uri_ja 22.11.05, 19:25 Looserko:) i życzę stalowych nerwów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kierowca.autobusu Re: Gratulacje 22.11.05, 19:27 dobrego wzroku, mocnych nadgarstków i zwinnych palców! Odpowiedz Link Zgłoś
angiebe Re: Gratulacje 22.11.05, 19:29 Uprzedzilas mnie :-) Serdecznie witam, gratuluje i zycze milej pracy :-) Angie Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Gratulacje 22.11.05, 19:33 no , proszę proszę, gratulejszon!! Looserko, ale pamiętaj że zawsze Cię lubilam :)))) mam nadzieję że nie zabanujesz Mskaiq, my naprawde jesteśmy mu potrzebni! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Gratulacje 22.11.05, 19:35 Ludziee, aleee teraz będziemy mieli plecyyy, ja cię kręcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Gratulacje 22.11.05, 19:41 jasne, teraz można w końcu zacząć odcinać kupony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Gratulacje 22.11.05, 19:46 ja w sumie trochę podpadlam... ta, pyskowałam pyskowałam a teraz mam zgryz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Gratulacje 22.11.05, 22:21 Odpowiadasz na : lucyna_n napisała: > Ludziee, aleee teraz będziemy mieli plecyyy, ja cię kręcę:) ---Patrzcie, patrzcie, jak sie podlizuje. Nie ja cię kręcę, tylko ja się kręcę. fiu fiu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Gratulacje 22.11.05, 19:43 Dziekuję Wam wszystkim za życzenia, za poparcie,a Angie za serdeczne przyjęcie w grono moderatorów :-)! Obiecuję trzymać nożyczki mocno w garści, ale nie nadużywać ich! Jestem naprawdę łagodną i pokojową istotą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Gratulacje 22.11.05, 19:46 a nie boisz się że jak to wszystko przeczytasz to naprawdę zwariujesz? ja bym się bala. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Gratulacje 22.11.05, 19:53 lucyna_n napisała: > a nie boisz się że jak to wszystko przeczytasz to naprawdę zwariujesz? ja bym s > ię bala. Jak do tej pory nie zwariowałam całkiem, to wiesz...może prztrwam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Gratulacje 22.11.05, 20:42 looserka napisała: > Jak do tej pory nie zwariowałam całkiem, to wiesz...może prztrwam ;-) A gdyby już...to przecież w każdym szaleństwie jest jakaś metoda,prawda? ;) Gratulacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Gratulacje 22.11.05, 20:59 cyria napisała: > A gdyby już...to przecież w każdym szaleństwie jest jakaś metoda,prawda? ;) Odwrócę pytanie: jaka jest metoda na szaleństwo? Pytanie retoryczne, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Gratulacje 22.11.05, 21:04 do twarzy Ci w tym kolorku Loo :) gratuluję! :) :* :) Odpowiedz Link Zgłoś
dni_chaosu Re: Gratulacje 22.11.05, 23:41 nevada_blue napisała: > do twarzy Ci w tym kolorku Loo :) > gratuluję! :) czerwieni sie krwia pocietych Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Gratulacje 23.11.05, 00:13 To buraczek nieśmiałości. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Gratulacje 23.11.05, 09:08 Odpowiadasz na : dni_chaosu napisał: > czerwona jak komunistyczny cenzor ---------------------------- OJ! Przestań tak mówić, bo sie zaczerwieni. No!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Gratulacje 22.11.05, 22:48 Jeszcze ode mnie. Jeszcze ode mnie Życzenia. Ojeeej, już wszyscy dawno wiedzą a Żyrafa dopiero z życzeniami. Wstyd. Ta nigdy sie nie potrafi znaleźć w Towarzystwie. LOOSERKO (to nie krzyk, to wielkie litery), pamiętaj, że zwierząrek nie mozna straszyc nożyczkami. Pozdrawiam :-))) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Gratulacje 22.11.05, 21:10 anatemka napisała: > Loo, trzym się mocno!:)) i nawp..laj temu "rzeznikowi" co się pode mnie podszywa ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Gratulacje 22.11.05, 22:06 tez gratuluje!!! chyba po raz pierwszy moj faworyt wygral jakies wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Gratulacje 23.11.05, 04:10 Gratulacje Looserko, wiele satysfakcji i radosci z tego co bedziesz robila. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Gratulacje 23.11.05, 13:34 Moje gratulacje i nareście mog rozpakować moje walizki,które szykowałem na wszelki wypadek jakby ktoś inny został modkiem;p Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Gratulacje 23.11.05, 14:52 ciesze sie, ze to wlasnie Ty wygralas powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś