Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OVB Wrocław

IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 08:20
    Byłam u nich jakieś 2 lata temu na rozmowie. Jak zorientowałam się co to za praca podziękowałam. Od tamtego czasu firma stosuje sztuczki, które są zarazem śmieszne i wkurzające. Albo dzwonią do mnie i pytają, czy nie jestem zainteresowana pracą u nich i tłumaczą, że czegoś tam sobie nie zaznaczyli, albo dzwonią z informacją, że znaleźli moje CV gdzieś w internecie (nigdzie swojego CV nie umieszczałam, więc to niemożliwe). Ostatnio przeszli samych siebie i piszą maile, że mają kontakt do mnie od mojej znajomej. Nikt z moich znajomych nie dawał im kontaktu do mnie. Też mieliście takie przygody z tą firmą szukającą frajerów to robienia za darmo i wciskania ludziom kitu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kacha Re: OVB Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.12.12, 12:22
        hmm właśnie dzwonił do mnie pan z tejże firmy OVB chcąc umówic się ze mną na spotkanie o pracę. Jak zapytałam o stanowisko, na jakie aplikowałam (bo przyznam szczerze nie kojarzyłam, abym wysyłała tam cv), pan zbulwersował się, stwierdził, że to nie ważne i podniesionym tonem zapytał czy chcę iść na spotkanie czy nie?! Zdziwiło mnie to, bo z reguły mówi się o jakim stanowisku mowa :/ Podziękowałam, zbyłam pana, a pan obrażony poprosił o kontakt po nowym roku. Miałam wyrzuty sumienia, bo chcę znaleźć pracę, czy staż, ale poszukałam info o OVB i stwierdzam, że dobrze zrobiłam odmawiając spotkania :) No i podniósł mnie na duchu powyższy post, że sami sobie nas szukają...
      • Gość: damianku K Re: OVB Wrocław IP: *.play-internet.pl 06.09.13, 06:04
        Ja tu czegoś nie kumam człowiek bez szkoły i z papierami ze jest się wariatem jak moze pracować w tak śmiesznej firmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka