Dodaj do ulubionych

RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW

IP: 194.181.36.* 28.04.04, 08:47
Były już tematy dotyczące największych zarobków, to teraz może napiszemy kto
zarabia najmniej. Czekam na wpisy
Ja zarabiam 1300 zł netto jako urzednik państwowy
Obserwuj wątek
    • Gość: jol Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.acn.waw.pl 28.04.04, 09:22
      600 zł, sprzedawca w sklepie odzieżowym, bez umowy:)
      • winogrono1 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 28.04.04, 12:21
        pomoc ksiegowej,1/2 etatu 500
        • Gość: mam_dość Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:13
          Jestem "lepsza" - księgowa pełen etat netto 788 zeta.
          Termin wypłacania - teoretycznie ostatni dzień miesiąca,
          praktycznie...jak będzie kasa czyli CHAGIEWU
        • Gość: agavika Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.tele2.pl 23.05.04, 13:23
          pracujac w panstwowej szkole podstawowej jako nauczyciel angielskiego
          zarabialam 200PLN miesiecznie za 8 gdz w tygodniu, czyli miesiecznie 32 gdz.
          Daje to 6,25 za godzine. Co chyba nie jest jeszce tak zle, prawda? Oczywisie to
          nie bylo moje jedyne zrodlo dochodow, ale jednak jedyne ktore liczylo sie do
          ubezpieczenia.
          • Gość: zielonaherbata Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.ksk.net.pl 28.05.04, 22:13
            ja mam 800 na rękę miesięcznie za 8 godzin dziennie, bez weekendów, jako pomoc
            nauczyciela w szkole specjalnej. Pielęgniarka ma 670
        • uszustak Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 27.05.04, 10:42
          referent d/s kredytow caly etet 720zl(w banku) :-(
          • Gość: mało mam za mało IP: 217.8.186.* 07.07.04, 12:15
            firma informatyczna 1700 netto
          • Gość: Akuła the Finch Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.04, 18:41
            Chyba pracowaliśny w tym samym banku ;-)
        • Gość: bozena Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:31
          1800 netto w księgowości firma państwowa
      • winogrono1 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 28.04.04, 12:22
        moja siostra w jakiejs wytwórni tkanin (czy coś takiego) 500 zł miesiecznie do
        tego jest na przymusowym bezpłatnym urlopie i 4 osób do wyzywienia w tym 2
        dzieci (w wieku szkolnym)
        • Gość: stokrotka Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.skepe.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 11:15
          pracowalam pewien czas w smażalni jako kelnerka-400 netto!Teraz pracuje jako
          sekretarka-ok.790 netto
      • Gość: Darek Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 07:37
        Ja zarabiam jako stolarz,przy 10 godzinnym systekie pracy 600 zł do ręki.W
        województwie świętokrzyskim.
      • panidanka Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 24.05.04, 09:28
        Gość portalu: jol napisał(a):

> 600 zł, sprzedawca w sklepie odzieżowym, bez umowy:)

i co ci na to odpowie ten urzędniczyna państwowy za 1300 zł netto?
        że jego praca jest więcej warta?
    • Gość: burżuj Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.crowley.pl 28.04.04, 12:24
      ja w ochronie mam 3,90 na godzine i umowe o prace wiec jestem krezusem . a są tacy co mają 3,20 i umowe zlecenie . nie wiem czy sie śmiać czy płakac. jednak wole sie op..lać i miec 900-1000 na miesiąc i sporo wolnego niż zaiwaniać jak wół za niewiele wiecej :)
    • losiu4 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 28.04.04, 18:50
      znajoma: ok. 800 z dodtakowymi nocnymi dyzurami co trzeci-czwarty dzień (znaczy
      robi wtedy w ciągu jednej dniówki rano i w nocy po 8h).

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Bonzo Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 28.04.04, 20:33
        Cieć na parkingu 390 godzin pracy 400 zł nieżle co ?
        • Gość: edytor Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 80.72.34.* 28.04.04, 22:53
          120 zł/40000 znaków
          • Gość: kris Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.local.pl / *.sylwex.pl 29.04.04, 00:02
            matka koleżanki - na produkcji w zakładach produkujących m.in. namioty, kombinezony itp. - ok. 800 zł, niekiedy zmuszana do pracy 16 godzin, zwykle 12-14, teraz ma oficjalnie 2 tygodnie urlopu - ale tylko na papierze - bo w pracy musi byc cały czas!
          • Gość: kkkk Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.chello.pl 28.05.04, 00:38
            Co??? Czy to nie pomyłka czasem??? 120 zł za 40 tys. znaków? Nie 4 tys.? Rozbój
            w biały dzień...
            Edytorze, zamiast redagować, zacznij pisać. Podobno w magazynach kolorowych dla
            kobiet płacą ciężkie pieniądze. Tematyka żadna, więc to chyba nie problem...
          • vviosna Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 31.05.04, 16:28
            Gość portalu: edytor napisał(a):

> 120 zł/40000 znaków

no to nie. moja 13-l3tni znajomy pisze 250 znakow na minute; tak wiec wg Twojej
            stawki owe 120 zl zarabialby w ok. 2,5 godziny, co by dawalo ok. 48 zl za
            godzine :)
            sadze wiec, ze nie za bardzo wypada Ci wpisywac sie do tego watku :)
            pozdrawiam!
        • Gość: aa Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.chello.pl 22.05.04, 17:05
          ale na pewno masz rente albo emeryture
        • prose Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 10.11.04, 21:45
    • Gość: zico Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:12
      pół BreBanku w Łodzi zarabia najniższą krajowa i z...lają po 12 godz dziennie
    • ankh_23 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 29.04.04, 11:07
      824 brutto w firmie organizującej szkolenia (stanowisko project manager), wcześniej na stażu w tej
      samej firmie 450 zł
      Od wczoraj 4 razy tyle - sprzedawca w galerii :)
      • Gość: basic Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.05.04, 18:04
        GRATULACJE..warto czekac..;)
      • jali29 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 26.10.04, 15:21
        650 zl za godzine
    • Gość: patrycja Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.acn.waw.pl 01.05.04, 14:23
      600 zł netto,3/4 etatu Kancelaria Prawna
    • Gość: mgr inż Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:12
      849 zł
      specjalista d/s logistyki w średniej wielkości firmie,
      wykształcenie wyższe techniczne, dwa języki, komputer
      i mój kumplel
      600 zł
      pakuje paczki w hurtowni, doktorant na PW :)
      • Gość: Anna Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:59
        Młodszy asystent w jednym z warszawskich szpitali (wykszt. wyższe) - 884 zł
        netto z wysługą lat. Premii nie dostajemy już od dłuższego czasu...
        • em.erka Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 03.05.04, 11:03
          samodzielna ksiegowa w dużym biurze rachunkowym - 1200 zł na ręke,8 godzin
          pracy, ale na umowie mam 800 zł brutto.
          • Gość: Fleur Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.thunderpl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:43
            Psycholog dziecięcy, 1/2 etatu- umowa zlecenie- 520 zł netto...
            • nika122 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 03.05.04, 11:51
              Do niedawna-730 zł (wykszt.wyzsze, specjalista, 3,5 roku pracy)- za caly
              etat.Od maja na szczescie 2,5 tys.brutto.Zecie- uwazasz ze 1300 to malo???
              • Gość: bb Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:32
                Zależy dla kogo. Dla samotnego kawalera mieszkającego u bogatej mamusi to aż
                nadto. Ale dla kobiety samotnie wychowującej trójkę małych dzieci to nędza.
                1300 to zaledwie stałe opłaty: czynsz, gaz, prąd, woda, telefon?, przedszkole.
                A gdzie jedzenie i ubrania zwłaszcza dla dzieci, które rosną?
            • Gość: psycholog Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 04.05.04, 15:34
              890 caly etat w szpitalu
      • Gość: leser Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.bchsia.telus.net 26.10.04, 06:06
        Przyjedzcie do Kanady bedziecie dostawac 500 dol can = 1350 zl zupelnie nie
        pracujac przy wydatkach zblizonych do polskich.Matka z dzieckiem bez pracy
        dostaje 1200= 2700zl.
    • Gość: Kiciuś Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 213.17.170.* 04.05.04, 13:39
      950-brutto w Tesco.Jestem po studiach
      • Gość: basic Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.05.04, 18:08
        DUZO /pracy/ I TANIO /zarobki/.. to Tesco..;) słuszne hasło..Dobrze Ci radzę,
        zmień pracę..
        • Gość: H. Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.radzionkow.net 17.05.04, 14:17
          350zł jako sprzedawca w TESCO 1/2 etatu i zapierdol nie wiadomo po co......
      • Gość: rr Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.e / *.e-box.pl 09.11.04, 12:33
        Carrefour 1300 netto mgr inż. Inwestycje
    • Gość: absolwent_wawa Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 62.89.110.* 04.05.04, 15:58
      staz ok 480 zl (zasilek dla bezrobotnych) - bez umowy o prace, zadnych
      uprawnien, urlopow...zenada
      ps. kto wymyslil te je..ne staze?
      • taka_sama_mama Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 04.05.04, 16:17
        jak to kto? miller
        też zaczynałam na stażu - szkoda gadać, życzę Ci, żebyś się wyrwał jak
        najszybciej:)
    • Gość: bb_king Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 01:36
      620 zł za 8h pracy łopatą przy betonie, nieźle jak na magistra informatyki
      znającego 2 języki.
      • losiu4 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 05.05.04, 14:59
        Gość portalu: bb_king napisał(a):

> 620 zł za 8h pracy łopatą przy betonie, nieźle jak na magistra informatyki
        > znającego 2 języki.

no i jak tu nie wierzyć, że szczęście miec trzeba? Znajomy, niedoszły absolwent
        AiR na AGH, właśnie w Katowicach jako programista się zaczepił. Systemy
        księgowe robi. Ile zarabia - prawdę mówiac nie pytałem. Spotkamy się kiedy na
        piwie, to pogadamy.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Losiu
      • Gość: aneta Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.chello.pl 05.05.04, 20:56
        GRATULACJE CHLOPIE // ZAMIAST LOPATA PO BETONIE , LEPIEJ LOPATA W LEB!!!
        POSZUKAJ SOBIE CZEGOS AMBITNIEJSZEGO !!! I TAK DZIWIE SIE TWOJEMU
        PRACODAWCY , ZE CIE PRZYJA DO TAKIEJ PRACY NA TAKIE STANOWISKO ( A MOZE MASZ
        LICENCJE NA ŁOPATE )
      • Gość: zgaga do bb_kinga IP: 62.43.226.* 06.05.04, 18:16
        Stary! Jezeli to prawda co piszesz to ty frajer jestes! Jesli nie mozesz
        znalezc pracy w Polsce to dlaczego nie wyjedziesz np. do Niemiec, gdzie
        informatykow z Polski przyjmuja z otwartymi ramionami. No i skoro znasz 2
        jezyki...
      • k.j Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 14.05.04, 13:35
        mam znbajomego, ktory pracuje jako informatyk i ma tylko srednie wyksztalcenie,
        zwyczajnie nie chce sie dalej uczyc, a zarabia kilka tysiecy na miesiac.
        Czasami sama dochodze do wniosku, ze studiowanie nie ma sensu. Jest nawet taki
        kawal:

Przychodzi facet z synem do urzedu pracy i mowi:
        - Czy znajdzie sie jakas praca dla mojego synaz wyksztalceniem podstawowym, no
        bo juz zaczyna mi sie rozpijac z tego braku zajecia
        - mamy obecnie oferte jako pomocnik murarza, bierze pan?
        - a ile on bedzie zarabial?
        - no jakies 900 zl na miesiac
        - To moze cos innego, no bo za 900 zl to on jeszcze bardziej mi sie rozpije
        - w takim razie mamy prace za 700 zl na miesiac, moze byc?
        - to tez za duzo, a jakas, gdzie jeszcze mniej placa?
        - panie, zeby zarabiac 500 zl miesiecznie to trzeba studia skonczyc!

I niestety bardzo czestwo w zyciu tak wlasnie jest.
      • Gość: basic Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.05.04, 18:11
        Cienias z Ciebie..mój facet jest informatykiem w Prokomie i ma 3000 na
        reke..lecz uparcie dązyl do celu...nie pozwól sie szmacić, jestes wyksztalcony
        i masz szanse, ale trzeba ja madrze i umiejetnie wykorzystac..nou comments
        • Gość: Sylwia Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.crowley.pl 07.07.04, 15:41
          Jak Twój facet jest współtwóracą progarmy Płatnik, to mu tylko pogratulować
          tego szajstwa!;)
    • Gość: pati Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:05
      820 na rękę za pracę po 12h ,w tym noce , średnia miesięczna godzin 188 bo nie
      ma kto pracować - stacja paliw SHELL ; wykształcenie wyższe, 6 lat w bankowości
    • Gość: ANETA Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.chello.pl 05.05.04, 20:59
      A MNIE I TAK NIKT NIE PRZEBIJE !!!!!BO JA PRACOWAŁAM PO PROSTU ZA DARMO!!!!
      POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPOŁECZNIKÓW
      • Gość: basic Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.05.04, 18:15
        Nie ma czego zazdrościć..ciężka frajerka z Ciebie..hehehehe...
    • ann.k Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 05.05.04, 22:33
      Na szczęście ten etap mam już za sobą, ale do grudnia w małej firmie
      komputerowej:

Umowa o pracę na etacie: sekretarka
      Obowiązki:
      *sekretariat (odbieranie telefonów, parzenie kawki szefowi i jego koleżkom,
      korespondencja, pisanie pism, inwentaryzacja magazynu,przyjmowanie przesyłek,
      wysyłanie, wysłuchiwanie prostackich odzywek szefa i inne czynności związne z
      prowadzeniem biura)

*informatyka (helpdesk telefoniczny, serwis komputerów w zakresie systemów
      operacyjnych, aplikacji, usuwania wirusów, wymieniania uszkodzonych
      podzespołów, plus instalacja serwerów linuksowych - samba lub ruter)

Wykształcenie wyższe techniczne, bardzo dobra znajomość angielskiego i
      niemieckiego. Dostawałam 800 brutto (najniższą krajową, jak się zatrudniałam to
      było 760 brutto).
    • Gość: hmm Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:22
      Kwiecień 229 godzin - 800,41 zł.
      • omango Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 06.05.04, 09:33
        staz absolwencki - 450 pl na miesiac - bez zadnych praw typu urlopy, choroby
        - na szczescie tylko dwa tyg, bo znalazlam prace...
        • Gość: Daniel Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:55
          ja tak przepracowałem 3 m-ce za 450 zł/m-c, jeszcze chcieli mi przedłużyć staż,
          ale grzecznie podziękowałem;) motywując stanem zdrowia (non stop przy świetle
          elektrycznym, w tym parę tyg. jako stróż w magazynie podczas robót remontowo-
          budowlanych (pył ze skuwanego tynku!) - stwierdziłem że jak mam zdrowie
          narażać, to wolę w domu siedzieć, noża na gardle nie mam (kawaler). No a 3 m0ce
          póxniej znalazłem normalną pracę za 1370 zł brutto.
          Pozdrawiam CIę :-) Trzymaj się ciepło :)

P. S. Dopiero teraz się zorientowałem, że forum dotyczy pracy w W-wie... (ja
          nietutejszy:)
    • Gość: AAT Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 09:33
      kasjer lotniczy - po kursach specjalistycznych, 3 lata doświadczenia w zawodzie-
      802 PLN
      • endemazik Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 06.05.04, 18:05
        elektryk praca w firmie włoskiej (warszawa) praca po 8 godzin (168h w marcu)
        2668 brutto. Ale jest to praca na zmiany swiatek piątek i niedziela. A mozliwe
        że niedługo będą przyjecia ...ale nie wiem zaa ile jak by co zostwić e-maila na
        jaro_31@o2.pl może cos sie za jakiś czas znajdzie .......ale nic nie obiecuje
        od tej kwoty jaka jest na umowie odprowadzane są składki - wszystkie 6
        • Gość: Kris endemazik - takie podejście się ceni ! :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.04, 18:00
          Jak w temacie.
    • Gość: lileczka Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 20:31
      a więc: 490 zł netto na umowę zlecenie (czyli po odprowadzeniu koniecznych
      składek) za 9 - 10h/dobę w kancelarii prawniczej jako aplikant radcowski.
      obowiązki: sporzadzanie umów, pismo procesowych, wystepowanie przed sądem, itp.
      godzina mojej pracy według rozliczeń dla klienta: 200 zł/h
      • verdana Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 11.05.04, 21:26
        1200 netto, profesor prywatnej wyzszej uczelni. Ale w tym roku pracy nie ma za
        dużo, w przyszłym zobaczymy.
      • Gość: realista Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:52
        bo śmiętankę spija twój szef
        zresztą podobnie jak mój
    • Gość: michelle Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 07:43
      prawnik w spółce handlowej( i społkach powiązanych).Aplikant sądowy ostatniego
      roku - zwalniają mnie z pracy na zajęcia. 1800 brutto. Ta sama pensja przez
      trzy lata.
      • Gość: R Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 62.233.164.* 12.05.04, 21:10
        BOK
        Umowa zlecanie
        7 zł brutto/h
        soboty, niedziele i święta 10/h
        Dodatkowo prowizja od sprzedaży.
        1800-2200 netto za miesiąc

Czytam te wasze posty i chyba jutro szefa uścisne.
    • Gość: mirka Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 80.48.255.* 13.05.04, 08:04
      ja mam staż 26 lat pracy (księgowość) i zarabiam 1.025,00 netto
    • Gość: klara Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.tpi.pl 13.05.04, 14:32
      czy ktoś wie, ile zarabia się w mc donalds np. w wawie? Mam zamiar się tam
      zatrudnić, mimo, że tam jest harówa.
      • Gość: Yutek Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:46
        Kolega pracowal do konca kwietnia tego roku w barze za 600 PLN, mozana
        powiedziec ze nawet nie tak tragicznie (ale kto tak powie?) ale on zapierniczal
        nieraz od 14 do 4 wiec w miesiacu wychodzilo mu ok 320 godzin i wiecej :
        ((((((((

plakac sie chce :((
      • ed_ksp Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 15.05.04, 23:08
        Na dzień dobry zarabiasz przez 3 miesiące (okres próbny) jakieś 6,22 brutto,
        po 3 miesiącach przedłużają z tobą umowę na czas nieokreślony i dostajesz
        podwyżkę...zarabiasz 6,78 brutto:)
        Jako instruktor ma się 7,64 brutto i całkiem sporo obowiązków na głowie...
        Świeży swing manager (biała koszula) dostaje chyba ( bo dokładnie nie pamiętam)
        8,64 brutto i odpowiada za całą restaurację (jeśli prowadzi zmianę)...

Stawki najwyższe w całym kraju, chroniczny brak ludzi do pracy o czym świadczą
        ogłoszenia w poniedziałkowej "Pracy", w mojej restauracji kierownik wprowadził
        nawet premię finansową (300 PLN na głowę, 100PLN za każdy przepracowany
        miesiąc) dla każdego kto przyprowadzi nową osobę do pracy...:)))

Jeśli masz jakieś doświadczenie i ambicje to szczerze Ci życzę abyś znalazła
        coś lepszego, sezon się zbliża, w stolicy nie brakuje ofert, tylko trzeba się
        trochę postarać.
        • paskudawawa Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 21.10.04, 20:40
          Ciekawe :)pracuje w hotelu jakos nie mozem znalesc ludzi do cizkiej pracy za
          10zl/h brutto + uniform i jedzenie :))))
          • robinio11 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 21.10.04, 20:56
            tak szczerze to zawsze będziemy mało zarabiać, do momentu, aż GÓRA się nie
            nażre ( a to studnia bez dna)
        • Gość: mc bula won Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 18:16
          POPIERAM NIE PRZYCHODZCIE DO MAKA NON STOP ZAPIE..I NICI Z TEGO. JESLI
          CHCECIE TU PRACOWAC PRZYZWYCZAJCIE SIE DO DARCIA MORDY JESLI KRZYWO JEST SER NA
          MIESIE !! I ZA PODOBNE BZDETY WIEC "POLECAM" PRACE W TYM BURDERLU
      • Gość: pracownik ale... Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 18:13
        6,22 brutto i +/- to praca okolo 10 godzin gratuluje ambicji, ludzie robcie
        kanapki w domu i tylko tam to nie jest normalna praca !!
    • cthulhu81 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 14.05.04, 00:42
      pracowałen 150 godzin miesiecznie za 415 zł
      • klemenko Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 14.05.04, 10:16
        Pełny etat 1110 zł netto (40h tydzień pracy) + umowa zlecenie 500 zł netto
        (wieczory i noce).
      • Gość: kazik Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:00
        he he ja 160 godzin miesięcznie za 200 zł
        • Gość: Rozważna Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 62.233.204.* 29.06.04, 14:38
          Kazik odjąłeś pożyczki i alimenty a może i inne potrącenia a nie powinieneś bo
          to też składnik Twojego netto.
    • Gość: agnieszka RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:58
      Jestem mgr inż. arch., pracuje na pełen etat jako architekt, dostaje 900 zł
      miesięcznie, jak trzeba pracuje w weekendy nieodpłatnie... i nie znam zadnego
      architekta, który zarabia więcej, więc chyba powinienem się cieszyć.
      • wawros Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 24.05.04, 12:56
        Dla mnie to jest poprostu skandal. ALe co zrobisz ztrzeba żyć.
    • Gość: żona Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.crowley.pl 14.05.04, 11:06
      Ja jak bym zarabiła tyle, to bym byla bardzo zadowolona, ciesz sie
      że masz, bo ja pracuje 12 godzin, a często i dłużej, za kąt i michę.
    • Gość: ola Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.man.rsk.pl 14.05.04, 11:33
      Kiedyś pracowałam jako recepcjonistka w ośrodku wypoczynkowym i małam taki
      miesiąc - ponad 300 h pracy za 850 na rękę, bez dnia wolnego
    • Gość: madziuch Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 213.77.39.* 14.05.04, 13:56
      praca w biurze od pon do pt po 8 godzin 1800 netto. fajnie nie??
      • losiu4 Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 14.05.04, 14:52
        Gość portalu: madziuch napisał(a):

> praca w biurze od pon do pt po 8 godzin 1800 netto. fajnie nie??

ano pewnie ze fajnie, żeby nie powiedziec doskonale. Zależy co robisz :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: madziuch Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 213.77.39.* 17.05.04, 13:27
          jestem sekretarką, w sumie to pracy mam nie na 8 godz a na max 6.później to sie
          nudzę.
        • Gość: Fuzzy Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.chello.pl 03.06.04, 23:36
          Niech ludzie sie ciesza, ze w ogóle cos zarabiaja. Przeciez mamy potworny
          kryzys gospodarczy i likwiduja nam stanowiska pracy.
      • Gość: Rozważna Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: 62.233.204.* 29.06.04, 14:50
        Madziuch, czy 1800 netto za 8 godz. w biurze uważasz za małą płacę ???
      • Gość: OLA Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW IP: *.crowley.pl 18.08.04, 20:31
        madziuch - chyba nie jesteś zorientowany/a w pensjach albo jesteś bardzo
        rozpieszczony/a. Pomyśl czasami o bezdomnych. Ja w biurze zarabiam 1300 na
        rękę. Fajnie???
        • rkustosz Re: RANKING NAJMNIEJSZYCH ZAROBKÓW 21.10.04, 20:46
          ja pracowałem w boskiej firmie po 12-13 godz. nie wiedziałem co będę robił
          następnego dnia ani gdzie pojadę z towarem za 1005 PLN to jest extra co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka