Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj...

IP: 217.97.182.* 29.03.12, 20:06
    ..takie zagrywki możliwe tylko w USA,zamieszkałe przez biedny, ciemny , zniewolony , zastraszony i oderwany od rzeczywistości naród!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: fred Tylko idiota dałby swoje hasło. IP: *.fdk.abpl.pl 29.03.12, 20:13
        Może jeszcze dacie pracodawcy hasła do swoich kont pocztowych i wyliżecie mu buty?
      • chateau Re: Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Pod 29.03.12, 20:33
        Kluczy do mieszkania też żądają? Bo tam to dopiero można trafić - bałagan (źle świadczy o pracowniku), butelki z/po alkoholu (kto by zatrudniał pijaka), ślady narkotyków (wiadomo), itd. itp.
        Warto też zainstalować kamerę, żeby było wiadomo czy pracownik odpowiednio wcześnie kładzie się spać i zbyt późno nie wstaje, co może obniżyć wydajność pracy.
        • Gość: gość Re: Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Pod IP: 89.174.35.* 30.03.12, 09:12
          Kiedyś, był taki gość, który nie wiem jak, ale wpadł na to, że przyszłość może tak wyglądać. Nazywał się Orwell i opisał to w swojej powieści "Rok 1984".

• Gość: monkeysoundsystem Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 20:40
        to byl chyba news na prima aprilis...
      • naprawdetrzezwy I jak tam idzie wam uprawianie farmy? 29.03.12, 22:31
        A najnowsze zdjęcia z urlopu dołączone?
        ;>>>
      • sselrats Znowu przedruk o USA. A moze cos o Polsce? 29.03.12, 23:41
        ...
      • Gość: Kot Jerry Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 07:49
        Ciekawy jestem, kiedy nasze HR-Debile na to wpadną.
        • Gość: Maciek Re: Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Pod IP: 212.185.19.* 01.04.12, 23:10
          nie wpadna bo to nie legalne w polsce.
          pozdrawiam HR - który co rusz musi udupiać debilne zapędy managerów do wiedzenia o swoim pracowniku rzeczy które mu są do niczego nie potrzebne. np rok urodzenia ;-)

• zamiastki Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... 30.03.12, 10:23
        Takich rzeczy jeszcze nie było w historii portali społecznościowych, która liczy sobie setki lat.
        empiro.blox.pl/2012/02/Siedemnastowieczny-Facebook.html
      • nf123 Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... 30.03.12, 11:11
        - Proszę podać hasło do fb
        - Ale ja nie mam konta na fb

DOOH!
      • qwww gdzie w artykuliku informacja "tekst sponsorowany" 01.04.12, 12:51
        aj-waj aj-waj żydki gdzie by tu jeszcze pejsbuka zareklamować
      • Gość: koleś Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.12, 11:17
        pewnie - w zamian za hasła wszystkich pracowników i właścicieli firmy jeżeli ta chce żeby dla niej pracować - czemu nie :)
      • joanelle Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... 08.04.12, 22:51
        Coraz bardziej się przekonuję, że nie chcę już nigdy pracować dla nikogo poza samą sobą
      • Gość: JanKran Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Podaj... IP: *.opole.hypnet.pl 09.04.12, 09:16
        Przecież napisali, że chodzi o mundurowych. Rekrutacja do SŁUŻBY nigdy nie była normalna.
      • Gość: amb Re: Firmy gwałcą prywatność: Chcesz pracować? Pod IP: *.braniewo.vectranet.pl 09.04.12, 10:22
        rzeczywiście, biedny i zniewolony ten narod w USA:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka