Gość: Android221 IP: *.181.45.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.12, 09:04 Witam. Czy ktoś z was pracował w SAZ Dialog Agentur? Jestem ciekaw na czym polega praca, jaka panuje tam atmosfera i jak kształtują się zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIKI Re: Praca w SAZ Dialog Agentur. Opinie. IP: *.itsa.net.pl 28.02.12, 11:51 praca polega na tym, ze dzowni się do ludzi i opowiada sie o fundacji, robota jest monotonna, ale da rade przezyc. Atmosfera jest nieznosna, wiekszosc kierownikow jest niewykwalifikowana oraz niekompetentna, traktuja pracownikow jak roboty, zawsze jest cos nie tak, kazdemu jest zwracana uwaga nawet jesli dobrze pracuje. Zarobki sa nawet ok, ale atmosfera pracy jest dramatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princess Re: Praca w SAZ Dialog Agentur. Opinie. IP: *.aster.pl 28.02.12, 17:54 nie polecam, kasa może i w porządku ale nie za takie traktowanie, po pierwsze strasznie mieszają, z dnia na dzień potrafią ci zmniejszyć godziny pracy, bądź wogóle masz sobie zrobić parę dni przerwy, non stop powtarzasz te same głupie formulki ze skryptu i musisz sprostać wymaganiom które ciężko wogóle zrealizować gdyż nawet o jakieś jedno słowo wypowiedziane przez telefon potrafia się przyczepić, podziwiam tych którzy tam jeszcze zostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanMariaGolen Re: Praca w SAZ Dialog Agentur. Opinie. IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 08:42 Co wy opowiadacie? Ta praca jest wspaniała dla osób które nie chcą się rozwijać, lubią klepać jedną formułkę, rozmawiać ze starszymi osobami i zachęcać do wpłacania pieniędzy oraz uwielbiają młode, niekompetentne kierowniczki. Osoby kochające prace od godzin popołudniowych do godziny 21, bez możliwości pracy zmianowej, również znajdą tam coś dla siebie. Nie można zapominać o adrenalinie, towarzyszącej codziennie. Przecież nie wiesz czy jutro będziesz musiał przyjść na 6,5 godziny pracy czy też zostaniesz "odsunięty od projektu" (jakby nie mogli nazywać rzeczy po imieniu). W kwestii finansowej też bajka. Każdy z nas przecież marzy o "tysiącupińcset" netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Piszecie bzdury. IP: 84.233.209.* 28.03.12, 08:44 Piszecie tu jakies glupoty i przez to ludzie wierza potem w takie plotki i fama w miasto idzie. Praca owszem, nie wymagajaca wysilku intelektualnego, ale czego spodziewacie sie po telecare ? Firma jest w zasadzie nowa (wczesniej byla bardzo mala), kierownicy dopiero sie ucza swoich obowiazkow, dajcie im troche czasu. 11,5 (dla studenta) netto za godzine, to pieniadze jak na taka prace bardzo duze. A jezeli ktos jest za glupi by trzymac sie prostego skryptu i powiedziec to co jest w nim zawarte ? To juz nie wina firmy. Reasumujac - nie sluchajcie sfrustrowanych cwokow, ktorych wywalono z firmy bo nie potrafili poprawnie zbudowac zdania - firma bez szalu ale na prawde OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Piszecie bzdury. IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 00:29 Oczywiście zgadzam się, już po rozmowie rekrutacyjnej wiedziałam że nie będę miała okazji rozwijać się intelektualnie. Praca jest faktycznie bezmyślna, bo w sumie co trudnego w przeczytaniu jakieś 250 razy skryptu w ciągu dnia? I tego się spodziewałam, nie spodziewałam się jednak wiecznej " przerwy świątecznej", " problemów technicznych" czy też "nagłego końca kampanii "( bo przecież na pewnooooo nikt z firmy nie spodziewał się, że kończą się rekordy. Niestety z tego co ja zauważyłam to zdecydowana większość ludzi sama się zwolniła a nie była " za głupia żeby trzymać się prostego skryptu i powiedzieć co jest w nim zawarte". Bo pewnie właśnie większość wybierając taka pracę idzie aby zarobić i szczerze wątpie w to że ktoś zdrowy na umyśle szedł tam z nadzieją na wielką karierę i rozwój zawodowy. Gorzej, że okazało się ze i z kasy nici. Bo co mi ze stawki 11,90 ( bo właśnie tyle ma student a nie 11, 50!!! ;-) ) jak w ciągu miesiąca miałam więcej wolnego niż byłam w pracy. I jeżeli faktycznie to czy ktoś się utrzyma w tej firmie zależało od składni budowanych zdań to uwierz OBECNY PRACOWNIKU, że wyleciałbyś pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość/expracownik Re: Piszecie bzdury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 00:50 Pracowałem w tym "syfie". Zarobki...spoko, jak niema przymusowego wolnego z powodu braku pracy. Atmosfera jak w obozie koncentracyjnym. Kierownicy nie wyszkoleni którzy robią za poganiaczy...no i oczywiście normy które biorą sie z nie ba bo na pewno nie ze statystyk robionych przez pracowników xD Tak na marginesie osoby które bronią tej formy to zapewne kierownicy którzy dostali prykas pilnowania dobrego imienia firmy w necie. Każda firma ma takich osłów do pisania takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piszecie bzdury. IP: *.aster.pl 06.04.12, 22:06 Też miałam "przyjemność" tam pracować. Generalnie pieniądze nie były złe,ale praca uzależniona była od akcji których zresztą często nie mieli. Ciągłe przymusowe wolne spowodowało że praca stała sie niepewna. Co z tego że była dobra stawka jak nigdy nie wiedziałeś czy akurat dziś "coś sie stanie" i nie odeślą cię do domu. To spowodowało że ludzie zaczęli się zwalniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piszecie bzdury. IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 14:07 Z jednym zgodzic sie mozna-niepewnosc zatrudnienia powoduje ze odchodza czasem calkiem niezli ludzie.Ale sa i etaty,przez agencje ale jednak.Kierownicy-jak juz ktos pisal-mozna dac im troche czasu na douczenie..Nie wiem co chcecie od atmosfery,niektorym sie chyba w d.. poprzewracalo,moze to mnie przyszlo wczesniej pracowac w obozach koncentracyjnych,nie wiem,ale atmosfera jest ok.A praca jest ok dla kogos kto wierzy w to co robi a nie podchodzi do niej jak w powyzszych wypowiedziach o zebractwie.A rozwoj w firmie tez mozliwy,osoby w innych dzialach to po czesci ci co wczesniej pracowali na sluchawce.Do czytelnikow-przyjdz,sprobuj,oceń,nie wierz w internet,bo tu glownie wyżywaja sie frustraci,to przeciez tylko gazeta.pl ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktor Re: Piszecie bzdury. IP: *.146.117.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 05:15 Czytelniku, przyjdź, spróbuj, oceń i zrezygnuj po dwóch tygodniach pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Piszecie bzdury. IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 11:23 ha! i proszę jak Was załatwili. Bardzo Wam tak dobrze, zwłaszcza tym którzy uważali że jak dostali etat to zrobią tam karierę:) Pozdrawiam gorąco bezrobociaki :D Odpowiedz Link Zgłoś