zatrudniani są przez tzw. Agencje (tak mi kiedyś tłumaczono), a nie przez Bank.
        Pion zaś Dystrybucji Kart Kredytowych kojarzy mi się z samym Bankiem, gdyż na
        zaświadczeniu bankowym wystawionym mi przez ten Bank mam pieczątkę, na której
        pod Specjalistą ds. Jakości i Kontroli widnieje Pion Sieci Oddziałów
        Detalicznych... Mogę się jednak mylić i moje skojarzenia mogą być nietrafne,
        więc może lepiej rzeczwiście dopytaj..
        • Gość: Ania Re: City Bank? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:24
          jesli juz mowa o tym banku to CITI a nie City :]
      • Gość: kolega Re: City Bank? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:45
        z tego co mi wiadomo dystrybucją kart kredytowych
        Citibanku zajmują się firmy , które "zatrudniają"
        akwizytorów zwanych szumnie "doradcami" z poleceniem :
        - w teren kolego i sprzedaj jak najwięcej bo od coś tam zapłacimy

"dla najlepszych samochody i telefony"
      • naddusia Re: CitiBank? 13.06.04, 11:30
        Ja byłam na rozmowie w sprawie tej pracy iiii praca polega na tym że samemu
        trzeba szukać nowych klientów którym się wciska karty! Podobno nie jest tak
        łato sprzedać takie karty, bo podobno są tam jakies haczyki :)! Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka