jamaj88 16.09.12, 15:57 Czy wie ktoś coś więcej na temat oferty pracy referenta w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.suwalki.vectranet.pl 28.11.12, 12:29 Poprzedni wątek o ITD umarł z powodu przekroczenia limitu odpowiedzi, więc próbujemy rozhulać nowy. Podlaskie gotowe na bitwę o 3 miejsca? W Łomży na 1 miejsce chętnych 39 osób, w Suwałkach ciut więcej- 57, no ale w Białymstoku jest już konkretna ilość. Uwaga: do pierwszego etapu zostało zakwalifikowanych 147 osób na jedno wolne stanowisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 04.12.12, 21:06 i jak wrażenia po bitwie?:) cały czas próbuję zlożyć te pytania i nie mogę ich skompletować... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 04.12.12, 21:10 a pytania dot. wiedzy ogólnej z historii :) nie byłam "nogą" w tej dziedzinie, ale wymiękłam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.suwalki.vectranet.pl 05.12.12, 12:30 Moim zdaniem pytania w miarę OK, zwłaszcza, że była tylko jedna prawidłowa odpowiedź. Z wiedzy ogólnej poszło mi w miarę dobrze, choć kilka błędów popełniłem, a o teście kompetencji mogę powiedzieć tylko tyle, że jest to dla mnie loteria, bo dla człowieka, który nie jest psychologiem nie ma tam ani dobrych, ani złych odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 05.12.12, 16:40 gdzie startujesz? Biały, Łomża czy Suwałki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.suwalki.vectranet.pl 05.12.12, 20:50 Suwałki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 08.12.12, 20:18 ja Łomża:) raczej nie mam większych nadziei, bo to, co strzelałam, nie ustrzeliłam, zbyt dużych szans nie mam na następny etap. Szkoda, bo chciałabym powalczyć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 08.12.12, 20:19 o ile oczywiście ta walka nie zakłada od początku kto jest wygrany, a kto przegrany... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.suwalki.vectranet.pl 09.12.12, 21:45 Gdybym wychodził z takiego założenia, to nie jechałbym na testy, choć do Suw. znam jednego faworyta... zobaczymy. Spokojnie, nie martw się. Wiedza ogólna to nie wszystko. Wystarczy, że podpasuje im kompetencyjny i jesteś w kolejnym etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 10.12.12, 17:11 Ja na testy prawie nie dojechałam... Zaspałam, wstałam o 6:50, a tu dziecko jeszcze do przedszkola itd... Wpadłam o 9:10 do Urzędu, a się okazało, że mogłam na spokojnie i przepisowo sobie jechać:) jeśli chodzi o kompetencyjny to tak sobie też myślę, że chyba nie o o im chodzi co tam przedstawiłam, ale co tam gadać, okaże się. Jeśli chodzi o faworyta łomżyńskiego to nic nie wiem, o całym konkursie dowiedziałam się przypadkiem, dzień przed terminem, nic się nie dowiadywałam, nie węszyłam, wysłałam dokumenty i poszło. Myślę jednak, że takowy istnieje... Rzadko teraz się dzieje tak, że miejsce nie jest obstawione. Raz z konkursu dostałam się do pracy (wyjątek potwierdzający regułę?:), dlatego też nie muszę udowadniać sobie, że potrafię; zresztą nie ma co spekulować, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 05.12.12, 16:41 a odczucia mam podobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aks Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 20.12.12, 21:23 Widzę, że nie czekali do końca świata na ogłoszenie wyników:) jak odczucia? bo ja akurat w czasie, który jest przeznaczony na rozmowy zaplanowałam już daaawno urlop na nartach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lusia Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.12.12, 14:21 Ja też czekam na informacje z Warszawy na podreferendarza ds. kancelaryjnych. Może do kogoś już dzwonili? Bo denerwuje się, czy moja aplikacja doszła, a nie chce dzwonić, żeby nie wyjść na nadgorliwą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malgo Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.amtel.net.pl 09.12.12, 17:58 jutro jest rozmowa i test. na podreferendarza ds kancelaryjnych i ja dostałam takiego @ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lusia Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.12.12, 16:19 Byłam na teście, ale ilość osób na miejsce zabójcza - ponad 200!!! Był ktoś na ogłoszeniu wyników? Ile osób przeszło i z jaką ilością punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malgo Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.amtel.net.pl 10.12.12, 20:54 ja tez bylam, ale nie czekalam na ogloszenie wyników, moze ktos był...?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krokodyl GITD IP: *.4web.pl 17.12.12, 23:58 GITD szczególnie CANRD - nie wiem czy warto tam się pchać do pracy, zarobki słabe, jesteś tylko od napie...nia mandatów, a im więcej tym lepiej dla przełożonego. W wystawianiu mandatów GITD już zaczyna prześcigać straż gminną / miejską. Robi się chory i niezdrowy wyścig szczurów który nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem na drodze. Kandydatom życzę powodzenia i dużo wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sigma Re: GITD IP: *.slowackiego.trustnet.pl 20.01.13, 12:02 Witam Czy ktoś ma wiedzę na temat przyjęć na stanowisko młodszego kontrolera do GITD w 2013 r Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: GITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 21:12 hej, dołączam sie do pytania. Orientuje się ktoś kiedy ma się odbyć nabór na młodszego kontrolera ruchu drogowego w 2013 roku:? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bedzie git:) Re: GITD IP: *.226.39.250.elgrom.eu.org 21.05.13, 09:37 jest juz moze ktos po rozmowie po ostatnim etapie dzwoni juz do kogos bo zaczynam sie martwic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: GITD IP: *.tel.tkb.net.pl 21.05.13, 09:39 przejdź do ostatnich postów tego forum i poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olek Re: GITD IP: *.free.aero2.net.pl 21.05.13, 10:06 Przypuszczam, że podczas rozmów indywidualnych, są już jakieś naświetlone przez asesorów wstępne oceny kandydatów i na tym etapie musiałby on chyba dużo dziwnych rzeczy nagadać albo wypaść całkowicie blado aby zostać wyeliminowanym. Z drugiej zaś strony rozmowa może być też elementem przesądzającym na korzyść kandydata. Także należy jeszcze odczekać w niepewności i albo cieszyć się albo robić dalej swoje czy walczyć gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 3K A czy ktoś ma wiedzę, co dokładnie oznacza... IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.13, 22:23 ... młodszy kontroler ruchu drogowego? Bo "gdzie 2 Polaków, tam 3 opinie", a na stronie GITD też nie jest (chyba?) to jasno określone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olek Re: A czy ktoś ma wiedzę, co dokładnie oznacza... IP: *.free.aero2.net.pl 22.05.13, 08:54 Odp. 3K Przeczytaj, ale dokładnie zał. pdf ze strony GITD - zakładka GITD - historia i teraźn. - na dole strony - o strategii na 2013 a potem o CANARD. To powinno coś wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: A czy ktoś ma wiedzę, co dokładnie oznacza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.13, 12:09 Wie ktoś, czy z Bolesławca wszyscy przeszli już ten ostatni etap, ile osób w nim uczestniczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: GITD IP: *.toya.net.pl 19.04.13, 21:24 No dobrze maila dzisiaj dostalem z zaproszeniem na test internetowy 29.04. z racji tego, ze jest to moja pierwsza przygoda z GITD, mam prosbe, do osob, ktore mialy wiecej do czynienia z Inspekcja niz ja. Pytanie banalne - czego mogę sie spodziewac? Jak wyglada taki test ? co w nim moze sie znalezc ? co na nim obowiazuje ? Dziekuje za jakakolwiek odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: GITD IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 08:31 ogólnie, widze ze szkolenie 1200 netto a po kursie juz jako mlodszy kontroler 1500??? to jakiś żal chyba to skórka nie warta wyprawki....a jakie sito :))))) pfffffffff chyba ze podajecie na forum nieprawdziwe dane Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taki jeden Re: GITD IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 13:22 dane dotyczące zarobków są jak najbardziej prawdziwe. faktycznie szału nie ma, za to jaki prestiż - pracować w ITD. haha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: War-Mar Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.devs.futuro.pl 19.02.13, 10:02 A wiecie w jakim czasie od rozmowy kwalifikacyjnej jest sens czekać na telefon? Startowałem na podreferendarza ds. windykacji, test i rozmowy były w piątek 15 lutego. Mają zadzwonić do wybranej osoby, ale nie dopytałem, w jakim terminie mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kata Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.02.13, 20:46 Wiem, że piszę po czasie - ale może przyda się innym:) Z GITD dzwonią po ok 3-5 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: War-Mar Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.devs.futuro.pl 20.02.13, 09:16 Dzięki:) Kanyddowałaś czy już pracujesz w ITD? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piter Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.13, 12:11 W ub. roku, czasami następnego dnia dzwonili. A jak tam wynagrodzenie? Wiadomo coś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 25.02.13, 14:25 wynagrodzenie w inspekcji nie powala. podreferendarz to najniższe stanowisko, więc pensja na poziomie najniższej krajowej ( no może w granicach 1600 - 1800 brutto). młodszy kontroler, jeżeli ktoś byłby zainteresowany to ok. 1500 netto, więc szału nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: War-Mar Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.devs.futuro.pl 27.02.13, 13:46 A te dane to z kiedy masz? Na rozmowie kwalifikacyjnej tydzień temu mówili, że mnożnik na tym stanowisku na pewno ma 1 z przodu, zatem minimum to niecałe 1900 brutto/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 27.02.13, 14:37 a o które stanowisko pytasz? jeżeli chodzi o podreferendarza to podałam kwoty brutto, natomiast młodszy kontroler kwotę netto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sigma Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.slowackiego.trustnet.pl 28.02.13, 10:59 Witam Czy ktoś ma wiedzę na temat przyjęć na stanowisko młodszego kontrolera do GITD w 2013 r Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tralala Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 11:14 w sumie najłatwiej byłoby przedzwonić do GITD-u i zapytać, ale mogą powiedzieć, że trzeba śledzić ogłoszenia. Chyba sami jeszcze nie wiedzą kiedy zrobić kolejny nabór. A chcesz startować? Bo nie wiem czy warto... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielony Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 28.02.13, 11:47 na młodszego kontrolera ruchu drogowego nabór powinien być kwiecień -maj ale sprawdzajcie na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: War-mar Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.devs.futuro.pl 28.02.13, 11:13 Mówię o podreferendarzu. Skąd masz wiedzę, że to max. 1800 brutto? Na rozmowie z zeszłego tyg. inna kwota padała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 11:15 tam przy rozmowach zawsze padają inne kwoty a potem człowiek jest zawiedziony "bo przecież mówili co innego". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: War-Mar Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.devs.futuro.pl 28.02.13, 13:39 Aha ... To niefajnie. Starałeś/aś się tam o pracę? Pracujesz w ITD? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 16:13 i starałam się i pracowałam na stanowisku własnie młodszego kontrolera, ale na stanowisko podreferendarza też próbowałam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: War-Mar Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 21:54 Zrezygnowałaś jednak z pracy w ITD, jak rozumiem? Dawno temu? Mówimy o GITD? Jak atmosfera u nich? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielony Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 01.03.13, 09:37 Atmosfera jest słaba każdy na każdego dzikiem patrzy do tego każdy twój błąd może zakończyć się zakończeniem pracy w szeregach ITd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 01.03.13, 16:45 tak. ja znalazłam coś innego. Atmosfera w pracy - szczerze jest różnie. O ile twój kolega/koleżanka z patrolu może być ok to w szerszym znaczeniu tylko jakby czekali aż człowiek się "potknie". Powtarzanie, że nagonka, że trzeba uważać...i tyle. Znam sytuacje, gdzie ludzie zostali zwalniani "ot tak" bez podania przyczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.cdma.centertel.pl 13.03.13, 18:54 Hej "ja " jesli mozna to zapraszam na GG 1181855 chce sie cos wiecej dowiedziec na temat pracy tam , w piatek mam rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielony Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 21.03.13, 16:46 pojawiły sie ogłoszenia o naborze do Canardu i Bepo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.internetia.net.pl 09.04.13, 17:57 Witam, Mam nadzieję, że spełnię "wstępne" warunki i zadzwonią i zaproszą mnie na I etap rekrutacji, dlatego byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny z pytań na test z wiedzy ogólnej, przewaliłem już całe forum i nie znalazłem - tylko ludzie podawali swoje maile, żeby im wysłać. Dzięki za odpowiedź: stoko7@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kto to Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.free.aero2.net.pl 09.04.13, 21:14 pytania z wiedzy ogólnej bardzo rozległe, zorientuj się, kto obecnie jest marszałkiem sejmu, kto sprawuje prezydencję w UE, jak się rozkłada bezrobocie w UE, historia to zwykła loteria: pytania o rewolucję francuską, kolonizacje w przeszłości. Ciekawe, co teraz wymyślą:) Jednak moim zdaniem i tak jest ważniejszy test kompetencyjny, tu nie nauczysz się już tak łatwo. Powodzenia życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaja Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: 213.25.181.* 10.04.13, 09:04 Cześc, Czy ktoś otrzymał już informacje, kiedy odbędzie się test na platformie internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.internetia.net.pl 10.04.13, 10:19 Dzięki za nakreślenie kierunku nauki :) pozdrawiam ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 10.04.13, 11:08 kierunek nauki to jeszcze mogę dodać, że wiedza z historii przeważnie łączy się z tzw. rocznicami czyli pomyśl jakie będą ważne daty i związane z tym wydarzenia od kwietnia do czerwca. wiedza ogólna faktycznie rozległa, zdarzają się pytania "kto rządzi Koreą?" "czyją prowincją są Falklandy", tak więc "rozstrzał" pytań ogromny. Ale jeszcze jak będzie test na platformie internetowej to będziesz miał nakreślone jakie pytania i jaki zakres. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anioł Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 10.04.13, 13:52 Jak czytam te wpisy to aż.... Podczas kursu w Koszalinie dostajesz 1200 zł. na rękę, po zdanym oczywiście pozytywnym egzaminie zarabiasz 1550 zł. na rękę plus do 100 zł. mc. dodatku inspekcyjnego. Po roku czasu dostaje się 70 zł netto podwyżki. Życzę powodzenia i wytrwałości w rekrutacji! Żal... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 10.04.13, 18:34 faktycznie żal. Szkoda, że inspekcja nie docenia pracowników. I nie chodzi tu tylko o kasę, ale faktycznie człowiek się stara, uczy (bo jeżeli ktoś myśli, że jak już się dostanie na kurs to jakoś to będzie to jest w błędzie), a nauki jest całkiem sporo...to potem niestety kasa jest jaka jest ale z drugiej strony dzisiejsza teraźniejszość i rynek pracy nie napawają optymizmem. Ale myślenie pt. "to jest instytucja państwowa i daje gwarancję zatrudnienia" jest błędne, tu też są zwolnienia (bez podawania przyczyny) i traktowanie inspektorów I-go stopnia jako gorszych i niedokształconych....ech, jednakże wszystkim próbującym życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 12.04.13, 22:45 Cześć. Niedawno ukazały się ogłoszenia odnoście kontrolera w GITD. Czy już do kogoś odzywali się ? czy na razie cisza ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anioł Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 13.04.13, 08:24 Ted rusz trochę głową! Jest jeszcze ogłoszenie do Bolesławca, które "spadnie" 16 kwietnia więc zanim sprawdzą to co do nich wpłynęło to potrwa do 19 kwietnia jak nie dłużej. Zatem test na najszybciej odbędzie się między 22 a 30 kwietnia! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Z. Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 13:21 Ja odpowiedziałam na ogłoszenie z Bydgoszczy, z terminem ważności 28.03. Już myślałam że po prostu się absolutnie nie nadaję (choć spełniam wszelkie wymogi) i zapomniałam. A tu co? Mówicie że mogę mieć jeszcze nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 16:23 Odpowiedź o dostaniu się na testy internetowe może być nawet miesiąc po terminie składania podań. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 19.04.13, 21:26 No dobrze maila dzisiaj dostalem z zaproszeniem na test internetowy 29.04. z racji tego, ze jest to moja pierwsza przygoda z GITD, mam prosbe, do osob, ktore mialy wiecej do czynienia z Inspekcja niz ja. Pytanie banalne - czego mogę sie spodziewac? Jak wyglada taki test ? co w nim moze sie znalezc ? co na nim obowiazuje ? Dziekuje za jakakolwiek odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anioł Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 20.04.13, 09:01 Test składa się ze 100 pytań na które musisz odp. w przeciągu 60 min. a więc masz ok. 30 sekund na każde pytanie. Wachlarz pytań hmmm : PRD, KW, KPA, UE, UTD, PA, HN, Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antresola42 Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.13, 18:34 Test składa się z 50 pytań i masz na nie 30min(strona gitd), a zakres wiedzy sam jestem ciekawy bo też się zakwalifikowałem, jeżeli ktoś coś wie proszę o informacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a co tam Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lukman.pl 23.04.13, 21:37 jest na forum ktoś z Międzyrzeca Podlaskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.04.13, 11:46 Witam Jak Przygotowania do testów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.04.13, 11:53 A co jak kandyduję na 2 stanowiska to pisze 1 test Nie wiecie jak to sie odbywa? Wrzucają do jednego worka i z niego wybierają potencjalnych kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agaz Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.182.205.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.13, 12:01 nie możesz na 2 stanowiska przynajmniej nie jednocześnie, bo Cię zdyskwalifikują Napisz mi stronę internetową do logowania bo nie mam instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.04.13, 12:54 A dlaczego nie? Jak podają ogłszenie to ja mam prawo przystepować do nich Jest gdzieś napisane że nie? Na stronie gitd nasz zakładke - instrukcje i tam masz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taka Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 27.04.13, 20:10 Hej "ono". Spokojnie możesz kandydować na oba stanowiska, piszesz jeden test, jeżeli uda Ci się dotrwać do rozmów to po prostu zostaniesz zaproszony na dwie (jeżeli będą różne terminy) albo na jednej będą prosili abyś się okreslił/a, więc bez zmartwień. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agaz Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.182.205.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.13, 11:58 Niech ktoś napisze na jakiej stronie trzeba założyć konto internetowe, bo nie mam instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.gtnet.net.pl 27.04.13, 13:57 Proszę... :) www.gitd.gov.pl/sites/default/files/instrukcja.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 28.04.13, 15:30 "Licencja - decyzja administracyjna wydana przez ministra właściwego do spraw transportu lub określony w ustawie organ samorządu terytorialnego, uprawniająca do podejmowania i wykonywania działalności gospodarczej w zakresie transportu drogowego;" - to ze strony gitd, a z ustawy " licencja — decyzja administracyjna wydana przez Głównego Inspektora Transportu Drogowego lub określony w ustawie organ samorządu terytorialnego, uprawniająca do podejmowania i wykonywania działalności gospodarczej w zakresie transportu drogowego;;'. Fajnie, co? Uczcie się z ustawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 20:39 Licencje wydaje minister lub.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 29.04.13, 07:03 Tu chodzi o konkretną licencję na transport drogowy i o art 4 punkt 17 ustawy o transporcie drogowym, który w nowym brzmieniu wszedł w życie 1 stycznia 2011 roku, a GITD chyba o tym zapomniało. Pozdrawiam i życzę powodzenia piszącym :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 09:15 pytanko.....jaka jest róznica w pensji miedzy Gitd a Witd? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 09:19 WITD nie robi naboru do BEPO i CANARDu tylko GITD !! tak różnica! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 09:23 poza tym WITD zatrudnia młodszych kontrolerów transportu drogowego a GITD młodszych kontrolerów ruch drogowego - czyli transport i ruch drogowy! 2 różne światy 2 różne szkolenia! Boże kto startuje do tej firmy! Bladego pojęcia ludzie nie macie na temat ITD! A co do zarobków to niestety taka jest prawda ale ludzie się pchają i lgną do ITD jak much do gówna bo myślą że się tam zarabia nie wiadomo ile! Żal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 09:42 O jakim konkurencyjnym wyborze wy tu mówicie?! test na platformie?! Zapraszasz 3 kumpli siadacie do 4 komputerów i Warszawa wita!! W Warszawie odpadają imbecyle którzy nie mają zielonego pojęcia o ITD!! Normalnie poprawiliście mi humor, jak czytam te wpisy to uśmiech wita na twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.04.13, 10:52 Miło mi, że jestem imbecylem w twoim rozumowaniu oczywiście. Wiem jak wyglądają rozmowy w W-wie i z czym to sie je. To tych kumpli proponuję zabrać ze sobą do W-wy. No chyba, że do W-wy wybierasz sie na wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.04.13, 10:55 A tak nawiasem to poszaleli tym razem z zezwoleniami!! No i ten psiak nieszczęsny...:) Mam nadziję że sie z tego wyliże:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 16:56 zastanawiam sie kto aplikuje do itd, sądzą po poziomie waszej dyskusji.....cwaniaczkow wszedzie pelno.mam pytanie do tych co pracują (ale intelgentnych) czy praca w zespole to 1 doswidczony plus nowy czy 2 nowych raczej (jak w policji czasami a nawet czesciej niz czasami ):))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jkl Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 17:55 zawsze pracuje 1 doświadczony plus 1 nowy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 16:50 bosz, nie bądz taki do przodu, pracujesz w itd i zjadłes wszystkie rozumy...gwarantuje ze jakbys do słuzby mundurowej zdawał to takie same pytania bys zadawał ;!!! inni by ciebie pouczali lubisz tak cwaniaczku? zadaje pytania ...a co to za praca ze nie mam pojecia nic o itd? to sie dowiem jak sie dostane pffffff... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.lomza.vectranet.pl 29.04.13, 18:27 ej, no nie do końca różne szkolenia! Spójrz sobie na program szkolenia ins. I i II stopnia. Na I stopień szkolenie jest bardzo okrojone, materiał ten sam, ale duuużo mniej godzin i niektóre bloki pominięte. Nie znoszę mądralowania na forum. Człowieku, zastanów się skąd ludzie mają wiedzieć o komórkach i organizacji ITD. Ja też się dowiedziałem dopiero, kiedy wszedłem do firmy. A świadomość ludzi co to jest CANARD albo SEPO to dopiero widać na dyżurach telefonicznych. Trochę szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 28.04.13, 15:38 Czego się spodziewać, yhm. Ano wszystkiego...na przykład: ile złotych medali polska zdobyła na olimpiadzie w Londynie, najmniejszy kraj w UE, premierzy II RP, pewnie coś o Powstaniu w Getcie Warszawskim i ustawy, ustawy, ustawy. Na rozmowie w zeszłym roku większość kandydatów zaskoczyło pytanie: Czym różni się inspektor I stopnia od inspektora II stopnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 20:41 nie dosc ze nie podali zakresu materialu, to jeszcze jak slysze takie pytania w stylu np, ile medali.....co to ma do zawodu inspektora????? paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeery Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.malbork.mm.pl 14.09.13, 13:34 Kutas jests kolego Nie dla kasy tam sie stramy globie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeery Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.malbork.mm.pl 14.09.13, 13:35 Kutas jests kolego Nie dla kasy tam sie stramy klobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeery Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.malbork.mm.pl 14.09.13, 13:35 Kutas jests kolego Nie dla kasy tam sie stramy kloesiue!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeery Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.malbork.mm.pl 14.09.13, 13:36 Kutas jests kolego Nie dla kasy tam sie stramy kloesiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeery Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.malbork.mm.pl 14.09.13, 13:45 Jedz do W. Brytani Dani Norwegi skoro uwazasz sie za nie dowartoscioowanego Geja przez WIGIT lub GITIG koles bo takim Cie postrzegam. Dobrze ze cie wyjebali sorry za epitafjum co do Ciebie Geju ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:03 a co to za twór Canard i Bepo (canard to moje nazwisko btw ) ;) beka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:04 mnie interesuje taka sprawa: jezeli ktos na dane stanowisko sie nie dostanie, to kiedy i czy moze aplikowac na nastepne ? jaki jest okres karencji? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:41 co do zakresu wiedzy jest podany w ogłoszeniu :historia Polski (nowożytna), o Unii Europejskiej, współczesna problematyka społeczno – polityczna , ustawa o transporcie drogowym, drogach publicznych, prawo o ruchu drogowym. Nie ma żadnej karencji, można startować w każdej rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:44 a canard i bepo to skróty wydziałów do których jest rekrutacja. canard - centrum automatycznego nadzoru nad ruchem drogowym, bepo - biuro ds. elektronicznego poboru opłat. Radzę poczytać trochę o ITD, bo warto znać podstawowe informacje o firmie do której się startuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:51 No masz rację, lepiej cos wiedzić bo jak sie dostane to wstyd ze nie wiem ;)) gdzie pracuje....teraz panuje taka dziwna "moda" w konkursach na stanowiska w służbach mundurowych i Urzedach ze egzaminy i testy sa z takiego zakresu ze po co potem kursy skoro wymagania ustaw i kodeksów na egzaminach ;))) skoro zdałem taki egzamin to moge od razu na droge i czesc ;))) beka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 22:03 Po pierwsze ITD nie jest służbą mundurową, a test z wiedzy to zawsze jakis sposób na odsiew. Teraz i tak jest lepiej bo test jest jednokrotnego wyboru a nie tak jak było wczesniej wielokrotnego. W ustawie o służbie cywilnej napisane jest że ma być wyłoniony kandydat na drodze konkurencyjnego konkursu. Test w wiedzy jest bardziej obiektywny niż np. rozmowa z kilkoma tys kandydatów gdzie komisja chyba by zwariowała po tylu rozmowach. A tak każdy kto spełnia wymagania formalne ma równe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 23:15 no dobra niech ci będzie ;) powiedzmy ze kazdy ma równe szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtczakmarek Re: Inspekcja Transportu Drogowego 17.09.14, 19:57 Cześć chcialem dowiedzieć się wiecej o pracy mlodszego insp tran drogowego od ciebie pozdrawiam -:) dawid3333@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 20:43 no to juz mnie rozwalili tymi pytaniami z historii i olimpiady ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.04.13, 20:52 Dodajcie do tego jeszcze geografie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolski Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:00 to mi akurat nie sprawia problemów:) schengen, ue tez nie.....ale pytania kompletnie odlotowe sa hardcorowe i gratuluje tym co je wymyslają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gregmoto Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.finemedia.pl 29.04.13, 11:44 I jak? Podobał się Wam dzisiejszy test??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: op Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: 213.184.22.* 29.04.13, 11:50 Witam! Ostry!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.bugaj.pabianice.pl 29.04.13, 11:50 Był cudowny to mało powiedziane :D Myślę, że po cichu inspekcja zastanawia się nad postawieniem fotoradarów pod Łukiem Triumfalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gregmoto Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.finemedia.pl 29.04.13, 11:55 pod łukiem i na stadionach olimpijskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.04.13, 11:59 nastepnie w Poczdamie lub na Jałcie kolejność dowolna..:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.gtnet.net.pl 29.04.13, 12:00 jutro się okaże :)) jaki był... żeby choć nie odpaść przy I etapie :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paweł Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.bugaj.pabianice.pl 29.04.13, 12:00 I będzie wręczała medale olimpijskie w kategorii "jazda między bramownicami Viatol na czas" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.gtnet.net.pl 29.04.13, 12:08 ha ha ha dobrze skomentowane :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 16:52 z tymi medalami to pytanie bez sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.gtnet.net.pl 29.04.13, 19:20 w ogóle część pytań była z lekka bez sensu... czułam jakbym przynajmniej do IPN'u startowała w konkursie, a nie do ITD... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ASIA Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 09:24 Cześć słuchajcie ja mam 9.05.2013 test w Rzeszowie na stanowisko referenta w dziale Administracyjno-Technicznym , możecie pomóc jakich pytań mogę się spodziewać ??? Dzięki z góry za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.04.13, 09:30 Wiadomo juz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:10 ja wiem ze sie dostałem :))))) pffff....teraz analizuje czy warto jechać raz a potem drugi za dojazd nie zwracaja;) wiec....mam focha ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: 80.240.177.* 15.05.13, 17:29 Dostałem maila z potwierdzeniem. Staram się do Łomży. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.04.13, 09:43 Spodziewać się możesz wszystkiego dosłownie. Podany zakres przyswoić trzeba sobie w stopniu bardzo dobrym + historia, polityka tu juz nie ugadniesz te rzeczy to albo sie wie albo czysta strzelanka. No i czas....wiesz zaznaczasz jakieś głebsze analizy musisz odpuścić chyba, że zostanie ci czasu. Przypada ok 30sek na pytanie a niektóre odpowiedz są rozbudowane. Na odp. np. siedziba ONZ potrzebujesz kilka sek. ale na odp. z KPA to juz dłuższa historia:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ASIA Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 14:41 Dzięki :0 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paulina Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.szpital-bielany.torun.pl 14.05.13, 12:53 Hej czy ktoś z was dostał już zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do warszawy>??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.226.39.251.elgrom.eu.org 16.05.13, 10:26 tak byle mamy czekac na tel zadzwoniom do osoby ktora wybiora Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gregmoto Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.finemedia.pl 29.04.13, 12:09 i oczywiście wszystko zgodne z myślą liberalną... matura to pikuś przy takim teście Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 29.04.13, 13:31 Z tymi medalami to mi się udało przewidzieć :) fajne pytanka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:04 albo jestes wrózka albo males/miales cyne i tyle takie pytanie na tescie :)) niesamowici sa ci co to wymyslaja...a dlaczego nic o euro2012 niebyło ha? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 14:38 Wróżką nie jestem, ale zdawałam do WITD i było pytanie o złote medale, ot i cała tajemnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:45 dobra jestes Polly mam nadzieje na poznanie ;) w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: issaiza Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.156.181.220.dynamic.ip.euron.pl 29.04.13, 14:00 no bardzo się podobał :) aż się wzruszyłam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 14:36 Dostałam dwa zaproszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:46 jedno z GITD drugie ode mnie ;))))) i co jedziesz??? skąd jestes Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 14:55 Jasne, że jadę, a skąd to niech będzie, póki co, tajemnicą wielką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ono Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.04.13, 15:19 Wytłumaczcie mi proszę, test wiedzy zdam to idę na psychologiczny czy piszę test wiedzy + psych. A po tym wszystkim co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 15:26 Jeśli dostałeś się do Warszawy na test to podchodzisz do niego 7 maja. Najpierw jest test wiedzy a po krótkiej przerwie odbywa się test kompetencyjny (psychologiczny). Następnie czekasz łaskawie jak sprawdzą testy i otrzymujesz tel. lub informacje pocztą elektroniczną o terminie rozmów kwalifikacyjnych! Tak był bynajmniej w zeszłym roku! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 15:03 a czy orientujesz sie czy w itd sa 13stki? i jakie dodatki obowiązują? dodatki czy płatne nocki??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pffff Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:49 no i teraz moge sie przez pare dni wdrożyc co to jest: canard, bepo, gitd i inne temu podobne ;) nie mam cisnienia, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 30.04.13, 15:23 Następny etap to test wiedzy. Co mam przez to rozumieć ? Ustawy, ustawy , ustawy? Ile pytań jest na tym teście ? Pytam, bo pierwszy raz kandyduje, wiec jestem ciekaw. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 15:28 Ted, w zeszłym roku było 30 pytań i 60 min. na odp.! Natomiast test psychologiczny miał 100 pytań i 240 min.! A co wymyślą mądre głowy z firmy to już nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 15:34 Napisane jest wszystko w załączniku tzn, ile pytań, o której testy, ile trwają, więc nie rozumiem pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 15:41 polly do jakiej delegatury startujesz, jeśli wolno zapytać?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 15:54 Na razie chciałabym pozostać anonimowa :) bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 15:29 Test wiedzy, podobnie jak na platformie, więc spodziewaj się wszystkiego :) do kompetencyjnego raczej trudno się przygotować, najlepiej odpowiadać zgodnie z prawdą, ja tak zrobiłam i przeszłam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 30.04.13, 15:27 w mailu nie wspomnieli nic o teście kompetencyjnym, co z nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 15:29 pisali, pisali Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 30.04.13, 17:23 Na pierwszy ogień test wiedzy, później psychologiczny. Później wspomniane jest o procencie jaki jest potrzebny na kompetencyjnym , ale kiedy go piszę nic nie jest wspomniane:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polly Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.tel.tkb.net.pl 30.04.13, 17:43 Ted, napisane jest: test wiedzy godz 9.00, przerwa, test komp. 11.00 (rejestracja 10.30). Nie sadzę, żebyś dostał inny załącznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ted Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.toya.net.pl 30.04.13, 18:05 O godzinie 11.00 przestąpią Państwo do testów psychologicznych. Przewidywany czas trwania: 150 min. - no przecież nie oszukuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: espero Re: Inspekcja Transportu Drogowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 19:06 Jeżeli ktoś jedzie samochodem 7 maja do warszawy to chętnie się dosiąde i dorzucę do kosztów podròży, info na email: robk2@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś